Leter du etter informasjon som gjelder den nyeste versjonen av Photoshop CC? Se Holde Photoshop oppdatert.

Hvilken oppdatering var den siste for eldre versjoner?

Photoshop CC 2018 (november 2017)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CC 2018 er 19.1.6
  • Den mest aktuelle oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CC er 11.2

Photoshop CC 2017 (november 2016)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CC 2017 er 2017.1.6
  • Den mest aktuelle oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CC er 11.2

Photoshop CC 2015.5 (juni 2016)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CC 2015.5 er 2015.5.1
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CC er 10.5

Photoshop CC 2015 (juni 2015)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CC 2015.5 er 2015.1.2
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CC er 10.5

Photoshop CC 2014 (Juni 2014)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CC 2014 er 2014.2.4 (tilgjengelig via direkte nedlasting)
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CC er 10.5

Photoshop CC (17. juni 2013)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CC er 14.2.1
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CC er 10.5

Photoshop CS6 (7. mai 2012)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CS6 er 13.0.6 (macOS) | 13.0.1.3 (Windows) for et produkt med evigvarende lisens eller pakkelisens og 13.1.2 (macOS/Windows) for Creative Cloud-medlemmer
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CS6 er 9.1.1

Photoshop CS5 (30. april 2010)

Photoshop CS4 (15. oktober 2008)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CS4 er 11.0.2
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CS4 er 5.7

Photoshop CS3 (16. april 2007)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CS3 er 10.0.1
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CS3 er 4.6

Photoshop CS2 (4. april 2005)

• Den nyeste oppdateringen for Photoshop CS2 er 9.02
  • Den nyeste oppdateringen av Adobe Camera Raw for Photoshop CS2 er 3.7

Hvordan kan jeg se etter og installere oppdateringene?

Start Photoshop, og velg Hjelp > Oppdateringer.

For mer informasjon kan du se Oppdatere Creative Cloud-apper.

Merk:

Vises ikke de tilgjengelige oppdateringene? Se Tilgjengelige oppdateringer ikke oppført.

Hvordan kan jeg finne ut hvilken oppdatering jeg har installert for Photoshop?

Slik finner du ut om du har den nyeste versjonen av Photoshop:

• macOS: Velg Photoshop > Om Photoshop.
  • Windows: Velg Hjelp > Om Photoshop.
Photoshop-versjon

Hvordan kan jeg finne ut hvilken oppdatering jeg har installert for plugin-modulen Camera Raw?

Slik finner du ut hvilken oppdatering du har installert for Adobe Camera Raw:

• macOS: Velg Photoshop > Om plugin > Camera Raw.
  • Windows: Velg Hjelp > Om plugin > Camera Raw.
acr_11_1_about_screen

Hva om jeg oppdaterer Adobe Camera Raw og Photoshop fortsatt ikke gjenkjenner kameraet mitt?

Merk:

Installasjonsprogrammer for Photoshop CC 2018

Photoshop CC 2017-installasjonsprogrammer

Photoshop CC 2015.5-installasjonsprogrammer

Photoshop CC 2015-installasjonsprogrammer

Oppdateringer for Photoshop CC 2015

Photoshop CC 2014-installasjonsprogrammer

Oppdateringer for Photoshop CC 2014

Photoshop CC-installasjonsprogrammer

Oppdateringer for Photoshop CC

Camera Raw 11

Systemkrav: macOS 10.12–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10

Camera Raw 10

* Camera Raw 10.5 er den siste versjonen som er kompatibel med Photoshop CC - CC 2015.5.

Systemkrav: macOS 10.11–10.14, Microsoft® Windows® 7, Windows 8.1 eller Windows 10

Camera Raw 9

Systemkrav: macOS 10.10-10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10

For CS6:

* Camera Raw 9.1.1 er den siste versjonen som er kompatibel med Photoshop CS6.

Systemkrav: macOS 10.7–10.12, Microsoft® Windows® 7, Windows 8/8.1 eller Windows 10

Creative Suite CS2–CS6