Ota selvää, miten voit pitää laskutustietosi ja maksutapasi ajan tasalla, jos sinulla on Creative Cloud for individuals ‑jäsenyys.

Luottokortin tai maksutavan päivittäminen

Luottokortin päivittäminen

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Sijainnistasi riippuen voit muuttaa luottokorttitietojasi jollakin seuraavista tavoista:

• Tilaukset ja tuotteet > Muokkaa maksutietoja
    • Tilaukset ja tuotteet > Tilauksen hallinta > Muokkaa maksutietoja
    Maksutietojen muokkaaminen
    Maksutietojen muokkaaminen

Etkö näe Muokkaa maksutietoja ‑linkkiä?

Jos et ole lisännyt maksutietoja lunastuskoodilla maksettuun jäsenyyteen, jäsenyyden alla saattaa olla Lisää maksutiedot eikä Muokkaa maksutietoja.

3. Päivitä luottokorttisi tiedot ponnahdusikkunassa ja valitse Tallenna.

Vaihto luottokortin ja PayPalin välillä

Tämä ei tällä hetkellä ole mahdollista verkossa. Jos haluat vaihtaa maksutavan luottokortista PayPaliksi tai PayPalista luottokortiksi, ota meihin yhteyttä.

Creative Cloud for enterprisen tai teamsin maksutietojen päivittäminen

Yritystilin hallinta

Kirjaudu Admin Consoleen Creative Cloud for enterprise ‑sopimuksen laskutustietojen muuttamista varten.

Työryhmätilin hallinta

Ota meihin yhteyttä, jos haluat muuttaa Creative Cloud for teams ‑sopimuksen maksutietoja.

Laskutusosoitteen muuttaminen

Osoitteenmuutos saman maan sisällä

1. Kirjaudu Adobe ID:lläsi ja salasanallasi Adobe-tiliisi.

2. Valitse Tilin hallinta ‑sivun yläosassa olevasta siirtymispalkista Viestintä.

3. Jos haluat vaihtaa puhelinnumerosi tai osoitteesi, valitse Muokkaa.

Muokkaa puhelinnumeroa ja osoitetta
  4. Kun olet tehnyt haluamasi muutokset, valitse ponnahdusikkunassa Tallenna.

Osoitteenmuutos uuteen maahan

Jos sinulla on aktiivinen tilaus ota meihin yhteyttä, jos haluat päivittää osoitteesi uuteen maahan.