Feilsøking og hjelp

Du kan laste ned appen din fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Laste ned eller installer for appen. For mer informasjon, se Laste ned Creative Cloud-apper.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, blant andre Photoshop, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Photoshop og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Logg på Adobe-kontoen din. Klikk deretter på Endre for Gjeldende passord og følg instruksjonene på skjermen. Glemt passordet? Lær deg.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og forstå Adobes abonnementsvilkår.

Start med enkle feilsøkingstips for Photoshop for å få hjelp med problemene og finne flere ressurser.

Det er mulig at du må oppdatere Adobe Camera Raw, programutvidelsen som Photoshop bruker for å importere raw-bildefiler. Sjekk Creative Cloud-skrivebordsappen for å se om det finnes noen oppdateringer. Hvis ikke det løser problemet, kan du få flere feilsøkingstips for å løse kameraproblemer i Photoshop.

Hvis det er problemer med bildegjengivelsen, treg ytelse eller systemkrasj, kan dette skyldes en skjermkortdriver som er ødelagt, ikke støttes eller ikke er kompatibel. Lær hvordan du feilsøker problemer med grafikkprosessoren eller drivere.

Det kan være flere forskjellige årsaker til at Photoshop ikke klarer å koble til forhåndsvisning av enhet. Les Feilsøk Wi-Fi-tilkobling for enhetsforhåndsvisning for løsninger.

Det er mulig at du må optimere operativsystemet, maskinvaren eller Photoshop-konfigurasjonen. Lær hvordan du optimerer ytelsen til Photoshop.

Les artikkelen om systemkrav for Photoshop for å finne ut om Photoshop kommer til å fungere på datamaskinen.

Photoshop bruker programutvidelsen Adobe Camera Raw for å importere og forbedre bilder i raw-format fra mange forskjellige kameraer. Se listen over kameraer som støttes av Camera Raw for å få oversikt over støttede kameraer.

Ved å bruke en kompatibel grafikkprosessor (også kalt et grafikkort, videokort eller GPU) med Photoshop, får du bedre ytelse og flere funksjoner. Få en liste over testede grafikkort og svar på vanlige spørsmål om grafikkprosessorer.

Du finner utgivelsesinformasjon for gjeldende og tidligere versjoner av Photoshop på siden med utgivelsesinformasjon.

Besøk hjelp-arkivet til Photoshop for å finne hjelp- og feilsøkingsressurser for eldre versjoner av programvaren.

Eldre versjoner av Photoshop er ikke designet eller testet for å kjøre på de nyeste versjonene av operativsystemer. Sørg for at datamaskinen oppfyller systemkravene for din versjon av Photoshop.

Adobe tilbyr installasjonsprogrammer for gjeldende apper og den forrige hovedversjonen av hver app. De eldre appene våre utnytter ikke de nyeste funksjonene, operativsystemet og sikkerhetsoppdateringene. Vi anbefaler at du utforske en kostnadsfri prøveversjon av Creative Cloud.

Ja, du kan ha flere versjoner av Photoshop installert på datamaskinen samtidig. Lær hvordan du laster ned tidligere versjoner av Photoshop direkte fra Creative Cloud-skrivebordsappen.

Fellesskap

Bli med i samtalen.

Populære, relaterte underfora