Oppdateringer som ikke er oppført i Creative Cloud-skrivebordsappen

Prøv trinnene nedenfor hvis tilgjengelige oppdateringer ikke er oppført for Creative Cloud-apper.

Hvis Creative Cloud desktop-skrivebordsappen ikke viser oppdateringer for appene dine, kan du prøve løsningene nedenfor.

Bedrifts- og teamkunder

Kontakt teamadministratoren eller IT-avdelingen da oppdateringer kan være deaktivert for sluttbrukere.

Hva gjør jeg hvis oppdateringer ikke vises

Bruk disse løsningene i angitt rekkefølge:

1. Kontroller minimum systemkrav

Kontroller at datamaskinen og operativsystemet overholder minimum systemkrav. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Ikke alle apper vises for nedlasting | Creative Cloud-skrivebordsappen.

2. Søk etter oppdateringer manuelt

Gjør følgende avhengig av din versjon av Creative Cloud-skrivebordsappen:

1. Gå til ApperOppdateringer.

2. Velg ikonet Flere handlinger  øverst til høyre, og velg deretter Se etter oppdateringer.

Se etter oppdateringer

1. Velg  ikonet øverst til høyre, og velg deretter Se etter appoppdateringer fra hurtigmenyen.

Se etter appoppdateringer

Hvis du ikke bruker den nyeste versjonen av Creative Cloud-skrivebordsapp, blir du spurt om du vil oppdatere. Klikk på Oppdater.

3. Start Creative Cloud-skrivebordsappen på nytt.

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsappen. (Velg Creative Cloud-ikonet  på oppgavelinjen i Windows eller på menylinjen i macOS).

2. Bruk disse hurtigtastene for å tvinge appen til å lukkes og startes på nytt. Dette starter også alle tilknyttede prosesser på nytt:

• Windows: Ctrl+Alt+R
    • macOS: Kommando+Alternativ+R

Merk:

Det kan ta litt tid før Creative Cloud-skrivebordsappen starter på nytt.

4. Logg av og på apper.

Logg av og på Creative Cloud-skrivebordsappen. For detaljerte instrukser, se Logge på for å aktivere Creative Cloud-apper.

5. Fjern OPM.db-filen og logg på igjen.

Fjern OPM.db-filen og logg på Creative Cloud-appen med Adobe ID-en som er tilknyttet medlemskapet ditt.

For Windows

Du finner  OPM.db -filen i mappen \Brukere\<user>\AppData\Lokalt\Adobe\OOBE .

Hvis du vil vite hvordan du viser den skjulte AppData-mappen, ser du Vise skjulte filer, mapper, filtyper i Windows.

For macOS

Du finner OPM.db -filen i mappen /Bruker/<user>/Bibliotek/Programstøtte/Adobe/OOBE .

Hvis du vil vite hvordan du får tilgang til den skjulte Bibliotek-mappen, ser du Få tilgang til skjulte bibliotekfiler.

6. Fjern den berørte Creative Cloud-appen og installer den på nytt

Fjern og installer den berørte appen på nytt. Du finner en mer detaljert veiledning i Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-apper.