Kun käynnistät Photoshopin, se jäätyy joko aloitusnäytöllä, jossa näkyy 'Loading Halide Bottlenecks...' tai jäätyy/kaatuu käynnistyksen aikana.

Tämä ongelma johtuu korruptoituneista väriprofiileista tai todella suurista esiasetustiedostoista.

Ratkaisu

Ongelman ratkaiseminen voi tapahtua päivittämällä Photoshop uusimpaan versioon. Katso kohta Photoshopin pitäminen ajan tasalla.

Jos Photoshopin päivittäminen uusimpaan versioon ei ratkaise ongelmaa, yritä poistaa mukautetut esiasetustiedostot:

1. Sulje Photoshop.

2. Siirry käyttäjän kirjastokansioon: ~/Kirjasto/Asetukset/Adobe/Photoshop CC <version vuosi>/Asetukset/

Huomautus:

MacOS-käyttöjärjestelmässä käyttäjäkansio on oletusarvoisesti piilotettu. Katso ohjeita Käyttäjän kirjastotiedostot eivät näy Mac OS X 10.7 -käyttöjärjestelmässä tai sitä myöhemmissä versioissa kansion käyttämiseksi.

3. Etsi Asetukset-kansiosta esiasetetustiedostoja, joilla on suuri tiedostokoko. Siirrä sellaiset esiasetustiedostot asetuskansiosta tilapäiseen sijaintiin (kuten työpöydälle luomaasi uuteen kansioon).

4. Käynnistä Photoshop ja tarkista, ilmeneekö ongelma vielä.

5. Tee jokin seuraavista toimista:

• Jos ongelma toistuu, toista vaiheet 1–4.
    • Jos ongelma ei toistu, viimeksi poistamasi esiasetus aiheuttaa ongelman.

Ota uudelleen käyttöön kaikki ongelmattomat esiasetukset, jotka poistit otit pois käytöstä.

6. Voit ladata ongelmattoman esiasetetun tiedoston manuaalisesti sen jälkeen kun käynnistät Photoshopin Esimääritysten hallinnan kautta. Yritä poistaa esimääritykset esiasetustiedostosta ja yritä tehdä esiasetustiedoston koko pienemmäksi ja tallentaa sen uudelleen toisella nimellä. Jos, sen jälkeen olet tallentanut pienemmän versionesimäärityksestä,ongelma jatkuu edelleen, poista esiasetustiedostot kokonaan.