Installere Elements-produkter kjøpt hos Amazon

Har du kjøpt Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements hos Amazon? Finn ut hvordan du finner Amazon-innløsningskoden og laster ned Elements-produktene fra Adobe.

Hvor finner jeg innløsningskoden/nøkkelen på Amazon etter kjøpet?

Når du kjøper Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements fra Amazon, mottar du en innløsningskode på Amazon-kontoen din. Løs inn denne koden for å få serienummeret som kreves for å installere Elements-produktet.

1. Følg en av fremgangsmåtene under for å vise kjøpet ditt og få tilgang til innløsningskoden:

• E-post: Du får tilsendt en e-post etter kjøpet. Klikk på Åpne innholdet ditt, og velg Vis varen din
    • Amazon-konto: Åpne Amazon-kontoen din. Gå til Returer og bestillinger, og velg Vis varen din.
    Klikk på Bestillinger

2. Innløsningskoden/nøkkelen din vises på skjermen.

3. Klikk på Kopier eller skriv ned innløsningskoden.

Gå til innløsningskoden din

Merk:

Du blir bedt om å oppgi serienummeret under installasjonen.

4. Følg Instruksjonene for innløsning nedenfor.

Hvordan løser jeg inn denne varen på Adobe.com?

Før du begynner, skriver du ned innløsningskoden/nøkkelen du har fått av Amazon (i henhold til instruksjonene ovenfor).

1. Gjør ett av følgende:

Tilbakevendende Adobe-kunde? Logg på med e-postadresse og eksisterende Adobe-passord.

Ny Adobe Systems Incorporated-bruker? Velg Opprett en konto, og følg instruksjonene på skjermen.

Opprett en konto.
    Velg Opprett en konto på påloggingsskjermen.

2. Skriv inn innløsningskoden/nøkkelen fra Amazon og velg Løs inn.

Angi innløsningskoden din

Merk:

Skriv ned serienummeret som vises. (Du trenger det til installasjonen.)

3. Velg Last ned.

Klikk på Last ned

4. Åpne den nedlastede filen og følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

5. Når installasjonen er fullført og applikasjonen åpnes, velger du Fotoredigering for å åpne Adobe Photoshop Elements eller Videoredigering for å åpne Adobe Premiere Elements.

6. Logg på igjen hvis du blir bedt om det.

7. I skjermbildet for aktivering velger du Aktiver nå.

Photoshop Elements 2024 Velg Aktiver nå

8. Skriv inn serienummeret for å aktivere programvaren, og velg deretter Neste.

Photoshop Elements Skriv inn serienummeret

Merk:

Serienummeret for Adobe Photoshop Elements starter med 1057, og for Adobe Premiere Elements starter det med 1143.

9. Applikasjonen åpnes og er klar til bruk.

Bli kjent med Elements

Photoshop Elements

Premiere Elements

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet