Installasjonsprogrammet for Touch Apps plugin-moduler tilgjengelig gjennom skrivebordsprogrammet til Creative Cloud lar deg ikke importere Photoshop Touch-filer til Photoshop CC. Det støtter import av Touch-filer til Photoshop CS6. For å importere Photoshop Touch-filer i Photoshop CC laster du ned og installerer plugin-modulen for import manuelt.

Løsning

Installer plugin-modulen

Last ned

Last ned

1. Last ned zip-filen for ditt operativststem fra koblingen ovenfor.
  2. Pakk ut den nedlastede filen ved å høyreklikke (Windows) eller Command-klikke (Mac OS) og velge en utpakkingskommando.
  3. Zip-filen inneholder bare én fil, AdobePSDXLoader.8BI. Filen er i en mappe med navn Filformater.
  4. Lukk Photoshop CC.
  5. Plasser mappen Filformater som inneholder filen AdobePSDXLoader.8BI på følgende sted avhengig av operativsystemet ditt og installerte versjoner av Photoshop CC.

Merk: Hvis du har både 32-biters- og 64-bitersversjonen av Photoshop CC installert plasserer du plugin-modulen for import i hver Photoshop CC-installasjon separat.

Plassering for plugin-modulen

Windows 7, Windows 8

(32-bitersversjon)
C:\Programfiler (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CC\Plug-ins\File Formats

(64-bitersversjon)
C:\Programfiler\Adobe\Adobe Photoshop CC (64 Bit)\Plug-ins\Files Formats

For Mac OS X 10.7 eller nyere (kun 64-biters)
Mac HD/Applications/Adobe Photoshop CC/Plug-ins/File Formats

Merk: Du kan opprette flere kopier av AdobePSDXLoader.8BI ved behov ved å pakke ut AdobePSDXLoader.zip igjen.

Bekreft riktig installasjon

1. Start Photoshop CC.
  2. Velg Fil > Åpne.
  3. I feltet Filer av type nederst bekrefter du at .PSDX er i listen over støttede filtyper.