Gebruik de Creative Cloud desktop-app om Creative Cloud-apps op de juiste manier te verwijderen.

De installatie van Creative Cloud-apps ongedaan maken

Als je een app niet meer wilt gebruiken, moet je de app verwijderen via de Adobe Creative Cloud desktop-app en niet via de Prullenbak of Prullenmand.

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Klik op het Creative Cloud-pictogram op de Windows-taakbalk of macOS-menubalk.)

2. Klik op de tab Apps om een lijst met geïnstalleerde apps weer te geven.

Tabblad Apps

Ziet je scherm er anders uit? Lees de instructies voor de eerdere versie van de Creative Cloud desktop-app.

3. Klik op het pictogram Meer opties voor de app die je wilt verwijderen. Kies vervolgens Verwijderen.

verwijderen
  4. Volg de aanwijzingen op het scherm.