Lees hoe je Creative Cloud-apps kunt installeren, activeren en gebruiken op een nieuwe computer of een nieuw apparaat als je vorige computer of apparaat niet meer beschikbaar is.

Opmerking:

Als je Creative Cloud voor het eerst instelt, raadpleeg je Je Creative Cloud-apps downloaden.

Creative Cloud-apps installeren op een nieuwe computer

Klik op een van de onderstaande opties, afhankelijk van het feit of de vorige computer waarop je je lidmaatschap gebruikte beschikbaar is. Volg daarna de instructies.

1. Meld je af bij Creative Cloud om de Creative Cloud-apps op je vorige computer te deactiveren.

2. Meld je aan bij je Adobe ID-account op je nieuwe computer.

3. Navigeer op de nieuwe computer naar de catalogus met Creative Cloud-apps en download de gewenste apps.

Je kunt Creative Cloud nu op je nieuwe computer of apparaat gebruiken.

use_creative_cloudnewcomputerdeviceavailable

Als je je niet kunt afmelden bij Creative Cloud omdat de computer of het apparaat niet meer beschikbaar is, deactiveer je de computer of het apparaat via je accountpagina, zoals wordt uitgelegd in de onderstaande stappen. Nadat de computer of het apparaat is gedeactiveerd, word je afgemeld bij Creative Cloud. Vervolgens kun je je aanmelden bij Creative Cloud op een andere computer of een ander apparaat.

Voer deze stappen uit om de computer of het apparaat dat niet meer beschikbaar is te deactiveren:

1. Ga naar je Adobe ID-account en meld je aan met je Adobe ID en wachtwoord of met je socialmedia-account (Facebook of Google).

2. Klik in de sectie Lidmaatschappen op Lidmaatschap beheren.

3. Deactiveer het apparaat in het gedeelte Geactiveerde apparaten (onderaan op de pagina).

Ziet het scherm er anders uit? In landen waar Digital River, de e-commercepartner van Adobe, werkzaam is, ziet de pagina Lidmaatschap beheren er anders uit en heeft de pagina andere opties. Als je het gedeelte Geactiveerde apparaten niet ziet nadat je hebt geklikt op Lidmaatschap beheren, gebruik je de volgende methode om je af te melden bij je Creative Cloud-apps:

1. Probeer je aan te melden op je nieuwe computer of apparaat. Er wordt een foutbericht weergegeven met de melding dat je activeringslimiet is bereikt.
    2. Selecteer Afmelden bij alle andere computers of apparaten.
  4. Meld je aan bij je Adobe ID-account op je nieuwe computer.

5. Navigeer op de nieuwe computer naar de catalogus met Creative Cloud-apps en download de gewenste apps.

Je kunt Creative Cloud nu op de nieuwe computer gebruiken.

Opmerking:

Als je Creative Cloud 2019-apps installeert en al op andere apparaten hebt geactiveerd, kun je je op afstand afmelden. Zie Activeren en deactiveren | Creative Cloud 2019.

Zie Problemen met Creative Cloud-activering oplossen voor informatie over het oplossen van problemen met de activering van en aanmelding bij Creative Cloud.

Video: Adobe Creative Cloud-apps gebruiken op meerdere apparaten

Video: Adobe Creative Cloud-apps gebruiken op meerdere apparaten
Adobe Customer Care