Download aangekochte apps, vorige versies van apps en proefversies. U kunt ook apps zoeken die u al hebt geïnstalleerd.

Een gedownloade koppeling zoeken

Drie soorten downloads zijn beschikbaar op Adobe.com:

• Huidige versies van apps voor aankoop
  • Downloads voor proefversies
  • Vorige versies van apps die via elektronische software download (ESD) is aangeschaft

Meld aan op uw Adobe ID-account om de app te downloaden die u van de online Adobe-store hebt gekocht of om een vorige versie van een app te downloaden. Een geschiedenis van uw ESD-aankopen van de Adobe Store die in uw Adobe-account beschikbaar zijn.

Opmerking:

Belangrijk: als u een vorige versie van een Adobe-product op een schijf hebt gekocht, kunt de app niet downloaden van Adobe.com.

1. Open uw Adobe ID-account online en meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op het tabblad Abonnementen.

3. Klik in het linkerdeelvenster op Bestelgeschiedenis.

4. Klik onder Bestelgeschiedenis op het bestelnummer voor de app die u zoekt.

5. Zoek op de pagina Bestellingen, onder Items, de app die u wilt downloaden en klik op Downloads en serienummers.

Apps zoeken die u hebt gedownload

Wanneer u een app van Adobe.com downloadt, kiest u een locatie om de software op te slaan. Als u bent vergeten waar u bestanden hebt opgeslagen, probeert u de volgende oplossingen.

Opmerking:

Als u de download hebt uitgevoerd met Internet Explorer 7 op Windows Vista, is uw download mogelijk gevirtualiseerd. Zie Kan het installatieprogramma voor downloads niet vinden of starten.

De downloadlocatie van de browser controleren

Controleer de locatie waar uw browser gedownloade bestanden automatisch opslaat:

• Internet Explorer (Windows): C:\...[gebruikersnaam]\Mijn documenten\Downloads, of C:\...[gebruikersnaam]\Downloads
  • Firefox: Kies Firefox > Voorkeuren (Mac OS) of Extra > Opties (Windows). Kijk op het tabblad Algemeen in de sectie Downloads. De downloadlocatie is in de instelling Bestanden opslaan naar.
  • Safari (Mac OS): Kies Safari > Voorkeuren. In het tabblad Algemeen, is de downloadlocatie in de instelling Bestanden opslaan naar.
  • Google Chrome: kies Instellingen > Geavanceerd. Ga onder Downloads naar de instelling voor downloadlocatie.

Het downloadvenster controleren (Firefox, Safari, Chrome)

Firefox en Safari houden de voortgang van bestandsdownloads bij. Als Firefox of Safari (en niet Akamai Download Manager) de download beheerde, controleert u in het downloavenster de locatie van uw gedownloade bestanden:

• Firefox: Kies Extra > Downloads, of druk op Ctrl+J (Windows) of Command+J (Mac OS). Klik met de rechtermuisknop (Windows) of Control-click (Mac OS) op het gedownloade bestand en kies Bijbehorende map openen (Windows) of Toon in Finder (Mac OS).
  • Safari (Mac OS): kies Venster > Downloads of druk op Option+Command+L. Control-klik op het gedownloade bestand en kies Toon in Finder.
  • Google Chrome: kies Instellingen > Downloads of druk op Ctrl+J. Klik op de link In map weergeven onder het gedownloade bestand.

Zoeken op uw harde schijf

Zoek op uw harde schijf/schijven naar de gedownloade bestanden aan de hand van een van de volgende criteria:

• Zoek naar bestanden die zijn gewijzigd op de datum waarop u de download hebt uitgevoerd.
  • Zoek, als u een CS5-applicatie hebt gedownload, naar bestanden die CS5 bevatten. In Windows kunt u jokertekens toevoegen om te zoeken naar *CS5*.

Opmerking:

Raadpleeg de Help-bestanden voor uw besturingssysteem voor hulp bij het zoeken op uw harde schijf.

Het logboek van Akamai Download Manager gebruiken

Als Akamai Download Manager op Firefox of Safari de download beheerde, bevat het logboekbestand van Akamai Download Manager van de downloadsessie de locatie van de opgeslagen download. Volg de onderstaande stappen voor uw browser en besturingssysteem om uw gedownload bestand te vinden met het logbestand.

Firefox op Windows

1. Open %USERPROFILE%\.DownloadManager\.DMQueue in een teksteditor zoals Notepad.

2. Kijk boven in het logboekbestand voor de volgende regel: ; LAST_TARGET_FOLDER= [schijflocatie]. Deze regel geeft bijvoorbeeld aan dat het bestand op uw bureaublad is opgeslagen:

;LAST_TARGET_FOLDER=C:\Documenten en instellingen\[gebruikersnaam]\Bureaublad\

Firefox of Safari op Mac OS

1. Open Terminal en typ de volgende opdracht: grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue

2. Zoek in het Terminalvenster naar de locatie van het opgeslagen bestand. Deze regel geeft bijvoorbeeld aan dat het bestand op uw bureaublad is opgeslagen:

% grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue ;LAST_TARGET_FOLDER=/Gebruikers/[gebruikersnaam]/bureaublad %

Downloads zoeken voor een Adobe-product dat is aangeschaft in een winkel

Als u een Adobe-product hebt aangeschaft in een winkel, zoals BestBuy of Amazon.com, en de installatiemedia niet meer hebt, kunt u de software mogelijk downloaden van de pagina Andere downloads op Adobe.com.

Nog steeds hulp nodig?