Ota selvää, miten voit pitää laskutustietosi ja maksutapasi ajan tasalla.

Luottokorttitietojen tai laskutusosoitteen päivittäminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilauksen hallinta.

Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

Tilauksen hallinta

Eikö Tilauksen hallinta ‑vaihtoehtoa näy? Ota yhteyttä.

3. Valitse Maksun hallinta. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään Adobe ID:lläsi.

Huomautus:

Jos teit ostoksen lunastuskoodilla etkä ole vielä lisännyt maksutietoja, valitse Lisää maksutiedot ja jatka.

4. Noudata seuraavia ohjeita sen mukaan, mikä näyttö alueellasi näkyy.

Muokkaa maksutapaa ‑ikkuna
    Muokkaa maksutapaa ‑ikkuna
    1. Anna maksutietosi.
    2. Valitse Tallenna.
    Tilauksen tiedot ‑ikkuna
    Tilauksen tiedot ‑ikkuna
    1. Valitse Muokkaa maksutietoja.
    2. Päivitä maksutietosi Omat maksutiedot ‑ikkunassa.
    3. Valitse Lähetä

Etkö pysty päivittämään luottokorttia? Katso Miksi en pysty päivittämään luottokorttitietojani?

Haluatko vaihtaa osoitteen toiseen maahan? Jos sinulla on aktiivinen tilaus, ota meihin yhteyttä, jos haluat päivittää osoitteesi uuteen maahan.

PayPalin tietojen päivittäminen

Huomautus:

Japanissa ei tueta PayPal-maksua.

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilauksen hallinta.

Tilauksen hallinta

Huomautus:

Jos et näe Tilauksen hallinta ‑vaihtoehtoa Tilaukset-kohdassa, tai näet toisen näytön, ota meihin yhteyttä.

3. Valitse Maksun hallinta.

4. Valitse jokin seuraavista:

Muokkaa PayPaliin tallennettuja maksutietoja Antaa sinulle mahdollisuuden muokata nykyisiä PayPal-tilitietojasi.

Vaihda PayPal-tiliä Antaa sinulle mahdollisuuden käyttää toista tiliä.

Muokkaa PayPal-maksutapaa

Sinut ohjataan PayPal-sivustoon.

5. Tee PayPal-sivustossa haluamasi muutokset. Kun olet tallentanut muutokset, sinut ohjataan takaisin Adobe-tilisivulle.

6. Tallenna tekemäsi muutokset valitsemalla Tallenna.

Vaihtaminen luottokortin ja PayPalin välillä

Huomautus:

Japanissa ei tueta PayPal-maksua.

Creative Cloud for enterprisen tai teamsin maksutietojen päivittäminen

Yritystilin hallinta

Ota meihin yhteyttä Creative Cloud for enterprise ‑sopimuksen laskutustietojen päivittämistä varten.

Työryhmätilin hallinta

Kirjaudu Admin Consoleen Creative Cloud for teams ‑sopimuksen maksutietojen muuttamista varten. Lisätietoja on artikkelissa Teams-tilin hallinta.

ALV-tunnisteen tai muiden verotukseen liittyvien tietojen muuttaminen

Jos haluat vaihtaa ALV-tunnisteesi Euroopan unionin maissa, perehdy ohjeaiheeseen ALV-tunnisteen päivittäminen | Euroopan unionin maat.

Jos haluat päivittää muiden maiden verotiedot, ota meihin yhteyttä.