Bruk Eksporter PDF for å konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft Word- eller Microsoft Excel-filer.

Adobe PDF Pack bruker OCR på PDF-filer som inneholder bilder, vektorgrafikk, skjult tekst eller en kombinasjon av disse elementene. (Adobe PDF Pack bruker for eksempel OCR på PDF-filer som er opprettet fra skannede dokumenter.) Adobe PDF Pack bruker også OCR på tekst som ikke kan tolkes fordi teksten ble kodet feil i kildeprogrammet.

Merk:

OCR er konvertering av bilder av tekst (skannet tekst) til redigerbare tegn, slik at du kan søke i, rette og kopiere teksten.

Fremgangsmåte for å eksportere PDF:

1. Logg deg på Adobe Document Cloud på https://documentcloud.adobe.com med Adobe ID-en og passordet ditt, eller via sosiale medier (Facebook eller Google).

2. Klikk på Eksporter PDF under Hurtigstart.

Velg Eksporter PDF
  3. Gjør ett av følgende for å velge PDF-filen du vil eksportere, og klikk deretter på Fortsett:

• Velg filer fra Nylige- eller Filer-listen.
    • Du kan også legge inn filer fra datamaskinen eller dra og slippe filer i området som er uthevet.
    Velge en fil fra Nylige-listen
    Velge en fil på datamaskinen

4. Hvis du skal velge flere PDF-filer å eksportere, klikker du på Legg til filer og velger de ønskede filene fra Nylige- eller Filer-listen, eller på datamaskinen, og klikker deretter på Fortsett.

Legge til flere filer
  5. Gjør ett av følgende i det samme popup-vinduet:

1. Velg ønsket filformat fra rullegardinlisten Konverter til.
    2. Velg språket for dokumentet du eksporterer, fra rullegardinlisten Dokumentspråk.

Merk: Adobe PDF Pack beholder ikke språkinnstillingene mellom hver økt. Pass derfor på at du velger riktig språk hver gang du konverterer et dokument med OCR.

Velge filformat og dokumentspråk
  6. Klikk på Eksporter til.

7. Den valgte PDF-filen blir lastet opp til serveren, og innholdet blir eksportert til ønsket format. Klikk på Last ned-ikonet for å lagre filen på datamaskinen eller enheten din.

Last ned den eksporterte filen

En kopi av den eksporterte filen blir også lagret på Adobe Document Cloud-kontoen. Nylige-listen nederst på siden viser alle filene du har eksportert i det siste. Alternativt kan du klikke på Filer i sidefeltet på Adobe Document Cloud-startsiden for å få en oversikt over filene.