Vianmääritys & ohje

Lataaminen ja asentaminen

eLearning Suitea ei ole enää mahdollista ostaa useimmissa maissa. Adobe Captivate 9 on Adoben ensiluokkainen eLearning-ratkaisu. Tietoja Captivaten ostovaihtoehdoista.

Etsi ratkaisuja virheeseen ”Ladattua tiedostoa ei voi avata” tästä artikkelista. Ratkaisuja muihin eLearning Suiten latausongelmiin löytyy tästä latauksen vianmääritysoppaasta.

Voit asentaa eLearning Suite -sovellukset enintään kahdelle tietokoneelle. Jos haluat asentaa eLearning Suite -sovelluksen kolmanteen tietokoneeseen, sinun täytyy poistaa sen aktivointi toisesta aiemmasta koneestasi. Lisätietoja aiheesta Adobe-sovellusten käyttöönotto ja käytöstä poisto.

Kirjaudu Adobe-tilit-sivullesi nykyisellä Adobe ID -tunnuksellasi ja salasanallasi. Napsauta siellä Suojaus & yksityisyys-välilehteä ja napsauta sittenMuuta kohdassa Salasana. Katso lisätietoja aiheesta salasanan ja muiden tilitietojen muuttaminen kohdasta Adobe ID -tilin hallinta.

Yleisiä kysymyksiä

Lisätietoja eLearning Suite -sovelluksista ja tärkeimmistä työnkuluista löytyy ohjeesta Adobe eLearning Suiten käytön aloittaminen.

Katso tietoa tunnetuista ongelmista ja vianmääritysvinkeistä kohdasta Yleisimmät ongelmat | Adobe eLearning Suite 6.

Kyllä. Jos päivität Adobe Captivate 5 -versioon tai uudempaan, saat lisäksi äänet saksaksi, ranskaksi ja brittienglanniksi. Voit käyttää myös käyttöjärjestelmään asennettuja ääniä. Katso Tekstistä puheeksi -muunnin eri kielille.