Wanneer u op een Windows-systeem een online sjabloon probeert toe te passen op een fotocollage, krijgt u de volgende foutmelding:

Kan uw verzoek niet uitvoeren omdat het bestand niet werd gevonden.

Reden

Deze fout treedt op wanneer de internetverbinding verloren gaat terwijl u een online sjabloon downloadt.

Tussenoplossing

1. Sluit Photoshop Elements.

2. Verwijder de volgende bestanden:

• C:\ProgramData\Adobe\Photoshop Elements\17.0\ThumbDatabase.db3
    • C:\ProgramData\Adobe\Photoshop Elements\17.0\Locale\MediaDatabase.db3
  3. Photoshop Elements starten.