Ongelmat

Photoshop CC 2014 -versiossa ei näy laajennuksia ja lisäosia.

Päivitä Extension Manager

Saat laajennukset ja lisäosat näkyviin Photoshop CC -ohjelmassa, kun päivität Extension Managerin versioon 7.2 tai sitä uudempaan versioon. Voit päivittää Extension Managerin Creative Cloud -työpöytäsovelluksen Sovellukset-välilehdeltä.

Odota, että kohteet ilmestyvät Extension Manageriin tai lisäosien luetteloon

Kun avaat Extension Managerin tai valitset toiminnon Selaa lisäosia, kestää hetken ennen kuin laajennukset tai lisäosat tulevat näkyviin.

Photoshop CC -versiossa on saatavilla vain joitakin laajennuksia ja lisäosia

Photoshop CC pystyy käyttämään ainoastaan laajennuksia ja lisäosia, jotka on koodattu HTML5-kielellä. Aiemmat Photoshop-versiot käyttivät Flash-kehitysympäristössä tehtyjä laajennuksia, mutta näitä laajennuksia ei enää tueta Photoshop CC -versiossa. Samat laajennukset ja lisäosat ovat saatavilla Photoshop CC -versiossa vasta sitten, kun ne koodataan uudelleen HTML5-kielellä.

Jos voit ladata Kulerin ja käyttää sitä, lisäosatoiminnallisuus on kunnossa.

Jos sinulla on ongelmia Kulerin asentamisessa, toimi seuraavasti:

1. Valitse Photoshop CC:ssä Ohje > Hallitse laajennuksia.
  2. Mac OS: valitse Extension Manager -valikko > Tietoja Extension Managerista. Windows: valitse Ohje > Tietoja Extension Managerista. Ota versionumero muistiin. Jos versionumero on pienempi kuin 7.2, sulje Extension Manager ja päivitä se Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta. Älä sulje päivitettyä Extension Manageria.
  3. Lataa Kuler-lisäosa valitsemalla Photoshopista Ohje > Selaa lisäosia.
  4. Kun olet ladannut Kuler-lisäosan, valitse lataamisen jälkeen avautuvan sivun alaosasta linkki Lataa tai asenna Add-on toisella tavalla.
  5. Napsauta Lataa Add-on -painiketta.
  6. Oletusarvoinen lataussijainti on Lataukset-kansio. Siirry kyseiseen kansioon.
  7. Napsauta Extension Managerissa Asenna.
  8. Navigointi-ikkuna avautuu. Nouda ladattu Kuler-tiedosto ja valitse sen asentaminen. Seuraa näyttöön tulevia ohjeita.
  9. Kun laajennus on latautunut, valitse Photoshopissa Ikkuna > Laajennukset. Jos Laajennukset-valikkokohta näkyy harmaana tai laajennusta ei näy, käynnistä Photoshop uudelleen.