Tips voor het oplossen van problemen en Help

Veelvoorkomende problemen

Adobe Technical Communication Suite (versie 2019) combineert Adobe FrameMaker (versie 2019), Adobe RoboHelp (versie 2019), Adobe Captivate (versie 2019), Adobe Acrobat Pro DC*, en Adobe Presenter 11.1, en aanvullende tools zoals Adobe RoboScreenCapture. Raadpleeg de Veelgestelde vragen over Technical Communication Suite voor meer informatie over de 2019-versie.

Elke toepassing in Adobe Technical Communication Suite heeft zijn eigen supportpagina op adobe.com. Zie de pagina's voor FrameMaker, RoboHelp, Captivate, Acrobat en Presenter voor koppelingen naar de gebruikershandleidingen, zelfstudies, forums, en documenten voor probleemoplossing.

Downloaden en installeren

U kunt snel en eenvoudig met een abonnement aan de slag: ga naar onze koopgids, kies uw product en abonnement en voltooi de aankoop. Direct na aankoop ontvangt u van Adobe uw e-mail met uw serienummer en een link om uw software te downloaden. Nadat u het product hebt gedownload, dubbelklikt u op het installatieprogramma en volg de instructies op het scherm om uw product te installeren en uw abonnement te starten.

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die betrekking hebben op Technical Communication Suite en andere Adobe-apps.

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies. Als u problemen hebt met het downloaden van de proefversie, raadpleegt u deze handleiding voor probleemoplossing voor een oplossing.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Adobe Technical Communication Suite-apps op twee computers installeren. Als u een app op een derde computer wilt installeren, moet u deze eerst op een van de andere computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt een proefversie van Adobe Technical Communication Suite (versie 2019) omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie wanneer u het product aan uw winkelwagen in de Adobe Store toevoegt. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Adobe Technical Communication Suite.

U kunt uw abonnement annuleren op uw accountpagina op adobe.com of door contact op te nemen met Adobe Support. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over Technical Communication Suite.