Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Last ned Acrobat direkte fra Acrobat-nettsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For installasjonsinstruksjoner, se Laste ned og installere et Adobe Acrobat DC-abonnement.

Finn ut hvordan du løser nedlastingsproblemer for Acrobat.

Ja! Last ned en prøveversjon av Acrobat fra Acrobat-nettsiden. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. For detaljerte instruksjoner, ser du Last ned og installer Adobe Acrobat Pro DC-prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Acrobat på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først logge av en av de to andre maskinene. Velg Hjelp > Logg på/logg av. Hvis du vil lære mer, ser du Installere og bruke Acrobat DC på en ny datamaskin.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Vanlige problemer

Bli kjent med Acrobat DC-grensesnittet. Finn ut hvordan Acrobat-verktøysenteret gjør det enkelt for deg å finne rett verktøy og fullføre nesten alle oppgaver med dine PDF-filer.

Følg trinnene i denne artikkelen for å feilsøke PDF-utskriftsproblemer.

Mange faktorer kan forhindre åpning av en PDF-fil. For å få kjernen av problemet, se Kan ikke åpne PDF-filer.

Mange faktorer kan forhindre åpning av en PDF-fil. For mer informasjon om hvordan du redigerer en PDF, se Redigere PDF-hjelpsiden.

Mange nettlesere, som Chrome, Firefox og Safari, bruker nå sitt eget PDF-visningsprogram istedenfor Adobe PDF-pluginmodulen. For best resultater, konfigurer nettleseren til å bruke Adobe PDF-pluginen til å åpne PDF-filer. For å løse de vanligste problemene med PDF-visning følg trinnene iFeilsøk visning av PDF-filer på netter.

Windows 10 bruker Microsoft Edge til å åpne PDF-er. Finn ut hvordan du gjør Acrobat eller Reader til standardeier av PDF-filer isteden.