Vianmääritys ja ohje

Maksullinen Creative Cloud Express -jäsenyytesi sisältää käyttöoikeuden seuraavien sovellusten premium-ominaisuuksiin:

• Creative Cloud Express: Korvaa Sparkin verkossa ja Spark Postin mobiililaitteilla. Luo nopeasti ja helposti erottuvia somegrafiikoita, esitteitä, logoja ja paljon muuta verkossa ja mobiililaitteilla. Tarjoajana Adobe.
  • Premiere Rush: Perehdy videoon syvemmin – kuvaa, editoi ja jaa videoita liikkeellä ollessasi.
  • Photoshop Express: Tee valokuville enemmän – editoi ja retusoi kuvia, kokoa kollaaseja ja yhdistele valokuvia.
  • Adobe Spark Video: Luo vaikuttavia videotarinoita muutamassa minuutissa.
  • Adobe Spark Page: Luo sanoista ja kuvista kauniita verkkosivuja.
  • Creative Cloud -palvelut: Adobe Stock -kuvat, Adobe-fontit, Creative Cloud -kirjastot, 100Gt tallennustilaa ja paljon muuta.

Creative Cloud Express on verkkosovellus, jota voit käyttää millä tahansa verkkoselaimella lataamatta tai asentamatta sovellusta työpöydällesi Mene osoitteeseen express.adobe.com ja kirjaudu Adobe-tilillesi, jos sinua kehotetaan kirjautumaan, ja käytä sovellusta.

Kyllä.

Creative Cloud Express on saatavana useille iOS- ja Android -laitteille.

• iOS: Lataa App Storesta.
  • Android: Lataa Google Play Storesta ja Samsungin Galaxy Storesta.

Tarkista tuettujen laitteiden luettelo Järjestelmävaatimuksista.

Kyllä! Kaikki saavat Creative Cloud Expressin maksutta. Napsauta tästä saadaksesi lisätietoja ja aloittaaksesi ilmaisen kokeilujakson.

Kirjaudu Adobe-tilillesi. Valitse sitten Nykyinen salasana  -kohdasta Muuta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Unohditko salasanasi? Katso, miten se palautetaan.

Luo grafiikkaa, esitteitä, logoja, tuotemerkkejä, julisteita ja paljon muuta Creative Cloud Expressin avulla. Lisätietoja kaikista mahdollisuuksista on osoitteessa Ole luova Adoben Creative Cloud Expressin avulla.

Creative Cloud Expressin mukana tulee kymmeniä tuhansia resursseja, joita voit käyttää päästäksesi alkuun. Aloita malleista ja mukauta niitä sitten Adobe Stock* -kuvilla, Adobe Fonts -kirjasimilla ja monilla muilla resursseilla, kuten kuvakkeilla ja kuvituskuvilla.

*Creative Cloud Express -jäsenyys vaaditaan. Adobe Stock -kuvakokoelma ei sisällä premium-sisältöä tai toimituksellista sisältöä. Verkkosivu- ja video-ominaisuuksissa on saatavana rajoitetut Adobe Stock -toiminnot.

Creative Cloud Expressissä brändin luominen on helppoa ja nopeaa Lisätietoja on kohdassa Brändien luominen ja hallinta. Kun olet luonut brändisi, jaa se joukkuetovereidesi kanssa, jotta voitte jatkaa brändin mukaisen sisällön luomista.

Yhteisö

Liity keskusteluun

Suositut liittyvät foorumit