Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Creative Cloud ladataan ja asennetaan?

Voit ladata kaikki Creative Cloud -sovellukset Creative Cloud -sovellusluettelosta. Lataa kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi Creative Cloud -sovellus ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Creative Cloudin kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Lataa kokeiluversio kirjautumalla sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Creative Cloudin toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Creative Cloud -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa Creative Cloud -sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Päivitä tai muuta tilausta näiden vaiheittaisten ohjeiden avulla.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos peruutat jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Opi peruuttamaan erityyppiset Creative Cloud -jäsenyydet ja ymmärtämään Adoben tilausehdot.

Pilvipalvelut

Mikä on Creative Cloud -työpöytäsovellus?

Creative Cloud -työpöytäsovelluksella hallitset keskitetysti Creative Cloud -jäsenyyteen sisältyviä kymmeniä sovelluksia ja palveluja. Opi lataamaan sovelluksia, jakamaan tiedostoja, etsimään kuvia ja paljon muuta

Miten säilytän tiedostoja pilvessä?

Creative Cloud -tiliin sisältyy verkkotallennustilaa, jonka avulla voit käyttää tiedostojasi miltä tahansa laitteelta tai tietokoneelta. Tutustu tähän oppaaseen ja opi tallentamaan ja jakamaan sisältöä. Tarkista tallennustilasi määrä kohdan Selaa, synkronoi ja hallitse resursseja ohjeiden avulla.

Mitä ovat Creative Cloud -kirjastot?

Creative Cloud -kirjastojen avulla voit käyttää, järjestellä ja jakaa luovia resursseja. Katso ohjeet lyhyestä oppaasta Hallitse resursseja Creative Cloud -kirjastojen avulla. Lisätietoja saat kohdasta Creative Cloud -kirjastot.

Kuinka lisään kirjasimia Typekitistä?

Opi selaamaan, lisäämään ja synkronoimaan Typekit-kirjasimia, niin että voit käyttää niitä kaikissa Creative Cloud -sovelluksissasi.

Ovatko Creative Cloud Marketin resurssit ilmaisia?

Creative Cloud -jäsenet (paitsi Photography-tilaajat) voivat ladata enintään 500 maksutonta resurssia joka kuukausi. Voit valita tekijänoikeusmaksuttomien vektorigrafiikoiden, kuvakkeiden, kuvioiden, käyttöjärjestelmäpakettien ja monien muiden resurssien valikoimasta. Lisätietoja saat kohdasta Creative Cloud Market.

Oppilaitokset, työryhmät ja yritykset

Miksi sain kutsun liittyä Creative Cloudiin?

IT-järjestelmänvalvojasi kutsuu sinut Creative Cloudiin, jotta voit käyttää työryhmä- tai yritysjäsenyyden ominaisuuksia. Seuraa sähköpostikutsussa olevaa linkkiä, niin voit luoda Adobe ID -tunnuksen ja kirjautua sisään. Lisätietoja saat kohdasta Hyväksy kutsu liittyä Creative Cloudiin.

Miten käytän Creative Cloudia oppilaitoksen lunastuskoodilla?

Mene kohtaan Lunasta Creative Cloud -jäsenyys ja noudata Adobe-tiliin sisäänkirjautumisen (tai tilin luomisen) ja ostoksen lunastamisen ohjeita. Lisätietoja saat kohdasta Sarjanumerot, lunastus- ja tuotekoodit | Student and Teacher Edition -versiot.

Ostin juuri Creative Cloudin Student-version. Miten aloitan?

Potkaise oppiminen käyntiin kokeilemalla näitä pikaoppaita, jotka on luotu erityisesti opiskelijoita varten.

Mistä saan apua Creative Cloudin yritysversiota varten?

Tutustu Enterprisen opastus ja tuki -sivun oppaisiin, työkaluihin, päivityksiin, tukeen ja moniin muihin resursseihin.

Mistä voin saada lisätietoja Creative Cloudin työryhmäversion käytöstä?

Katso kohdan Creative Cloud Työryhmille (loppukäyttäjät) ohjeista, miten lataat ja asennat ensimmäisen sovelluksen, käytät Creative Cloud -työpöytäsovellusta ja paljon muuta. Jos tarvitset apua Creative Cloudin työryhmäversion ylläpitämisessä, katso kohta Creative Cloud Työryhmille (järjestelmänvalvojat).

Yleiset ongelmat

Miten ratkaisen rajoitettu käyttöoikeus -virheen?

Käytä rajoitetun käyttöoikeuden korjaustyökalua (Limited Access Repair Tool), jos saat virheen ”Käyttöoikeutesi Adoben sovelluksiin ja palveluihin saattaa olla rajoitettu”.

Miksi saan virheilmoituksen puuttuvista Microsoftin Windows-päivityksistä?

Kesäkuussa 2016 julkaistun version myötä Creative Cloud -sovellukset käyttävät nyt Microsoftin Visual C++ 2015 -suorituspalveluja. Sen vuoksi saatat joutua asentamaan päivityksiä Windows-käyttöjärjestelmääsi.

Miksi minun on kirjauduttava sisään, jotta voin käyttää Creative Cloud -sovellusta?

Sinun on kirjauduttava sisään tiliisi säännöllisesti lisenssin tarkistamiseksi – kuukausittaiset jäsenet 30 päivän välein ja vuosittaiset jäsenet 99 päivän välein. Lisäksi sinun on kirjauduttava sisään, kun lataat tai päivität Creative Cloud -sovelluksia. Lisätietoja on kohdassa Kirjautuminen sisään ja ulos Creative Cloud -sovellusten käyttöönottoa tai käytöstä poistoa varten.

Miksi Creative Cloud -sovellus ei käynnisty?

Jos sovellus näyttää pyörivän pyörän tai tyhjän valkoisen näytön, kokeile tämän artikkelin ratkaisuja.