Ota selvää, miten voit pitää laskutustietosi ja maksutapasi ajan tasalla, jos sinulla on Creative Cloud for individuals ‑jäsenyys.

Luottokortti- tai maksutietojen päivittäminen

Luottokortin päivittäminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdasta sijaintisi mukaan jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Muokkaa maksutietoja
    • Tilauksen hallinta Muokkaa maksutietoja
    • Lisää maksutiedot
    edit_payment_details3

Etkö näe maksutietojesi muokkausvaihtoehtoa? Tililläsi on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Jos haluat muokata maksutietojasi, ota meihin yhteyttä.

3. Päivitä luottokorttisi tiedot ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Huomautus:

Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

PayPalin tietojen päivittäminen

1. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdasta Muokkaa maksutietoja

Paypal-edit-payment-details
  2. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Jos haluat muokata nykyisen PayPal-tilisi maksutietoja, valitse Muokkaa PayPaliin tallennettuja maksutietoja.
    • Jos haluat käyttää toista PayPal-tiliä, valitse Vaihda PayPal-tiliä.
    edit-PayPal-payment-details

Sinut ohjataan PayPal-sivustoon.

3. Tee PayPal-sivustossa haluamasi muutokset. Kun olet tallentanut muutokset, sinut ohjataan takaisin Adobe-tilisivulle.

4. Tallenna tekemäsi muutokset valitsemalla Tallenna.

save_paypal_changes

Vaihtaminen luottokortin ja PayPalin välillä

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdasta Muokkaa maksutietoja.

Paypal-edit-payment-details

Etkö näe Muokkaa maksutietoja ‑linkkiä?  Ota meihin yhteyttä maksutavan vaihtamista varten. Digital Riverin, Adoben sähköisestä kaupankäynnistä vastaavan kumppanin, palvelemissa maissa muutoksia ei voi tehdä verkossa.

Etkö näe maksutietojesi muokkausvaihtoehtoa? Tililläsi on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Jos haluat muokata maksutietojasi, ota meihin yhteyttä.

3. Valitse maksutapa (luottokortti tai PayPal) ponnahdusikkunasta ja tee sitten jokin seuraavista:

• PayPalista luottokorttiin: Jos olet siirtymässä PayPalista luottokorttiin, anna luottokorttisi tiedot.
    • Luottokortista PayPaliin: Jos olet siirtymässä luottokortista PayPaliin, valitse Kirjaudu PayPaliin ja toimi PayPal-sivustossa annettujen ohjeiden mukaan. Sinut ohjataan sitten takaisin Adobe-sivustoon.

PayPalista luottokorttiin

Siirtyminen PayPalista luottokorttiin
    Siirtyminen PayPalista luottokorttiin

Luottokortista PayPaliin

Siirtyminen luottokortista PayPaliin
    Siirtyminen luottokortista PayPaliin

4. Tallenna muutokset valitsemalla Tallenna

Huomautus:

Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

Creative Cloud for enterprisen tai teamsin maksutietojen päivittäminen

Yritystilin hallinta

Kirjaudu Admin Consoleen Creative Cloud for enterprise ‑sopimuksen laskutustietojen muuttamista varten.

Työryhmätilin hallinta

Ota meihin yhteyttä, jos haluat muuttaa Creative Cloud for teams ‑sopimuksen maksutietoja.

Laskutusosoitteen muuttaminen

Osoitteenmuutos saman maan sisällä

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilaukset ja tuotteet ‑kohdasta sijaintisi mukaan jokin seuraavista vaihtoehdoista:

• Muokkaa maksutietoja
    • Tilauksen hallinta Muokkaa maksutietoja
    • Lisää maksutiedot
    edit_payment_details3

Etkö näe laskutusosoitteesi muokkausvaihtoehtoa? Tililläsi on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Jos haluat muokata laskutusosoitettasi, ota meihin yhteyttä.

3. Päivitä laskutusosoitteesi ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Osoitteenmuutos uuteen maahan

Jos sinulla on aktiivinen tilaus ota meihin yhteyttä, jos haluat päivittää osoitteesi uuteen maahan.

Usein kysytyt kysymykset

Samaan luottokorttiin on liitetty useita tilauksia. Onko minun muutettava jokaisen tilauksen maksutietoja erikseen?

Ei. Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

Miten voin vaihtaa ALV-tunnisteeni tai muuttaa muita verotukseen liittyviä tietojani?

Jos haluat vaihtaa ALV-tunnisteesi Euroopan unionin maissa, perehdy ohjeaiheeseen ALV-tunnisteen päivittäminen | Euroopan unionin maat.

Jos haluat päivittää muiden maiden verotiedot, ota meihin yhteyttä.

Miksi en näe maksutietojeni muokkausvaihtoehtoa?

Tililläsi on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Jos haluat muokata maksutietojasi, ota meihin yhteyttä.