Ota selvää, miten voit pitää laskutustietosi ja maksutapasi ajan tasalla.

Luottokortti- tai maksutietojen päivittäminen

Luottokortin päivittäminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Napsauta siirtymispalkissa Tilaukset
  3. Valitse Tilauksen hallinta.

4. Valitse Maksun hallinta.

Näyttöön tulee alueesi mukaan Muokkaa maksutapaa- tai Tilauksen tiedot ‑ikkuna. Sinun on ehkä kirjauduttava Adobe ID:lläsi sisään, ennen kuin voit avata Tilauksen tiedot ‑ikkunan.

Muokkaa maksutapaa ‑ikkuna
    Muokkaa maksutapaa ‑ikkuna
    Tilauksen tiedot ‑ikkuna
    Tilauksen tiedot ‑ikkuna

Jos näyttöön tulee Muokkaa maksutapaa ‑ikkuna (vasemmalla, yläpuolella oleva näyttö)

Kirjoita maksutiedot ponnahdusikkunaan ja valitse sitten Tallenna.

Jos näyttöön tulee Tilauksen tiedot ‑ikkuna (oikealla, yläpuolella oleva näyttö):

Valitse Muokkaa maksutietoja (näytön alaosassa). Päivitä sen jälkeen maksutietosi Omat maksutiedot ‑ikkunassa ja valitse Lähetä

Jos teit ostoksen lunastuskoodilla

Jos teit ostoksen lunastuskoodilla etkä ole vielä lisännyt maksutietoja, valitse Lisää maksutiedot. Anna sitten maksutietosi.

Huomautus:

Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

PayPalin tietojen päivittäminen

1. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Napsauta siirtymispalkissa Tilaukset
  2. Valitse Tilauksen hallinta

3. Valitse Maksun hallinta.

4. Tee jokin seuraavista toimista:
    • Jos haluat muokata nykyisen PayPal-tilisi maksutietoja, valitse Muokkaa PayPaliin tallennettuja maksutietoja.
    • Jos haluat käyttää toista PayPal-tiliä, valitse Vaihda PayPal-tiliä.
    Muokkaa maksutapaa

Sinut ohjataan PayPal-sivustoon.

Huomautus:

Japanissa ei tueta PayPal-maksua.

5. Tee PayPal-sivustossa haluamasi muutokset. Kun olet tallentanut muutokset, sinut ohjataan takaisin Adobe-tilisivulle.

6. Tallenna tekemäsi muutokset valitsemalla Tallenna.

Maksutavan tallentaminen

Vaihtaminen luottokortin ja PayPalin välillä

Huomautus:

Japanissa ei tueta PayPal-maksua.

Creative Cloud for enterprisen tai teamsin maksutietojen päivittäminen

Yritystilin hallinta

Ota meihin yhteyttä Creative Cloud for enterprise ‑sopimuksen laskutustietojen päivittämistä varten.

Työryhmätilin hallinta

Kirjaudu Admin Consoleen Creative Cloud for teams ‑sopimuksen maksutietojen muuttamista varten. Lisätietoja on artikkelissa Teams-tilin hallinta.

Laskutusosoitteen muuttaminen

Osoitteenmuutos saman maan sisällä

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Napsauta ylhäällä olevassa siirtymispalkissa Tilaukset.

Napsauta siirtymispalkissa Tilaukset
  3. Valitse Tilauksen hallinta.

4. Valitse Maksun hallinta.

Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkuna avautuu näyttöön.

Muokkaa maksutapaa

Päivitä laskutustietosi ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Etkö näe Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkunaa?

Jos Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkuna ei tule näyttöön, vaan näet sen sijaan Tilauksen tiedot ‑näytön, valitse Muokkaa maksutietoja. Muokkaa sitten laskutustietojasi.

Jos teit ostoksen lunastuskoodilla etkä ole vielä lisännyt maksutietoja, valitse Lisää maksu. Anna sitten laskutustietosi.

Huomautus:

Jos Muokkaa maksutapaa ‑ponnahdusikkuna ei tule näyttöön, vaan näet sen sijaan Tilauksen tiedot ‑näytön, valitse Muokkaa maksutietoja. Muokkaa sitten laskutustietojasi.

Jos teit ostoksen lunastuskoodilla etkä ole vielä lisännyt maksutietoja, valitse Lisää maksu. Anna sitten laskutustietosi.

Osoitteenmuutos uuteen maahan

Jos sinulla on aktiivinen tilaus ota meihin yhteyttä, jos haluat päivittää osoitteesi uuteen maahan.

Usein kysytyt kysymykset

Samaan luottokorttiin on liitetty useita tilauksia. Onko minun muutettava jokaisen tilauksen maksutietoja erikseen?

Ei. Jos sama luottokortti on liitetty useisiin tilauksiin, kaikki tilaukset päivitetään, kun muutat minkä tahansa tilauksen luottokorttitietoja.

Miten voin vaihtaa ALV-tunnisteeni tai muuttaa muita verotukseen liittyviä tietojani?

Jos haluat vaihtaa ALV-tunnisteesi Euroopan unionin maissa, perehdy ohjeaiheeseen ALV-tunnisteen päivittäminen | Euroopan unionin maat.

Jos haluat päivittää muiden maiden verotiedot, ota meihin yhteyttä.

Miksi en näe maksutietojeni muokkausvaihtoehtoa?

Tililläsi on mahdollisesti ilmennyt ongelma. Jos haluat muokata maksutietojasi, ota meihin yhteyttä.