Touch App Plug-ins -asennusohjelma, joka on saatavilla Creative Cloud -työpöytäsovelluksen kautta, ei anna tuoda Photoshop Touch -tiedostoja Photoshop CC:hen. Se ei tue Touch-tiedostojen tuomista Photoshop CS6:een. Voidaksesi tuoda Photoshop Touch -tiedostoja Photoshop CC:hen lataa ja asenna tuontiin tarkoitettu liitännäinen manuaalisesti.

Ratkaisu

Asenna liitännäinen.

Lataa

Lataa

1. Lataa käyttöjärjestelmän mukainen zip-tiedosto ylläolevasta linkistä.
  2. Pura ladattu tiedosto napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella (Windows) tai komento-osoittamalla (Mac OS) ja valitsemalla pura-komento.
  3. Zip-tiedosto sisältää vain yhden tiedoston: AdobePSDXLoader.8BI. Tämä tiedosto on kansiossa File Formats.
  4. Sulje Photoshop CC.
  5. Sijoita File Formats-kansio, joka sisältää AdobePSDXLoader.8BI-tiedoston, seuraavaan sijaintiin riippuen käyttöjärjestelmästäsi ja siitä, mitä Photoshop CC:n versioita on tietokoneelle on asennettu.

Huomautus: jos sinulla on Photoshop CC:n 32-bittiset ja 64-bittiset versiot asennettuina, sijoita tiedostojen tuontiin tarkoitettu liitännäinen jokaiseen asennettuun Photoshop CC -versioon erikseen.

Liitännäisen sijainti

Windows 7, Windows 8

(32-bittinen versio)
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CC\Plug-ins\File Formats

(64-bittinen versio)
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC (64 Bit)\Plug-ins\File Formats

Mac OS X 10.7 tai uudemmat (vain 64-bittinen versio)
Mac HD/Applications/Adobe Photoshop CC/Plug-ins/File Formats

Huomautus: voit luoda lisäkopioita AdobePSDXLoader.8BI-tiedostosta tarpeen mukaan purkamalla AdobePSDXLoader.zip-tiedoston uudelleen.

Asennuksen varmistaminen

1. Käynnistä Photoshop CC.
  2. Valitse Tiedosto > Avaa.
  3. Tarkista Files of Type -kentästä, että .PSDX on tuettujen tiedostotyyppien listalla.