Laste ned og installere Lightroom CC

Lr_cc_appicon_noshadow_2017

Klikk på Last ned nedenfor for å laste ned Lightroom CC. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for gratis prøveversjoner åpnes først. Abonnementsversjonen lastes ned etter at du er logget på.)

Har du problemer med å komme i gang?

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Lightroom CC?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du skal laste ned eller oppdatere Lightroom CC. Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere Lightroom CC på en annen datamaskin?

Du kan installere Lightroom CC og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut fakturaer fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon under Skrive ut en kvittering eller faktura.

Kan jeg migrere Lightroom Classic CC-bilder til Lightroom CC?

Hvis du har brukt Lightroom Classic CC tidligere, kan du overføre katalogene dine fra Lightroom Classic CC til Lightroom CC. Når du gjør det, overfører Lightroom CC alle bildene dine til katalogen og laster den opp til skyen med full oppløsning, så du får tilgang til den fra flere enheter og datamaskiner. Deretter kan du spare diskplass ved å slette disse bildene fra det lokale lagringsområdet på enheten.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Migrere bilder fra Lightroom Classic CC til Lightroom CC.

Hvis du får problemer under migrering av bildene dine, ser du Mulige feil | Migrere bilder til Lightroom CC for å løse dem.