Systeemvereisten Fireworks CS6

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 3 of Windows 7 met Service Pack 1. Adobe® Creative Suite® 5.5 en CS6 ondersteunen ook Windows 8. Raadpleeg de veelgestelde vragen (FAQ) bij CS6 voor meer informatie over de ondersteuning voor Windows 8.
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Deze software dient geactiveerd te worden. Een breedbandinternetverbinding en registratie zijn benodigd om software te activeren, abonnementen te valideren en voor toegang tot online services.** Telefonische activering is niet mogelijk.

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X v10.6.8 of v10.7. Adobe Creative Suite 5-, CS5.5- en CS6-toepassingen bieden ondersteuning voor Mac OS X Mountain Lion (v10.8) indien geïnstalleerd op Intel-gebaseerde systemen.*
  • 1 GB RAM (2 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Deze software werkt niet zonder activering. Breedbandinternetverbinding en registratie zijn vereist voor softwareactivering, validering van lidmaatschappen en toegang tot onlineservices.** Activering via telefoon is niet beschikbaar.

* Meer informatie over Mac OS X Mountain Lion-ondersteuning.

** Dit product wordt mogelijk geïntegreerd met of kan toegang bieden tot bepaalde onlineservices die worden gehost door Adobe of derden ('Onlineservices'). Onlineservices zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van 13 jaar en ouder. De gebruikers dienen akkoord te gaan met extra gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid van Adobe. Onlineservices zijn niet in alle landen of talen beschikbaar. Voor toegang tot de services is mogelijk gebruikersregistratie vereist. De services kunnen zonder kennisgeving geheel of gedeeltelijk worden gewijzigd of geannuleerd. Er zijn mogelijk aanvullende kosten of abonnementskosten van toepassing.

Systeemvereisten Fireworks CS5.5

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1 of Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits grafische adapter
  • Dvd-rom-station
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor onlineservices en regelmatige validatie van het Edition-abonnement (indien van toepassing)*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X 10.5.7 of 10.6
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare, flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits grafische kaart
  • Dvd-rom-station
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor onlineservices*

U kunt de functionaliteit van dit product uitbreiden met bepaalde functies die online worden gehost, waaronder CS Live-onlineservices ("onlineservices"), op voorwaarde dat u een snelle internetverbinding hebt. De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen of valuta's beschikbaar en kunnen gedeeltelijk of volledig zonder kennisgeving worden stopgezet. Het gebruik van de onlineservices is onderworpen aan afzonderlijke gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid. Voor toegang tot de services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Ga naar www.adobe.com voor meer informatie, de gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid.

Systeemvereisten Fireworks CS5

Windows

• Intel® Pentium® 4- of AMD Athlon® 64-processor
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen); Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1 of Windows 7
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op verwisselbare flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor onlineservices*

Mac OS

• Multicore Intel-processor
  • Mac OS X 10.5.7 of 10.6
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB beschikbare schijfruimte voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare, flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1280 x 1024 en 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor onlineservices*

* U kunt de functionaliteit van dit product uitbreiden met bepaalde functies die online worden gehost, waaronder CS Live-onlineservices ("onlineservices"), op voorwaarde dat u een snelle internetverbinding hebt. De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen of valuta's beschikbaar en kunnen gedeeltelijk of volledig zonder kennisgeving worden stopgezet. Het gebruik van de onlineservices is onderworpen aan afzonderlijke gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid. Voor toegang tot de services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Ga naar www.adobe.com/nl/ voor meer informatie, de gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid.

Systeemvereisten Fireworks CS4

Windows

• Processor van 1 GHz of sneller
  • Microsoft® Windows® XP met Service Pack 2 (Service Pack 3 aanbevolen) of Windows Vista® Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise met Service Pack 1 (gecertificeerd voor 32-bits versies van Windows XP en Windows Vista)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf voor de installatie; tijdens de installatie is extra vrije ruimte vereist (kan niet op flashopslagapparaten worden geïnstalleerd)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor onlineservices*

Windows 7-compatibiliteit

Mac OS

• PowerPC® G5- of multi-core Intel®-processor
  • Mac OS X 10.4.11–10.5.4
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  •  1 GB beschikbare ruimte op de vaste schijf; tijdens de installatie is meer vrije schijfruimte vereist (kan niet worden geïnstalleerd op een volume met een hoofdlettergevoelig bestandssysteem of op verwisselbare flashopslagapparaten)
  • Monitor met een resolutie van 1024 x 768 (1280 x 800 aanbevolen) met 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor onlineservices*

Snow Leopard-compatibiliteit

*U kunt de functionaliteit van dit product uitbreiden met bepaalde functies die online worden gehost, waaronder CS Live-onlineservices ("onlineservices"), op voorwaarde dat u een snelle internetverbinding hebt. De onlineservices en bepaalde bijbehorende functies zijn niet in alle landen, talen of valuta's beschikbaar en kunnen gedeeltelijk of volledig zonder kennisgeving worden stopgezet. Het gebruik van de onlineservices is onderworpen aan afzonderlijke gebruiksvoorwaarden en het onlineprivacybeleid. Voor toegang tot de services is soms gebruikersregistratie vereist. Voor bepaalde onlineservices, waaronder services die aanvankelijk gratis worden aangeboden, kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Ga naar www.adobe.com/nl/ voor meer informatie, de gebruiksvoorwaarden en het online privacybeleid.

Systeemvereisten Fireworks CS3

Windows

• Intel® Pentium® 4-, Intel Centrino®-, Intel Xeon®- of Intel Core™ Duo- of compatibele processor
  • Microsoft Windows XP met Service Pack 2 of Windows Vista Home Premium, Business, Ultimate of Enterprise (gecertificeerd voor 32-bits edities)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije ruimte nodig)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 en 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internet- of telefoonverbinding om het product te activeren
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor Adobe Stock Photos* en andere services

Mac OS

• PowerPC G4- of G5- of multi-core Intel-processor
  • Mac OS X 10.4.810.5 (Leopard)
  • 512 MB RAM (1 GB aanbevolen)
  • 1 GB vrije ruimte op de vaste schijf (tijdens de installatie is meer vrije ruimte nodig)
  • Beeldscherm met een resolutie van 1024 x 768 en 16-bits videokaart
  • Dvd-rom-station
  • QuickTime 7 voor de multimediafuncties
  • Internet- of telefoonverbinding om het product te activeren
  • Breedbandinternetverbinding vereist voor Adobe Stock Photos* en andere services

*Onlineservices, inclusief maar niet beperkt tot Adobe Stock Photos en Adobe Connect, zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen, talen en valuta's. De beschikbaarheid van services kan worden gewijzigd. Het gebruik van onlineservices is onderworpen aan de algemene voorwaarden van een afzonderlijke overeenkomst. Mogelijk worden er aanvullende kosten in rekening gebracht.