Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten Muse ladataan ja asennetaan?

Voit ladata Musen Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi suorittaaksesi latauksen. Lisätietoja, mukaan lukien vanhempien versioiden asentamisesta tai päivitysten tarkistamisesta, löydät kohdastaCreative Cloud -sovellusten lataaminen ja asentaminen.

Miksi Muse ei asennu?

Katso ratkaisuja ”Asennusvirhe”-virheeseen kohdasta Virhe: "Asennusvirhe" Creative Cloud -työpöytäsovellus. Voit ratkaista muita lataus-, asennus- ja päivitysongelmia katsomalla kohdasta latauksen ja asennuksen vianmääritysopas.

Voinko ladata Musen kokeiluversion?

Kyllä! Voit ladata minkä tahansa Creative Cloud -sovelluksen, myös Musen, kokeiluversioita Creative Cloud -sovellusluettelosta. Kirjaudu sisään Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi ladataksesi kokeiluversion. Katso tarkat ohjeet kohdasta Creative Cloud -sovellusten kokeiluversion lataaminen ja asentaminen.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa Musen toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa Musen ja muut Creative Cloud -sovellukset kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa sen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa se toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Creative Cloud -sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Tilienhallinta

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi.Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Kuinka luottokorttitiedot voi muuttaa?

Miten päivitän tai muutan jäsenyyteni?

Creative Cloud -tilausten vaihtaminen on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja vaihtaaksesi tilaustasi.

Kokeilujaksoni päättyy pian. Kuinka muunnan sen?

Kokeilujakson muuntaminen maksulliseksi jäsenyydeksi on helppoa. Seuraa näitä vaiheittaisia ohjeita päivittääksesi ja aloittaaksesi jäsenyytesi.

Kuinka peruutan sen ja mitä tapahtuu tiedostoilleni?

Jos keskeytät jäsenyytesi, sinulla on edelleen pääsy ilmaisiin Creative Cloud -jäsenyysetuihin ja kaikkiin laitteeseesi tallentamiisi tiedostoihin. Sinulla ei ole pääsyä sovelluksiin eikä useimpiin palveluihin ja pilvitallennustila vähenee 2 Gt:uun. Lue kuinka peruuttaa erityyppisiä Creative Cloud -jäsenyyksiä ja ymmärtää Adoben tilausehtoja.

Reagoiva suunnittelu

Kuinka voin suunnitella reagoivan verkkosivuston Musessa?

Seuraa tätä kattavaa opetusohjelma ja opi luomaan reagoivan sivuston tyhjästä. Katso tämä lyhyempi esittely -video-opetusohjelma reagoivan verkkosivun suunnitteluun.

Miten lisään keskeytyskohdan?

Mitkä ovat ihanteelliset keskeytyskohdat pöytäkoneiden ja kannettavien rakenteessa?

Sivustosi sisällön sijoittelun pitäisi määrittää, miten ja mihin lisäät keskeytyskohdat. Voit oppia lisää keskeytyskohtien lisäämisestä reagoivalle sivustolle tutustumalla aiheeseen Reagoivan suunnittelun aloittaminen Adobe Musessa.

Kuinka lisään vieritystoimintoja reagoivaan verkkosivustoon?

Kuinka suunnittelen verkkosivuston mobiililaitteille?

Voit käyttää Musen reagoivia suunnitteluominaisuuksia luodessasi sivustoja, jotka näkyvät oikein kaikissa laitteissa. Voit myös luoda vaihtoehtoisen asettelun vain mobiilisivustoille.

Lisää elementtejä

Miten luodaan yhteystietolomake?

Käytä Yhteystietopienohjelmaa lisätäksesi yhteystietolomakkeen verkkosivustollesi helposti.

Mitä Koostamispienohjelmat ovat ja miten niitä käytetään?

Koostamispienohjelmien avulla käyttäjä voi vuorovaikutuksessa sivun osan kanssa muuttaa sisältöä, joka näkyy toisella alueella. Lue tästä artikkelista lisää aiheesta Koostamispienohjemien lisääminen.

Kuinka lisään vieritystoimintoja?

Kuinka videoita sisällytetään?

Kuinka lisään ankkurilinkkejä?

Seuraa näitä helppoja vaiheita oppiaksesi lisäämään sivulle ankkurilinkkejä.

Verkkosivuston määrittäminen ja julkaiseminen

Kuinka uusi sivusto määritetään?

Katso tämä lyhyt opetusvideo ymmärtääksesi suunnitteluun liittyvät näkökohdat määritettäessä uutta sivustoa Musessa. Seuraa sitten tätä vaiheittaista opetusvideota luodaksesi ensimmäisen verkkosivustosi.

Miten lähetän sivustoni kolmannen osapuolen isännöintipalveluntarjoajalle?

Lue, kuinka käyttää FTP:tä (File Transfer Protocol) Muse-sivustosi julkaisemiseksi kolmannen osapuolen isännöintipalveluntarjoajalle.

Kuinka julkaisen sivustoni Catalystillä?

Lue, kuinka käyttää Julkaisu-työnkulkua uuden sivustosi julkaisemiseksi Adobe Business Catalystillä.