Oppgrader fra Creative Cloud for individuals- til Creative Cloud for teams-plan

Hvis det er flere i organisasjonen som benytter planer for enkeltpersoner, kan du konsolidere alle disse planene i en teams-plan. Dette vil forenkle faktureringen og administreringen av brukere samtidig som du får bedre kontroll over innholdet til organisasjonen.

Ved å konsolidere planer for enkeltpersoner i en Creative Cloud for teams-plan får du tilgang til blant annet følgende eksklusive funksjoner:

• Adobe Admin Console – for enkel lisensadministrering.
  • Samlet lagring – for å skape bedre samarbeid og bevare de kreative ressursene i selskapet etter hvert som det kommer nye prosjekter og personalet skiftes ut.
  • Avansert teknisk støtte og personlige ekspertøkter.
  • Ubegrensede Adobe Talent-stillingsannonser.
  • Creative Cloud Libraries – for å dele ressurser, sikre konsekvens og redusere behovet for omarbeiding.
  • Adobe Stock-maler, Adobe Fonts, Adobe Color og Behance – for kreative ressurser og inspirasjon.
  • 180-dagers logg for nettsky-dokumenter og Creative Cloud-filer, slik at eldre versjoner kan gås gjennom og gjenopprettes.

Oppgrader planen din

Forutsatt at organisasjonen din innfrir følgende kriterier, kan du gå over fra en plan for enkeltpersoner eller en tilsvarende teams-plan til en Creative Cloud Alle applikasjoner-plan for arbeidsgrupper:
  • Du har en automatisk fornybar Creative Cloud-, Document Cloud- eller Adobe Stock-plan som er kjøpt direkte fra Adobe. Planer for enkeltpersoner som er kjøpt via forhandlere eller Digital River, støttes ikke.
  • Planen du allerede har, er forhåndsbetalt eller faktureres årlig/månedlig.
  • Kontoen din må betales via en nettbasert betalingsløsning som f.eks. kreditt-/debetkort eller PayPal.
  • Kontoen din må være i orden og ikke ha betalinger som venter eller har forfalt.
  • Planen din skal ikke være inne i en kampanjeperiode som f.eks. en gratis prøveperiode.
  • Hvis abonnementet i utgangspunktet ble opprettet med en innløsingskode, må tidsrommet for denne koden være omme og faktureringen må ha startet.
Merk:

Følgende enkeltprodukter er ikke kvalifisert for en teams-planoppgradering: Adobe Fresco, Adobe Express, Substance, Premiere Rush, Adobe Acrobat Sign, Adobe Fill & Sign, kombinasjoner av enkeltstående applikasjoner og Adobe Stock, Adobe Acrobat PDF-tjenester som PDF Pack og Send & Track.

En oppgradering til Creative Cloud for teams-planen får følgende konsekvenser:

Lisenstildeling

Du får administratorrettigheter til å administrere programvare og tjenester for arbeidsgruppen din.

Du får en arbeidsgruppelisens som svarer til planen for enkeltpersoner eller "Alle applikasjoner"-planen du sa opp.

Ressurser og lagring

Innholdet du har hos Adobes skybaserte lagring blir flyttet til arbeidsgruppens lagringsplass, slik at du enklere kan samarbeide med arbeidsgruppen din.

For å komme i gang med samarbeidet kan du dele innhold med arbeidsgruppen din.

Plan og betaling

Den nye planen din begynner å løpe omgående.

Perioden som gjenstår av den oppsagte planen din for enkeltpersoner, vil bli refundert i løpet av 3–5 virkedager.

Faktureringsdatoen din endres til datoen da du oppgraderte planen.

Slik regner du ut datoen for neste faktura:

Avsluttet plan for enkeltpersoner Ny teams-plan Neste faktureringsdato
Ettårsplan, forhåndsbetalt Ettårsplan, forhåndsbetalt Hvis du oppgraderer planen din 14. juni 2021, vil datoen for neste faktura være 14. juni 2022.
Ettårsplan, månedlig betaling Ettårsplan, månedlig betaling Hvis du oppgraderer planen din 14. juni 2021, vil datoen for neste faktura være 14. juli 2021.

Se Admin Console > Konto for mer informasjon om den oppdaterte planen, fakturering og betalingsmetode. Finn ut mer.

Legg til brukere i arbeidsgruppen din

Med teams-planen kan du administrere lisenser, brukere og produkter, hente ut ressurser fra brukere og tilrettelegge for kreativt arbeid på tvers av arbeidsgruppen – alt sammen fra Admin Console.

Legg til medlemmene i arbeidsgruppen og tildel lisenser

For å gi medlemmene i arbeidsgruppen din tilgang til de anskaffede lisensene, inviterer og tilordner du dem lisenser. Gå til Admin Console > Oversikt > Legg til brukere. Finn ut mer om hvordan du går frem for å legge til brukere.

Arbeidsgruppemedlemmene du legger til, får en e-post som forklarer hvordan de kommer i gang med den nye teams-planen, og hvordan de administrerer eventuelle personlige Adobe-planer de allerede har.

• For å godta invitasjonen og starte konfigureringen av kontoen, må brukeren klikke på Kom i gang i e-postinvitasjonen.
  • Etter å ha blitt med i teams-planen din blir brukere med egne abonnementer anbefalt å konsolidere planene sine ved å si opp de individuelle abonnementene og flytte ressursene sine over til den delte skybaserte lagringen for arbeidsgruppen.
    • Brukerne får tilbud om å avslutte de eksisterende planene sine og overføre ressursene sine til arbeidsgruppens egen lagringsplass hvis rettighetene de har i planene for enkeltpersoner samsvarer med rettighetene i teams-planen. En bruker som allerede har et personlig abonnement på Adobe XD og senere blir invitert med i Adobe XD for teams, vil for eksempel få tilbud om å avslutte det første abonnementet og overføre ressursene sine.
    • Brukere med individuelle abonnementer som inneholder andre applikasjoner og tjenester enn den nye teams-planen, får ikke tilbud om å si opp abonnementet og overføre ressursene sine til den skybaserte lagringen til arbeidsgruppen.
      En bruker som allerede har et individuelt abonnement på Adobe XD og blir invitert med i en Illustrator for teams-plan, vil for eksempel ikke få tilbud om å si opp det første abonnementet og overføre ressursene sine.

Finn ut mer om hvordan arbeidsgruppemedlemmene dine kan oppgradere til teams-planen.

Legg til flere administratorer

Som administrator har du mulighet til å delegere administrativt ansvar til andre i arbeidsgruppen. Adobe anbefaler at du legger til minst én ekstra administrator som kan steppe inn for deg ved behov.

Du kan legge til en administrator ved å gå til Admin Console   Oversikt   Legg til administratorerFinn ut mer.

Opprett og samarbeid

Små bedrifter vil med Creative Cloud for teams ha flere måter å skille seg ut på. Arbeidsgruppen din kan enkelt dele og administrere ressurser på tvers av enheter og applikasjoner.

Utforsk malene i Creative Cloud for teams.

Arbeidsgruppen din kan jobbe raskere ved hjelp kostnadsfrie Adobe Stock-maler – en praktisk snarvei når du skal lage f.eks. brosjyrer, presentasjoner eller skilt. Bla gjennom nå

Test ut Creative Cloud Libraries.

Med Creative Cloud Libraries kan arbeidsgruppen din dele loger, skrifter, farger og andre ressurser på tvers av enheter og applikasjoner. Alle har dermed riktig versjon og det sparer tid for alle sammen. Utforsk ferdige biblioteker.

Rask tilbakemelding med Del for gjennomgang.

Send koblinger til designfilene dine og få kommentarer direkte i Creative Cloud-applikasjonene dine. Finn ut mer.

Gå tilbake når som helst med 180-dagers historikk.

Gå gjennom og gjenopprett tidligere versjoner av nettsky-dokumenter, og merk viktige versjoner du vil ha lett tilgjengelig. Finn ut mer.

Vanlige spørsmål

Jeg finner ikke noe innhold i teams-lagringsplassen min. Har jeg mistet alt innholdet mitt?

Innholdet ditt har ikke gått tapt. For å få tilgang til teams-lagringsplassen din, velger du bedriftsprofilen din hvis det blir vist flere profiler når du logger på. Finn ut mer.

Hvordan flytter jeg over ressursene mine til den nye kontoen?

Innholdet i den skybaserte lagringen din hos Adobe flyttes automatisk til arbeidsgruppens lagringsplass. Hvis du ønsker å flytte innholdet ditt til en annen Adobe-profil, må du først eksportere innholdet fra den opprinnelige profilen og deretter importere innholdet til den andre profilen. Finn ut mer.