Etsitkö uusimpaan Photoshop CC -versioon liittyviä tietoja? Katso kohta Photoshop pitäminen ajan tasalla.

Mikä oli aiempien versioiden uusin päivitys?

Lisätietoja version lataamisesta on kohdassa Linkit aiempien versioiden asennusohjelmiin ja päivityksiin.

Photoshop CC 2018 (marraskuu 2017)

• Uusin päivitys Photoshop CC 2018:lle on 19.1.6
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CC:lle on 11.2

Photoshop CC 2017 (marraskuu 2016)

• Uusin päivitys Photoshop CC 2017:lle on 2017.1.6
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CC:lle on 11.2

Photoshop CC 2015.5 (kesäkuu 2016)

• Uusin päivitys Photoshop CC 2015.5:lle on 2015.5.1
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CC:lle on 10.5

Photoshop CC 2015 (kesäkuu 2015)

• Uusin päivitys Photoshop CC 2015.5:lle on 2015.1.2
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CC:lle on 10.5

Photoshop CC 2014 (kesäkuu 2014)

• Photoshop CC 2014:n uusin päivitys on 2014.2.4 (suoraan ladattavissa)
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CC:lle on 10.5

Photoshop CC (17. kesäkuuta 2013)

• Photoshop CC:n uusin päivitys on 14.2.1
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CC:lle on 10.5

Photoshop CS6 (7. toukokuuta 2012)

• Uusin päivitys on Photoshop CS6:lle 13.0.6 (macOS) | 13.0.1.3 (Windows) pysyvällä käyttöoikeudella varustetuille tuotteille tai pakettituotteille ja 13.1.2 (macOS/Windows) Creative Cloud -jäsenille.
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CS6:lle on 9.1.1

Photoshop CS5 (30. huhtikuuta 2010)

Photoshop CS4 (15. lokakuuta 2008)

• Photoshop CS4:n uusin päivitys on 11.0.2
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CS4:lle on 5.7

Photoshop CS3 (16. huhtikuuta 2007)

• Photoshop CS3:n uusin päivitys on 10.0.1
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CS3:lle on 4.6

Photoshop CS2 (4. huhtikuuta 2005)

• Photoshop CS2:n uusin päivitys on 9.02
  • Adobe Camera Raw’n uusin päivitys Photoshop CS2:lle on 3.7

Miten tarkistan ja asennan päivitykset?

Käynnistä Photoshop ja valitse Ohje > Päivitykset.

Lisätietoja on kohdassa Päivitä Creative Cloud -sovellukset.

Huomautus:

Etkö näe saatavilla olevia päivityksiä? Katso kohta Saatavilla olevia päivityksiä ei ole lueteltu.

Miten tarkistan, minkä päivityksen olen asentanut Photoshop?

Photoshop uusimman version tarkistaminen:

• macOS: Valitse Photoshop > Tietoja Photoshop.
  • Windows: Valitse Ohje > Tietoja Photoshop.
Photoshop-versio

Miten tarkistan, minkä Camera Raw -laajennuksen päivityksen olen asentanut?

Asennettuna olevan Adobe Camera Raw -päivityksen tarkistaminen:

• Mac OS: Valitse Photoshop > Tietoja lisäosasta > Camera Raw.
  • Windows: Valitse Ohje > Tietoja laajennuksesta > Camera Raw.
acr_11_1_about_screen

Entä jos päivitän Adobe Camera Raw'n, mutta Photoshop ei edelleenkään tunnista kameraani?

Huomautus:

Photoshop CC 2018 -asennusohjelmat

Photoshop CC 2017 -asennusohjelmat

Photoshop CC 2015.5 -asennusohjelmat

Photoshop CC 2015 -asennusohjelmat

Photoshop CC 2015 -päivitykset

Photoshop CC 2014 -asennusohjelmat

Photoshop CC 2014 -päivitykset

Photoshop CC-asennusohjelmat

Photoshop CC -päivitykset

Camera Raw 11

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.12–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 tai Windows 10

Camera Raw 10

*Camera Raw 10.5 on viimeinen versio, joka on yhteensopiva Photoshop CC - CC 2015.5 -version kanssa.

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.11–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 tai Windows 10

Camera Raw 9

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.10–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 tai Windows 10

CS6:

*Camera Raw 9.1.1 on viimeinen versio, joka on yhteensopiva Photoshop CS6:n kanssa.

Järjestelmävaatimukset: macOS 10.7–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 tai Windows 10

Creative Suite CS2–CS6