Lees hoe je Creative Cloud-apps, inclusief de Creative Cloud desktop-app, downloadt en installeert op een nieuwe computer.

Creative Cloud-apps installeren op een nieuwe computer

1. Meld je aan op creativecloud.adobe.com/apps en klik op Downloaden voor de app die je wilt installeren.

Zoek je de Creative Cloud desktop-app? Deze wordt automatisch geïnstalleerd met je eerste app. Je kunt deze echter desgewenst rechtstreeks downloaden.

Een Creative Cloud-app downloaden
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatie te starten.

3. Nadat het installatievenster is geopend, meld je je aan bij je Adobe-account. De Creative Cloud desktop-app wordt automatisch gestart en installeert je app.

Als je al bij Creative Cloud bent aangemeld op twee andere computers, wordt je gevraagd je af te melden op een van deze computers.

4. Als je meer apps wilt installeren, klik je op Installeren voor de app in de Creative Cloud desktop-app.

Veelgestelde vragen

Met een individuele Creative Cloud-licentie mag je apps installeren op meer dan één computer en ze activeren (je erbij aanmelden) op twee computers. Je kunt je apps echter maar op één computer tegelijk gebruiken. Zie Op hoeveel computers kan ik mijn Creative Cloud-lidmaatschap gebruiken? voor meer informatie.

In dit geval kun je je ook afmelden via je Adobe-accountpagina.

Als je de foutmelding 'Activeringslimiet bereikt' of 'Aanmelden mislukt' krijgt, raadpleeg je Creative Cloud-fout 'Activeringslimiet bereikt' of 'Aanmelden mislukt'.