Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Jos Adobe ColdFusionin omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Lataaminen ja asentaminen

ColdFusion Express on uusi vaihtoehto ColdFusionin (vuoden 2018 julkaisun) käyttöönottoon. Sen avulla voit nopeasti ottaa käyttöön ColdFusionin kehitysversion ilman, että sinun tarvitsee suorittaa täyttä asennusohjelmaa. Katso ColdFusion Expressin asentaminen.

Kun 30 päivän kokeilujakso päättyy, ColdFusionin kokeiluversio muuttuu automaattisesti Developer-versioksi, joka on ilmainen, täydet ominaisuudet sisältävä palvelin, joka on tarkoitettu vain kehityskäyttöön. Jos haluat luoda sovelluksia ja ottaa niitä käyttöön, hanki joko ColdFusion Standard- tai Enterprise -versio. Katso lisätietoja ColdFusionin eri versioista ja hankintavaihtoehdoista.

Aloitus

Tutustu tavallisimpiin vianmääritystesteihin ongelmien ratkaisemiseksi.

Tutustu ColdFusion Administratorin käyttöön ja opi säätämään asetuksia ja palveluita, vaihtamaan salasanoja ja tekemään muita hallintatoimenpiteitä.

Täältä löytyy ohjeita datalähteiden hallinnasta.

Sovellusten kehittäminen

ColdFusion Builder on IDE, jonka avulla voi kehittää ja ottaa käyttöön mobiilisovelluksia. Lisätietoja löytyy kohdasta ColdFusion Builderin usein kysytyt kysymykset.

CFML

Ohjeita CFML:n koodimerkinnöistä, toiminnoista, varatuista muuttujista ynnä muusta löytyy CFML:n käyttöoppaasta. Tietoa löytyy myös tästä CFML-ohjelmointikielioppaasta.

Katso täydellinen luettelo CFML:n koodimerkinnöistä ja toiminnoista.

Hae tietoa serializeJSON- ja deserializeJSON -toimintojen parametreista ja käytöstä.

Päivitykset

Etsi ColdFusionin (vuoden 2016 julkaisun) viimeisimmät päivitykset ja tietoa päivitysten sisällöstä ja julkaisupäivämäärästä. Muiden päivitysten osalta tietoa löytyy tietoa ColdFusionin Päivitykset-sivulta.

Vertaa ColdFusion Standardin vuoden 2018 julkaisua aiempiin ColdFusion Standard -versioihin. Tai vertaa ColdFusion Enterprisen vuoden 2018 julkaisua aiempiin ColdFusion Enterprise -versioihin.

Lue, miten viimeisimmän päivityksen voi poistaa, jos ongelmia ilmenee.

Yhteisö

Liity keskusteluun.