Følgende emner dekkes
Finn ut hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-applikasjoner. Du kan enkelt finne og installere flere versjoner av applikasjonene.
På denne siden

Velkommen til Creative Cloud! For å komme i gang laster du ned den første applikasjonen fra nettstedet til Adobe. Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, som du skal bruke til å behandle fremtidige applikasjonsnedlastinger, installeres samtidig.

1. Gå til katalogen for Creative Cloud-applikasjoner. Finn en applikasjon du vil laste ned, for eksempel Photoshop.

Skrivebordskatalog
      Merk:

Hvis du har et gratis prøveabonnement på Creative Cloud, kan du se Instruksjoner for prøveversjon av Creative Cloud.

Har du ikke noe Creative Cloud-medlemskap eller noen prøveversjon ennå? Se Komme i gang med Creative Cloud.

2. Klikk på Last ned for å installere applikasjonen du vil ha. Hvis du ikke er logget på, blir du bedt om å logge på med Adobe ID og passord. Følg instruksjonene på skjermen.

Nedlastingen av applikasjonen starter.

Samtidig vises Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og det tar seg av resten av installasjonen. Kontroller nedlastingsfremdriften på statuslinjen ved siden av navnet på applikasjonen.

Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen, avhengig av nettverkshastigheten.

Laste ned Photoshop
    3. Hvis du vil starte den nye applikasjonen, finner du Photoshop-ikonet i Apps-panelet og klikker på Åpne.

Du kan også starte den nye applikasjonen på samme måte som du vanligvis starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen installeres på samme sted som applikasjonene vanligvis installeres, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Tips:

Har du problemer med den første nedlastingen? Se Feilsøke nedlastings- og installasjonsproblemer med Creative Cloud.

Starte Photoshop

Når du har lastet ned den første applikasjonen, kan du bruke Creative Cloud-skrivebordsprogrammet til enkelt å bla gjennom, installere, starte og administrere alle Creative Cloud-applikasjoner eller -tjenester.

Tips:

Hvis du vil laste ned mobilapplikasjoner på en mobil enhet, kan du gå til katalogen Mobilapplikasjoner.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på Apps-fanen øverst i vinduet.

Creative Cloud-skrivebordsikon

Den installerte applikasjonen vises, og det gjør også en liste over andre applikasjoner du kan bla gjennom og installere.

Tips:

Hvis du ikke ser Creative Cloud-ikonet, må du kanskje avslutte applikasjonen. Du kan starte den på nytt:

• Windows: Velg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
      • Mac OS: Velg Go > Applications > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Hvis du vil laste ned Creative Cloud-skrivebordsprogrammet manuelt, går du til siden Creative Cloud-skrivebordsprogram.

2. Rull nedover for å finne applikasjonen du vil installere, i delen Finn flere applikasjoner. Hvis du vil filtrere applikasjonslisten, klikker du på Filtre og versjoner.

Filter og versjoner
    3. Klikk på Installer.

Nedlastingen av applikasjonen starter. Kontroller nedlastingsfremdriften på statuslinjen ved siden av navnet på applikasjonen.

Nedlastingsfremdrift
      Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen, avhengig av nettverkshastigheten.

4. Hvis du vil starte den nye applikasjonen, finner du applikasjonsikonet og klikker på Åpne.

Klikk Åpne

Den nye applikasjonen blir installert på datamaskinen på samme sted som applikasjonene vanligvis blir installert, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS). Du kan få tilgang til den på samme måte som du får tilgang til en hvilken som helst applikasjon på datamaskinen.

Du kan laste ned tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner, for eksempel CS6. Du kan ha flere versjoner av den samme applikasjonen installert på datamaskinen samtidig. Dette gjelder for de fleste applikasjonene.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på Apps-fanen øverst i vinduet.

Creative Cloud-skrivebordsikon
    2. Klikk på Alle applikasjoner i delen Finn flere applikasjoner, og velg Vis tidligere versjoner.

Finne tidligere versjoner
    3. Rull nedover til applikasjonen du vil laste ned, og klikk på Installer-menyen. Velg versjonen du vil installere.

Tidligere versjoner
      Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud 2015-applikasjon, fjernes som standard tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen.

Tidligere produktversjoner overskriver ikke eksisterende versjoner. Du kan kjøre to versjoner av samme applikasjon på datamaskinen samtidig, bortsett fra Acrobat XI (Windows) og Acrobat DC. Installasjonen av disse Acrobat-versjonene avinstallerer andre versjoner av Acrobat. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned Acrobat-produkter.

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet viser når det er tilgjengelige oppdateringer for de installerte applikasjonene dine. Du kan se etter oppdateringer manuelt ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, og klikk på tannhjulikonet øverst i høyre hjørne.

2. Velg Se etter appoppdateringer på hurtigmenyen. Du kan også trykke på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Tilvalg+R (Mac OS) for å oppdatere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og se etter oppdateringer.

Velge Se etter oppdateringer

Apps-panelet oppdateres til å vise alle tilgjengelige oppdateringer.

TIlbake til toppen

Vanlige spørsmål