Følgende emner dekkes
Finn ut hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-applikasjoner. I tillegg er det enkelt å bla gjennom og installere flere versjoner av applikasjoner.
På denne siden

Velkommen til Creative Cloud! Hvis du vil komme i gang, laster du ned den første applikasjonen fra nettstedet til Adobe. Adobe Creative Cloud-skrivebordsapplikasjonen, som du skal bruke til å behandle fremtidige applikasjonsnedlastinger, installeres samtidig.

1. Gå til katalogen for Creative Cloud-applikasjoner. Finn en applikasjon du vil laste ned, for eksempel Photoshop.

Skrivebordskatalog
      Merk:

Hvis du har et gratis prøveabonnement av Creative Cloud, kan du se Instruksjoner for prøveversjon av Creative Cloud.

Har du ikke et Creative Cloud-medlemskap eller en prøveversjon ennå? Se Komme i gang med Creative Cloud.

2. Klikk på Last ned for å installere ønsket applikasjon. Hvis du ikke er logget på, blir du bedt om å logge på med Adobe-ID og passord. Følg instruksjonene på skjermen.

Nedlastingen av applikasjonen starter.

Samtidig vises Adobe Creative Cloud-skrivebordsapplikasjonen, og den tar seg av resten av installasjonen. Kontroller nedlastingsfremdriften på statuslinjen ved siden av applikasjonens navn.

Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen, avhengig av nettverkshastigheten.

Laste ned Photoshop
    3. Hvis du vil starte den nye applikasjonen, finner du Photoshop-ikonet i Apps-panelet og klikker på Åpne.

Du kan også starte din nye applikasjon på samme måte som du vanligvis starter en applikasjon på datamaskinen. Den nye applikasjonen installeres på samme sted der applikasjonene vanligvis installeres, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS).

Tips:

Har du problemer med den første nedlastingen? Se Feilsøke nedlastings- og installasjonsproblemer med Creative Cloud.

Starte Photoshop

Når du har lastet ned den første applikasjonen, kan du bruke Creative Cloud-skrivebordsapplikasjonen til enkelt å bla gjennom, installere, starte og administrere alle Creative Cloud-applikasjoner eller -tjenester.

Tips:

Hvis du vil laste ned mobilapplikasjoner på den mobile enheten, kan du gå til katalogen Mobilapplikasjoner.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Adobe Creative Cloud-skrivebordsapplikasjonen. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på kategorien Apps øverst i vinduet.

Den installerte applikasjonen vises, og det gjør også en liste over andre applikasjoner du kan bla gjennom og installere.

Tips:

Hvis du ikke ser Creative Cloud-ikonet, må du kanskje avslutte applikasjonen. Du kan starte den på nytt:

• Windows: Velg Start > Programmer > Adobe Creative Cloud.
      • Mac OS: Velg Go > Applications > Adobe Creative Cloud > Adobe Creative Cloud.

Hvis du vil laste ned Adobe Creative Cloud-skrivebordsapplikasjonen manuelt, går du til siden Creative Cloud-skrivebordsapplikasjon.

2. Rull nedover for å finne applikasjonen du vil installere, i delen Finn flere applikasjoner. Hvis du vil filtrere applikasjonslisten, klikker du på Filtre og versjoner.

3. Klikk på Installer.

Nedlastingen av applikasjonen starter. Kontroller nedlastingsfremdriften på statuslinjen ved siden av applikasjonens navn.

Merk:

Det kan ta litt tid å laste ned applikasjonen, avhengig av nettverkshastigheten.

4. Hvis du vil starte den nye applikasjonen, finner du applikasjonsikonet i og klikker på Åpne.

Den nye applikasjonen blir installert på datamaskinen på samme sted der applikasjonene vanligvis blir installert, for eksempel i mappen Programfiler (Windows) eller i mappen Programmer (Mac OS). Du kan få tilgang til den på samme måte som du får tilgang til en hvilken som helst applikasjon på datamaskinen.

Du kan laste ned tidligere versjoner av Creative Cloud-applikasjoner, for eksempel CS6. Du kan ha flere versjoner av den samme applikasjonen installert på datamaskinen samtidig. Dette gjelder for de fleste applikasjoner.

1. Klikk på Creative Cloud-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller på Apple-menylinjen (Mac OS) for å åpne Adobe Creative Cloud-skrivebordsapplikasjonen. Hvis den ikke allerede er valgt, klikker du på kategorien Apps øverst i vinduet.

Creative Cloud-skrivebordsikon
    2. Klikk på Filtre og versjoner i delen Finn flere applikasjoner, og velg Tidligere versjon.

Finne flere applikasjoner
    3. Rull nedover til applikasjonen du vil laste ned. og klikk på installer-menyen. Velg en tilgjengelig versjon å installere.

Tidligere versjoner
      Merk:

Når du installerer en ny Creative Cloud 2015-applikasjon, fjernes som standard tidligere versjoner av applikasjonen på datamaskinen. Hvis du vil beholde tidligere versjoner installert, klikker du på Avanserte alternativer og fjerner merket for Fjern gamle versjoner i bekreftelsesdialogboksen.

Tidligere produktversjoner overskriver ikke eksisterende versjoner. Du kan kjøre to versjoner av samme applikasjon på datamaskinen samtidig, bortsett fra Acrobat XI (Windows) og Acrobat DC. Installasjonen av disse Acrobat-versjonene avinstallerer andre versjoner av Acrobat. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Laste ned Acrobat-produkter.

TIlbake til toppen

Vanlige spørsmål