Logg av og på Acrobat DC

Hvis du har kjøpt et Acrobat-abonnement ved bruk av Adobe ID-en din, og ikke kan aktivere Acrobat, følger du disse trinnene for å aktivere din kopi av Acrobat aktivert fra prøveversjon til abonnement:

1. Velg HjelpLogg av <Din Adobe-ID>.

Logg av-alternativet på Hjelp-menyen
  2. Klikk på Logg av.

Dialogboksen Logg av
  3. Velg Hjelp > Logg på.

Logg på-alternativet på Hjelp-menyen
  4. Klikk på Logg på nå.

Dialogboksen Logg på
  5. Logg på med den Adobe ID-en som du brukte når du kjøpte Acrobat-abonnementet.

Dialogboksen Logg på med Adobe ID
  6. Etter at du har logget på, klikker du på Fortsett, og starter deretter Acrobat på nytt.

Dialogboksen Takk

Merk:

Hvis du har kjøpt et Acrobat DC-serienummer, må du laste ned og installere et separat Acrobat-installasjonsprogram.

Acrobat er nå aktivert. Se dokumentene nedenfor dersom du fortsatt har aktiveringsproblemer.

Tilknyttede koblinger