Problem: Når du søker etter oppdateringer i et Creative Cloud-program, vises ikke tilgjengelige oppdateringer

Merk:

Påse at datamaskinen og operativsystemet møter minstekravene. Enkelte programmer, som Adobe Premiere Pro, After Effects og Lightroom krever 64-biters prosessor og operativsystem. Du finner mer informasjon ved å lese Ikke alle apper vises for nedlasting | Skrivebordsprogrammet til Creative Cloud.

Merk:

Hvis du bruker Creative Cloud for arbeidsgrupper (bedriftsabonnement), eller er en Bedriftskunde, må du kontakte gruppeadministratoren eller IT-avdelingen, ettersom oppdateringer kan ha blitt deaktivert for sluttbrukere.

Løsning 1: Manuelt søk etter oppdateringer

Fra girmenyen i skrivebordsprogrammet til Creative Cloud, velger du Søk etter programoppdateringer.

Se etter programoppdateringer

Løsning 2: Oppdater skrivebordsprogrammet til Creative Cloud

Med skrivebordsprogrammet til Creative Cloud bruker du følgende hurtigtast på tastaturet for å tvinge det til å lukke og starte selve programmet og alle tilknyttede prosesser på nytt:

• Windows: Ctrl+Alt+R
  • Mac OS: Command+Option+R

Løsning 3: Logg av Creative Cloud-medlemskapet og logg på igjen

Logg av skrivebordsprogrammet til Creative Cloud og logg på igjen.

Løsning 4: Fjern OPM.db-filen og logg på igjen.

Fjern OPM.db-filen og logg på Creative Cloud-programmet med Adobe ID-en som er tilknyttet medlemskapet ditt.

Løsning 5: Fjern det påvirkede Creative Cloud-programmet og installer det på nytt

Fjern og installer det berørte programmet på nytt.