Tips voor het oplossen van problemen en Help

RoboHelp Classic wordt niet meegeleverd met de Adobe RoboHelp. U kunt bestaande projecten van RoboHelp Classic naar de nieuwste release van RoboHelp migreren. Nadat u de projecten hebt gemigreerd en bewerkt, kunnen deze echter niet meer opnieuw in RoboHelp Classic (versie 2019 en eerdere versies) worden geïmporteerd.

Ga naar de helppagina voor RoboHelp voor koppelingen naar zelfstudies, de gebruikershandleiding, instructievideo's en meer.

Volg deze stappen om een RoboHelp-project (.xpj-bestand) in RoboHelp te openen:

• Kies Bestand > Upgrade RoboHelp Classic Project.
  • Selecteer het gewenste .xpj-projectbestand in het dialoogvenster Openen en klik op Openen.
  • Klik op Maken in het dialoogvenster Nieuw project. Het RoboHelp-project wordt nu als .rhpj-bestand opgeslagen.

Gebruik Git om veranderingen in uw content bij te houden en samen te werken met andere auteurs Volg de instructies hier om aan de slag te gaan met Git.

Gebruik SharePoint om georganiseerd te blijven en met uw teams aan verschillende soorten projecten samen te werken. Lees hoe u projecten kunt toevoegen of downloaden van SharePoint in RoboHelp Zie Samenwerken met SharePoint Online voor meer informatie.

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij RoboHelp en andere Adobe-apps.

Ja. U kunt gratis een volledige proefversie van 30 dagen downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt RoboHelp op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

Er zijn voorgedefinieerde sjablonen beschikbaar in de Admin Console om pakketten te maken voor Adobe RoboHelp. Zie Adobe-sjablonen voor pakketten voor meer informatie.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

Als uw abonnement om welke reden dan ook vervalt of wordt stopgezet (bijvoorbeeld vanwege een verlopen creditcard), wordt u per e-mail op de hoogte gesteld en geeft uw software een melding dat uw abonnement is beëindigd. Als uw abonnement minder dan zes maanden geleden is beëindigd, klikt u op de knop Verlengen die bij de waarschuwing wordt weergegeven en voert u de benodigde informatie in om uw abonnement opnieuw te starten.

U kunt uw abonnement annuleren door contact op te nemen met de Adobe-ondersteuning. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over RoboHelp voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.