Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik FrameMaker Publishing Server kopen en installeren?

U kunt een versie van FrameMaker Publishing Server met en zonder abonnement kopen via de Adobe Store. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Installatie en set-up in de gebruikershandleiding bij FrameMaker Publishing Server voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker Publishing Server voor meer informatie over aankoopopties.

Waarom wordt FrameMaker Publishing Server niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die kunnen optreden bij FrameMaker Publishing Server en andere Adobe-apps.

Kan ik een proefexemplaar van FrameMaker Publishing Server downloaden?

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de FrameMaker Publishing Server-pagina. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik FrameMaker Publishing Server op meerdere computers installeren?

Elke licentie van FrameMaker Publishing Server biedt u de mogelijkheid de software in een core-paar op een fysieke of virtuele computer te installeren. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker Publishing Server voor meer informatie over prijzen op basis van cores voor FrameMaker Publishing Server.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

U kunt een proefversie van FrameMaker Publishing (versie 2019) in een abonnement omzetten. Selecteer de abonnementsoptie wanneer u het product aan uw winkelwagen in de Adobe Store toevoegt. U kunt er ook voor kiezen om een zelfstandige versie (zonder abonnement) aan te schaffen.

Hoe annuleer ik mijn abonnement? Kan ik nog steeds gebruikmaken van de software die ik heb?

U kunt uw abonnement annuleren op uw accountpagina op adobe.com of door contact op te nemen met Adobe Support. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement.

Algemene taken

Hoe kan ik een publicatietaak plannen?

Zie Plannen voor informatie over het instellen van een schema voor terugkerende taken.

Hoe kan ik de status van taken controleren?

Gebruik het FrameMaker Publishing Server-dashboard voor het maken, plannen en controleren van taken.

Kan ik publicatietaken opnieuw gebruiken?

Zeker. Met sjablonen en voorinstellingen kunt u taken eenvoudig hergebruiken. Bekijk deze korte video voor meer informatie.

Ik heb informatie over FrameMaker Publishing Server-API's nodig.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populair subforum