Funksjonaliteten Enhetsforhåndsvisning er fjernet fra oktober 2017-utgaven av Photoshop CC. Dessuten er Preview CC iOS-appen ikke lenger tilgjengelig for nedlasting og blir ikke vedlikeholdt etter oktober 2017. Hvis du har en tidligere nedlastet versjon av Preview CC på iOS-enheten, kan du fortsette å bruke den som den er, sammen med eldre versjoner av Photoshop.

Informasjonen på denne siden er relevant for tidligere versjoner av Photoshop.

Enhetsforhåndsvisning på ulike enheter

Få sanntidforhåndsvisning av Photoshop-design på flere iOS-enheter med den nye funksjonen Enhetsforhåndsvisning i Photoshop og Adobes mobilapp CC-forhåndsvisning. Endringer du gjør i Photoshop CC, vises i CC-forhåndsvisning i sanntid. Du kan trygt koble flere iOS-enheter til Photoshop ved hjelp av USB eller over Wi-Fi.

Hvis du har et dokument med tegnebrett, forsøker Enhetsforhåndsvisning å vise deg riktig tegnebrett ved å tilpasse størrelsen og posisjonen til tegnebrettet med størrelsen på den tilkoblede enheten. Du kan også bruke navigasjonslinjen for å forhåndsvise et bestemt tegnebrett på enheten eller sveipe gjennom tegnebrett som har samsvarende bredder.

Koble CC-forhåndsvisning til Photoshop

Koble flere iOS-enheter til Photoshop via USB eller Wi-Fi. Creative Cloud parkobler enhetene dine med Photoshop uten problemer.

Wi-Fi

wi-fi-free-icon

Kontroller følgende før du kobler CC-forhåndsvisning til Photoshop over Wi-Fi:

• Du er logget inn på Creative Cloud i både Photoshop og CC-forhåndsvisning.

•Datamaskinen som kjører Photoshop og enheten som kjører CC-forhåndsvisning er på samme Wi-Fi-nettverk.

• Enhetsforhåndsvisningspanelet i Photoshop er åpent. Hvis du vil åpne dette panelet i Photoshop, velger du Vindu > Enhetsforhåndsvisning.

USB

usb-icon-free

Kontroller følgende før du kobler CC-forhåndsvisning til Photoshop, ved hjelp av en USB-port:

• CC-forhåndsvisning er oppe og kjører på enheten.

• USB-kabelen er koblet til datamaskinen som kjører Photoshop.

• Enhetsforhåndsvisningspanelet i Photoshop er åpent. Hvis du vil åpne dette panelet i Photoshop, velger du Vindu > Enhetsforhåndsvisning.

Merk:

Hvis du ikke kan se en enhet i dialogboksen Enhetsforhåndsvisning under tilkobling, klikker du Søk etter enheter.

Merk:

Har du problemer med å koble til enheten? Se Feilsøke tilkobling i Enhetsforhåndsvisning

Når tilkoblingen har blitt opprettet, viser panelet Enhetsforhåndsvisning i Photoshop navnet på den tilkoblede enheten. Eventuelle endringer du nå gjør i designen i Photoshop, gjenspeiles i forhåndsvisningen på enheten. Når du roterer enheten, roteres innholdet som forhåndsvises, automatisk.

Merk:

Under første gangs tilkobling til Photoshop vil CC-forhåndsvisning kreve at panelet Enhetsforhåndsvisning er åpent i Photoshop. Eventuelt senere tilkoblinger krever ikke at dette panelet skal være åpent.

Se etter enheter

Hvis du ikke kan se en enhet i dialogboksen Enhetsforhåndsvisning under tilkobling, klikker du Søk etter enheter.

Enhetsforhåndsvisning-fane i Photoshop – ingen tilkoblede enheter
Søk etter enheter når ingen enheter er koblet

Enhetsforhåndsvisning-fane i Photoshop – enhet allerede tilkoblet
Søk etter enheter når en enhet allerede er tilkoblet

Støtte for tegnebrett

Du kan sveipe for å navigere mellom forskjellige tegnebrett, og forhåndsvise dem på faktiske enheter. For eksempel kan du forhåndsvise et iPhone-tegnebrett på en iPhone og samtidig forhåndsvise en større versjon av det samme tegnebrettet på en iPad, noe som reduserer tidsforbruket ved testing av design på flere skjermer.

CC-forhåndsvisning velger og viser automatisk riktig tegnebrett basert på enhetens skjermstørrelse.

Vanlige spørsmål

Er CC-forhåndsvisning tilgjengelig for Android?

CC-forhåndsvisning er ennå ikke tilgjengelig for Android.

Hvilken versjon av Photoshop CC fungerer CC-forhåndsvisning med?

CC-forhåndsvisning fungerer med Photoshop CC 2015, som er tilgjengelig som en gratis oppdatering for Creative Cloud-medlemmer. Du kan laste ned Photoshop CC 2015 som en oppdatering via PC-appen Creative Cloud. Denne Hjelp-artikkelen beskriver hvordan du installerer eller oppgraderer til Photoshop CC 2015.

Hvilke enheter støtter CC-forhåndsvisning?

CC-forhåndsvisning fungerer med iOS enheter som kjører iOS 8 eller høyere:

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (femte generasjon)
  • iPad 2
  • iPad (tredje generasjon)
  • iPad (fjerde generasjon)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Lær mer om CC-forhåndsvisning

Vanlige spørsmål om Adobe Preview CC besvarer mange andre vanlige spørsmål om Preview CC.

Creative commons Wi-Fi-ikonet stammer fra: Canopus49