Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Acrobat?

Last ned Acrobat direkte fra Acrobat-nettsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For installasjonsinstruksjoner, se Laste ned og installere et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Hvorfor vil ikke Acrobat laste ned?

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer for Acrobat.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Acrobat?

Ja! Last ned en prøveversjon av Acrobat fra Acrobat-nettsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, ser du Last ned og installer Adobe Acrobat Pro DC-prøveversjon.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Acrobat på en annen datamaskin?

Du kan installere Acrobat på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først logge av en av de to andre maskinene. Velg Hjelp > Logg på/logg av. For å finne ut mer, se Aktivere og deaktivere Adobe-produkter.

Vanlige problemer

Jeg oppgraderte akkurat. Hvor er alle kommandoene?

Bli kjent med Acrobat DC-grensesnittet. Finn ut hvordan Acrobat-verktøysenteret gjør det enkelt for deg å finne rett verktøy og fullføre nesten alle oppgaver med dine PDF-filer.

Hvorfor skrives ikke PDF-filen ut?

Følg trinnene i denne artikkelen for å feilsøke PDF-utskriftsproblemer.

Hvorfor vil ikke PDF-filen åpnes?

Mange faktorer kan forhindre åpning av en PDF-fil i Acrobat. For å få kjernen av problemet, se Kan ikke åpne PDF-filer.

Hvorfor vil ikke en PDF-fil på nettet åpnes eller vises riktig.

Mange nettlesere, som Chrome, Firefox og Safari, bruker nå sitt eget PDF-visningsprogram istedenfor Adobe PDF-pluginmodulen. For best resultater, konfigurer nettleseren til å bruke Adobe PDF-pluginen til å åpne PDF-filer. For å løse de vanligste problemene med PDF-visning følg trinnene iFeilsøk visning av PDF-filer på netter.

Hvorfor åpner ikke PDF-filer i Acrobat i Windows 10?

Windows 10 bruker Microsoft Edge til å åpne PDF-er. Finn ut hvordan du gjør Acrobat eller Reader til standardeier av PDF-filer isteden.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg abonnementet mitt?

Relaterte apper og tjenester