Brukerveiledning Avbryt

Flytt problemfritt fra Draw og Sketch

Lær hvordan du flytter filer fra Adobe Draw og Adobe Sketch til Adobe Fresco.

Hvis du er en eksisterende bruker av Adobe Draw- eller Adobe Sketch-appen, blir filene dine overført automatisk når du logger på Adobe Fresco for første gang. Adobe Fresco viser en melding når importen begynner og når den er fullført.

Importerer filer fra Adobe Sketch eller Adobe Draw til Adobe Fresco
Etter å ha startet importen

Importen av Adobe Draw- og Adobe Sketch-dokumenter til Adobe Fresco er fullført
Etter å ha fullført importen

1. Trykk på Vis for å vise de importerte Draw- og Sketch-filene.

Hvis du er en eksisterende bruker av Adobe Sketch eller Adobe Draw, og du starter Adobe Fresco for første gang, vises et banner som ønsker deg velkommen til appen. Hvis du trykker på banneret, blir du tatt med på en interaktiv omvisning. Gjennom hele omvisningen kan du prøve de forskjellige verktøyene og male på lerretet.

Kan jeg importere individuelle Sketch- og Draw-filer?

Ja, du kan importere individuelle Sketch- og Draw-filer manuelt. Bruk alternativet Importer og åpne på Hjem-skjermen i Adobe Fresco.

Merk:

Muligheten til å importere Sketch-/Draw-prosjekter manuelt er ikke tilgjengelig i Adobe Fresco 1.1 for Windows. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Adobe Fresco for Windows

Har du et spørsmål eller en idé?

Hvis du lurer på noe eller har en idé du vil dele, kan du bli med i Adobe Fresco-fellesskapet. Vi vil gjerne høre fra deg og se kreasjonene dine.