Een onnauwkeurige computersysteemklok kan activeringsproblemen veroorzaken. Hebt u de datum en tijd van uw computer onlangs opnieuw ingesteld? Controleer of de systeemklok van uw computer de juiste datum en tijd weergeeft, en is ingesteld op de juiste tijdzone.

Het bericht geeft aan dat uw Creative Cloud-app niet wordt gestart omdat de klok op uw computer niet overeen lijkt te komen met de Adobe-servers.

Tijdfouten, zoals fout 251, kunnen worden weergegeven wanneer u de klok terugzet in een poging om de proefperiode van een app te verlengen.

Systeemklok komt niet overeen

Oplossing

Ga als volgt te werk om dit probleem op te lossen:

1. Zorg eerst dat u een internetverbinding hebt en dat de datum en tijd op uw computer juist zijn. Klik vervolgens op Opnieuw proberen.

Voor uitgebreide instructies over het instellen van de systeemklok leest u

2. Als het probleem niet te maken heeft met de datum en tijd van uw computer, leest u Fouten bij aanmelding, activering of verbinding voor instructies om uw hostbestand opnieuw in te stellen.