«Grunnproduktet er ikke installert» og «oppdateringer ble ikke installert» | Creative Cloud

Problem: Feil under oppdatering av Creative Cloud-programmer

Når du oppdaterer et Creative Cloud-program, ser du en eller flere av de følgende meldingene i installasjonsloggen for Creative Cloud:

• Noen oppdateringer ble ikke installert. Følgende oppdateringer kunne ikke installeres. Reparer problemet nedenfor og prøv på nytt hvis du vil installere disse oppdateringene. <Product and Version>. Installasjonen ble ikke installert.
  • Grunnproduktet er ikke installert, kan ikke fortsette oppdatering.
  • Avslutningskode: 28 – Grunnproduktet er ikke installert.

Løsning: Avinstaller programmet og så installer du det på nytt

1. Avinstaller Creative Cloud-programmet du prøver å oppdatere. Se Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-apper.

2. Installer programmet på nytt og start det. Se Laste ned flere programmer.

Nå har du den siste versjonen av programmet, så det er unødvendig å oppdatere.

Hvorfor oppstår disse feilene?

Disse oppdateringsfeilene oppstår når oppdateringen ikke finner programmets originale buildnummer på datamaskinen. Originalproduktet kan installeres, men oppdateringen kan ikke installeres siden buildnumrene ikke samsvarer.