Dit document bevat informatie over het openen van en werken met bestaande ColdFusion-bestanden in Dreamweaver.

Windows

1. Klik in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op het bestand en kies Standaardprogramma selecteren.

Standaardprogramma kiezen
    Standaardprogramma kiezen selecteren

2. In het dialoogvenster Openen met selecteert u Adobe Dreamweaver CC. Zorg dat Dit type bestand altijd met dit programma openen is geselecteerd. Klik op OK.

Dialoogvenster Openen met
    Dialoogvenster Openen met

3. Kies Bewerken > Voorkeuren om het dialoogvenster Voorkeuren te openen.

Kies Bewerken > Voorkeuren
    Kies Bewerken > Voorkeuren

4. Selecteer in het rechterdeelvenster Bestandstypen/Editors.

Bestandstypen/Editors selecteren
    Bestandstypen/Editors selecteren

5. Klik in het rechterdeelvenster op de knop Toevoegen (+) bij Extensies. Voer .cfm in het veld dat verschijnt in.

6. Klik op de knop Toevoegen (+) bij Editors. Ga naar de map met het .exe-bestand Dreamweaver in de map Program Files. Selecteer het .exe-bestand Dreamweaver en klik op OK.

Het .exe-bestand Dreamweaver selecteren
    Het .exe-bestand Dreamweaver selecteren

7. Klik op OK.

Mac OS

1. Klik met de rechtermuisknop op het ColdFusion-bestand en selecteer Openen met > Overige.

Overige selecteren
    Overige selecteren

2. Navigeer in het dialoogvenster Programma's kiezen naar het bestand Adobe Dreamweaver CC en selecteer het.

3. Zorg dat de optie Altijd openen met is geselecteerd.

De optie Altijd openen met selecteren
    De optie Altijd openen met selecteren

4. Klik op Openen.