Krijg de nieuwste functies en bugfixes door Lightroom eenvoudigweg bij te werken naar de nieuwste versie.

Wat is de meest recente versie?

Lightroom Classic CC

• De nieuwste/recentste versie van Lightroom Classic CC is 8.1.

Lightroom CC

• De nieuwste/recentste versie van Lightroom CC is 2.1.

Opmerking:

Bent u op zoek naar informatie die betrekking heeft op oudere versies van Lightroom? Zie Updates op verouderde versies.

Hoe kan ik controleren op de meest recente updates en deze installeren?

Start Lightroom en kies Help > Updates.

Zie Creative Cloud-apps bijwerken voor meer informatie.

Opmerking:

Ziet u de beschikbare updates niet? Zie Er worden geen beschikbare updates vermeld.

Hoe kan ik controleren welke versie van Lightroom ik gebruik?

Controleren of u de meest recente versie van Lightroom hebt:

Kies Help > Systeeminfo.

Wat als mijn computer geen verbinding heeft met internet?

Zoek een computer die verbonden is met internet. Download de update dan op een externe schijf of media die u naar de computer kunt verplaatsen die niet is verbonden met het internet.

Opmerking:

U kunt het product en de updates offline installeren, maar u hebt in eerste instantie tijdelijk internettoegang nodig om u aan te melden en de software te activeren.

Lightroom Classic- & Lightroom CC-updates

Directe downloads voor de oktober 2018-release van Lightroom Classic (8.x) Lightroom CC (2.x) zijn binnenkort beschikbaar:

Opmerkingen bij de release:

Hoe verifieer ik of Photoshop en Camera Raw up-to-date zijn?

Als u Photoshop en Camera Raw met Lightroom gebruikt, leest u Photoshop up-to-date houden voor meer informatie.