Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

Miten eLearning Suite ladataan ja asennetaan?

eLearning Suitea ei ole enää mahdollista ostaa useimmissa maissa. Adobe Captivate 9 on Adoben ensiluokkainen eLearning-ratkaisu. Tietoja Captivaten ostovaihtoehdoista.

Miksi eLearning Suite ei lataudu?

Etsi ratkaisuja virheeseen ”Ladattua tiedostoa ei voi avata” tästä artikkelista. Ratkaisuja muihin eLearning Suiten latausongelmiin löytyy tästä latauksen vianmääritysoppaasta.

Miten löydän Adobe ID -tunnukseni tai salasanani?

Voinko asentaa eLearning Suiten toiseen tietokoneeseen?

Voit asentaa eLearning Suite -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa eLearning Suite -sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Miten voin muuttaa salasanani?

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Yleisiä kysymyksiä

Miten aloitan?

Lisätietoja eLearning Suite -sovelluksista ja tärkeimmistä työnkuluista löytyy ohjeesta Adobe eLearning Suiten käytön aloittaminen.

Mistä löytyy vianmääritysohjeita?

Katso tietoa tunnetuista ongelmista ja vianmääritysvinkeistä kohdasta Yleisimmät ongelmat | Adobe eLearning Suite 6.

Voiko tekstistä puheeksi -muuntimen saada muille kielille?

Kyllä. Jos päivität Adobe Captivate 5 -versioon tai uudempaan, saat lisäksi äänet saksaksi, ranskaksi ja brittienglanniksi. Voit käyttää myös käyttöjärjestelmään asennettuja ääniä. Katso Tekstistä puheeksi -muunnin eri kielille.