Lue Nik-liitännäisten yhteensopivuustietoja ja ohjeita Nik-liitännäisen kaatumisongelmien ratkaisemiseksi Photoshopissa.

Nik-suotimet kaatuvat macOS High Sierra -käyttöjärjestelmässä

Photoshop kaatuu, kun Nik-laajennuksia käytetään macOS 10.13 (High Sierra) -järjestelmässä.

Ratkaisu:

Nik-liitännäisen ”After clicking OK” (OK:n valitsemisen jälkeen) -asetuksen määrittäminen arvoon ”apply the filtered effect to the current layer” (käytä suodatettua tehostetta tämänhetkiseen tasoon)

NikSettings

Nik-liitännäisen kaatuminen macOS 10.12:ssa

Photoshop kaatuu, kun Nik Viveza on asennettu macOS 10.12 (Sierra) -käyttöjärjestelmään.

Ratkaisu:

Asenna uusimmat macOS-päivitykset, jotta voit käyttää macOS 10.12.4 -versiota tai sitä uudempaa.

Lisätietoja yhteensopivuudesta

Google ei enää tue tai päivitä Nik-liitännäisiä nykyisissä Photoshop-versioissa ja nykyisissä käyttöjärjestelmissä ja laitteissa.

Nik-liitännäisten käyttäjät saattavat huomata yhteensopivuusongelmia (jumiutumiset ja kaatumiset). Suosittelemme poistamaan ongelmia aiheuttavat liitännäiset.

Apua liitännäisten vianmääritykseen löydät kohdasta Photoshopin liitännäisten vianmääritys.