Aloita käyttö

Kirjaudu sisään, hae jäsenyyteen liittyviä ohjeita ja opettele perusteet.

Opastusohjelmat

Etsi opetusohjelmia aloittelijasta asiantuntijaan ja laajenna taitojasi.

Käyttöopas

Hanki vastaukset ja vaiheittaiset ohjeet nopeasti.

Vianmääritys & ohje

On olemassa kaksi ensisijaista tapaa käyttää Adobe Stock -kuvia:

Voi tapahtua muutamia asioita ja estää kuvasi lataamisen.Kokeile näitä vinkkejä ratkaistaksesi latausongelmat.

Adobe Stock -resursseja voidaan käyttää missä tahansa luovan projektissa, mukaan lukien painetut mainokset, esitteet, esitykset, julisteet, kirjankannet, mainokset, verkkosivustot, ja vuosikertomukset. Lue lisää aiheesta Stock-resurssien käyttäminen ja Adobe Stock -käyttöoikeusehdot.

Voit ostaa lisää Adobe Stock -resursseja, jos ylität kuukausittaisen rajasi. Jos käytät alle käyttörajasi, käyttämättömät lataukset siirtyvät seuraavaan kuukauteen, niin kauan tilauksesi on voimassa. Lue lisää aiheesta suunnitelman ja käyttöoikeusrajojen hallinta.

Kyllä, voit tulla Adobe Stock -palveluun avustajaksi ja ansaita rahaa omalla sisällölläsi.

Jos olet 18-vuotias, sinulla on upeita kuvia, videoita tai vektorisisältöä ja omistat tai hallitset niiden oikeuksia, voit tulla Adobe Stockin avustajaksi. Aloita Adobe Stock -avustajaverkkosivuston käyttö ja lähetä ensimmäiset tiedostosi.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sitten Muuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Adobe Stock -suunnitelmien vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Opi kaikki, mitä tarvitsee tietää Adobe Stock -tilin hallinnasta näillä ohjeilla aiheesta jäsenyyden aktivointi, muuttaminen, hallinta ja peruuttaminen.

Voit peruuttaa Adobe Stock -jäsenyyden kahdella tavalla:

Varmista, että ymmärrät Adoben tilausehdot, ennen kuin valitset kumpaakaan vaihtoetoa.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Suositut liittyvät foorumit