Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Hoe kan ik Muse downloaden en installeren?

U kunt Muse uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updatesCreative Cloud-toepassingen downloaden en installeren.

Waarom wordt Muse niet geïnstalleerd?

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Kan ik een proefkopie van Muse downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-toepassingen, waaronder Muse, downloaden uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie voor meer instructies Een Creative Cloud-proefkopie downloaden en installeren.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Muse op een andere computer installeren?

U kunt Muse en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Kom meer te weten over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-apps.

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord.Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot de gratis voordelen van Creative Cloud en eventuele bestanden die u op uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Leer hoe u andere soorten Creative Cloud-abonnementen annuleert en de begrippen van het Adobe-abonnement te begrijpen.

Responsief ontwerp

Hoe maak ik een interactieve website in Muse?

Volg deze alomvattende tuturial om te leren hoe u een interactieve website maakt vanaf het begin. Voor een korte inleiding op het ontwerpen van een interactieve webpagina, bekijkt u deze videotutorial.

Hoe kan ik een onderbrekingspunt toevoegen?

Wat zijn de ideale onderbrekingspunten voor bureaublad en mobiele ontwerpen?

De lay-out en de inhoud van uw website moeten bepalen hoe en waar u onderbrekingspunten toevoegt. Voor meer informatie over het toevoegen van onderbrekingspunten aan een interactieve website raadpleegt u Aan de slag met interactief ontwerp in Adobe Muse.

Hoe kan ik scrolleffecten toevoegen aan responsieve websites?

Hoe ontwerp ik een website voor mobiele apparaten?

U kunt functies voor interactief ontwerp in Muse gebruiken om websites te ontwerpen die goed op alle apparaten weergeven. U kunt ook een alternatieve lay-out voor websites maken die alleen voor de mobiel bedoeld zijn.

Elementen toevoegen

Hoe maak ik een contactformulier?

Gebruik de Contactformulier-widget om gemakkelijk een contactformulier toe te voegen aan uw website.

Wat zijn Compositiewidgets en hoe gebruik ik deze?

Een Compositiewidget kan een gebruiker met een deel van de pagina laten communiceren zodat de inhoud in een ander gebied anders wordt weergegeven. Meer informatie vindt u in dit artikel over het toevoegen van Compositiewidgets.

Hoe kan ik scrolleffecten toepassen?

Hoe kan ik ankerkoppelingen toevoegen?

Volg deze eenvoudige stappen om te leren hoe u ankerkoppelingen aan een pagina toevoegt.

Een website maken & publiceren

Hoe kan ik een nieuwe website maken?

Bekijk deze korte videotutorial om planningsoverwegingen te begrijpen voor het maken van een nieuwe website in Muse. Volg daarna deze stapsgewijze tutorial om uw uw eerste website te maken.

Hoe upload ik mijn website naar een derde webhost?

Leer hoe u FTP (File Transfer Protocol) gebruikt om uw Muse-website publiceert naar een externe hostingprovider.

Hoe kan ik mijn website publiceren met Catalyst?

Leer hoe u de Publicatieworkflow gebruikt om uw afgeronde website te hosten op Adobe Business Catalyst.