Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

U kunt een versie van FrameMaker Publishing Server met en zonder abonnement kopen via de Adobe Store. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Installatie en set-up in de gebruikershandleiding bij FrameMaker Publishing Server voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker Publishing Server voor meer informatie over aankoopopties.

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die kunnen optreden bij FrameMaker Publishing Server en andere Adobe-apps.

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de FrameMaker Publishing Server-pagina. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Elke licentie van FrameMaker Publishing Server biedt u de mogelijkheid de software in een core-paar op een fysieke of virtuele computer te installeren. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker Publishing Server voor meer informatie over prijzen op basis van cores voor FrameMaker Publishing Server.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt een proefversie van FrameMaker Publishing (versie 2019) in een abonnement omzetten. Selecteer de abonnementsoptie wanneer u het product aan uw winkelwagen in de Adobe Store toevoegt. U kunt er ook voor kiezen om een zelfstandige versie (zonder abonnement) aan te schaffen.

U kunt uw abonnement annuleren op uw accountpagina op adobe.com of door contact op te nemen met Adobe Support. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement.

Algemene taken

Zie Plannen voor informatie over het instellen van een schema voor terugkerende taken.

Gebruik het FrameMaker Publishing Server-dashboard voor het maken, plannen en controleren van taken.

Zeker. Met sjablonen en voorinstellingen kunt u taken eenvoudig hergebruiken. Bekijk deze korte video voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populair subforum