Ongelma: Kun tarkistat päivityksiä Creative Cloud -sovelluksessa, käytettävissä olevia päivityksiä ei näy luettelossa

Huomautus:

Tarkista, että tietokoneesi ja käyttöjärjestelmäsi täyttää järjestelmän vähimmäisvaatimukset. Jotkin sovellukset, kuten Adobe Premiere Pro, After Effects ja Lightroom, edellyttävät 64-bittistä suoritinta ja käyttöjärjestelmää. Lisätietoja on kohdassa Kaikki sovellukset eivät ole näkyvissä | Creative Cloud -työpöytäsovellus.

Huomautus:

Jos käytössäsi on ryhmien Creative Cloud -sovellus (yritystilaus) tai olet yritysasiakas, ota yhteyttä tiimisi järjestelmänvalvojaan tai IT-osastoon, sillä päivitykset on saatettu estää loppukäyttäjiltä.

Ratkaisu 1: Tarkista päivitykset manuaalisesti

Valitse Creative Cloud -työpöytäsovelluksen hammasratasvalikosta Tarkista sovelluspäivitykset.

Tarkista sovelluspäivitykset

Ratkaisu 2: Päivitä Creative Cloud -työpöytäsovellus

Kun Creative Cloud -työpöytäsovellus on aktiivisena, pakota se sulkeutumaan ja käynnistämään sitten itsensä ja siihen liittyvät prosessit uudelleen käyttämällä seuraavaa näppäinyhdistelmää:

• Windows: Ctrl+Alt+R
  • Mac OS: Komento+Optio+R

Ratkaisu 3: Kirjaudu ulos Creative Cloudista ja kirjaudu sitten takaisin sisään.

Kirjaudu ulos Creative Cloud -työpöytäsovelluksesta ja kirjaudu sitten uudelleen sisään

Ratkaisu 4: Poista tiedosto OPM.db ja kirjaudu sitten uudelleen sisään

Poista OPM.db-tiedosto ja kirjaudu uudelleen Creative Cloud -sovellukseen käyttämällä jäsenyyteesi liittyvää Adobe ID -tunnusta.

Ratkaisu 5: Poista Creative Cloud -sovellus, jota asia koskee, ja asenna se sitten uudelleen

Poista ohjelma, jota asia koskee, ja asenna se uudelleen.