Vianmääritys & ohje

Yleiset ongelmat

Kun napsautan Ota yhteyttä -painiketta, sisäänkirjautuminen ei onnistu tai tuotettani ei ole luettelossa. Miten saan yhteyden tukeen?

Jos Adobe ColdFusionin omistaja on yrityksesi tai organisaatiosi, sitä ei näy luettelossa Adobe ID -tunnuksesi alla. Verkkojuttele Adobe-asiakaspalvelun kanssa.

Lataaminen ja asentaminen

Kuinka ColdFusion asennetaan?

Miksi ColdFusion ei asennu?

Voinko ladata ColdFusionin kokeiluversion?

Kuinka ColdFusion Express asennetaan?

ColdFusion Express on uusi vaihtoehto ColdFusionin (vuoden 2018 julkaisun) käyttöönottoon. Sen avulla voit nopeasti ottaa käyttöön ColdFusionin kehitysversion ilman, että sinun tarvitsee suorittaa täyttä asennusohjelmaa. Katso ColdFusion Expressin asentaminen.

Kokeiluversion käyttöoikeus loppuu pian. Kuinka muunnan sen?

Kun 30 päivän kokeilujakso päättyy, ColdFusionin kokeiluversio muuttuu automaattisesti Developer-versioksi, joka on ilmainen, täydet ominaisuudet sisältävä palvelin, joka on tarkoitettu vain kehityskäyttöön. Jos haluat luoda sovelluksia ja ottaa niitä käyttöön, hanki joko ColdFusion Standard- tai Enterprise -versio. Katso lisätietoja ColdFusionin eri versioista ja hankintavaihtoehdoista.

Aloitus

Mistä löytyy perusohjeita vianmääritykseen?

Tutustu tavallisimpiin vianmääritystesteihin ongelmien ratkaisemiseksi.

Kuinka ColdFusion Administratoria käytetään?

Tutustu ColdFusion Administratorin käyttöön ja opi säätämään asetuksia ja palveluita, vaihtamaan salasanoja ja tekemään muita hallintatoimenpiteitä.

Miten virheenkorjaus otetaan käyttöön?

Miten datalähteet otetaan käyttöön?

Täältä löytyy ohjeita datalähteiden hallinnasta.

Sovellusten kehittäminen

Mistä löytyy tietoa sovellusten kehittämisestä?

Mikä ColdFusion Builder on?

ColdFusion Builder on IDE, jonka avulla voi kehittää ja ottaa käyttöön mobiilisovelluksia. Lisätietoja löytyy kohdasta ColdFusion Builderin usein kysytyt kysymykset.

Mistä saa tietoa ColdFusion Builderin käytöstä?

Mistä saa tietoa mobiilisovellusten kehittämisestä?

Miten RESTful-verkkopalvelut otetaan käyttöön?

CFML

Mistä CFML:n käyttöohjeita löytyy?

Ohjeita CFML:n koodimerkinnöistä, toiminnoista, varatuista muuttujista ynnä muusta löytyy CFML:n käyttöoppaasta. Tietoa löytyy myös tästä CFML-ohjelmointikielioppaasta.

Mitä koodimerkintöjä ja toimintoja CFML:ssä on?

Katso täydellinen luettelo CFML:n koodimerkinnöistä ja toiminnoista.

Tarvitsen tietoa serializeJSON- ja deserializeJSON-toiminnoista.

Hae tietoa serializeJSON- ja deserializeJSON -toimintojen parametreista ja käytöstä.

Tarvitsen tietoa matriisin käytöstä.

Päivitykset

Mistä viimeisimmät päivitykset löytyvät?

Etsi ColdFusionin (vuoden 2016 julkaisun) viimeisimmät päivitykset ja tietoa päivitysten sisällöstä ja julkaisupäivämäärästä. Muiden päivitysten osalta tietoa löytyy tietoa ColdFusionin Päivitykset-sivulta.

Mitä eroa on ColdFusionin vuoden 2018 julkaisulla ja aiemmilla versioilla?

Vertaa ColdFusion Standardin vuoden 2018 julkaisua aiempiin ColdFusion Standard -versioihin. Tai vertaa ColdFusion Enterprisen vuoden 2018 julkaisua aiempiin ColdFusion Enterprise -versioihin.

Mistä löytyy ohjeita aiempiin ColdFusion-versioihin?

Miten päivityksen voi poistaa?

Lue, miten viimeisimmän päivityksen voi poistaa, jos ongelmia ilmenee.

Yhteisö

Liity keskusteluun.

Liittyvät sovellukset ja palvelut