Vianmääritys & ohje

Perusteet

Kuinka Adobe Stock -kuvia ladataan?

On olemassa kaksi ensisijaista tapaa käyttää Adobe Stock -kuvia:

• Creative Cloud -kirjastojen käyttö
  • Kuvien lataaminen tietokoneeseen Adobe Stock -sivustolta

Lisätietoa kustakin latausvaihtoehdosta ja sinulle oikean valinnan selvittäminen.

Miksi Adobe Stock -kuva ei lataudu tietokoneelleni?

Voi tapahtua muutamia asioita ja estää kuvasi lataamisen.Kokeile näitä vinkkejä ratkaistaksesi latausongelmat.

Voinko käyttää Stock-kuvia toimitukselliseen ja ammattikäyttöön?

Adobe Stock -resursseja voidaan käyttää missä tahansa luovan projektissa, mukaan lukien painetut mainokset, esitteet, esitykset, julisteet, kirjankannet, mainokset, verkkosivustot, ja vuosikertomukset. Lue lisää aiheesta Stock-resurssien käyttäminen ja Adobe Stock -käyttöoikeusehdot.

Mitä tapahtuu, jos käytän kuvia enemmän tai vähemmän kuin kuukausittainen kuvien käyttöoikeusrajani sallii?

Voit ostaa lisää Adobe Stock -resursseja, jos ylität kuukausittaisen rajasi. Jos käytät alle käyttörajasi, käyttämättömät lataukset siirtyvät seuraavaan kuukauteen, niin kauan tilauksesi on voimassa. Lue lisää aiheesta suunnitelman ja käyttöoikeusrajojen hallinta.

Voinko myydä sisältöä Adobe Stockiin?

Kyllä, voit tulla Adobe Stock -palveluun avustajaksi ja ansaita rahaa omalla sisällölläsi.

Jos olet 18-vuotias, sinulla on upeita kuvia, videoita tai vektorisisältöä ja omistat tai hallitset niiden oikeuksia, voit tulla Adobe Stockin avustajaksi. Aloita Adobe Stock -avustajaverkkosivuston käyttö ja lähetä ensimmäiset tiedostosi.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Adobe Stock -suunnitelmien vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Miten hallitsen Adobe Stock -tiliäni?

Opi kaikki, mitä tarvitsee tietää Adobe Stock -tilin hallinnasta näillä ohjeilla aiheesta jäsenyyden aktivointi, muuttaminen, hallinta ja peruuttaminen.

Miten Adobe Stock -jäsenyys peruutetaan?

Voit peruuttaa Adobe Stock -jäsenyyden kahdella tavalla:

Varmista, että ymmärrät Adoben tilausehdot, ennen kuin valitset kumpaakaan vaihtoetoa.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit