Feilsøking og hjelp

Du kan laste ned appen fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter på Laste ned eller installer for appen. For mer informasjon, se Laste ned Creative Cloud-apper.

Ja.

Premiere Rush er tilgjengelig på en rekke iOS-enheter og Android-telefoner.

For en liste over støttede enheter, se Systemkrav.

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. Du finner informasjon om hvordan du løser andre problemer tilknyttet nedlasting, installasjon og oppdatering, i feilsøkingsguiden for nedlasting og installasjon.

Merk: Adobe Creative Cloud-tjenester støttes foreløpig ikke i -versjonen av Premiere Rush i Kina. Derfor er ikke Premiere Rush tilgjengelig i denne regionen.

Ja! Denne kostnadsfrie planen er tilgjengelig for alle med et kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap. Den inkluderer tilgang til enkle, men kraftfulle videoverktøy i Premiere Rush på mobil og skrivebord, inkludert ubegrenset kostnadsfri eksport, et innebygd bibliotek med royaltyfri lyd, fullt tilpassbare animerte titler og 2 GB skybasert lagring. Start Premiere Rush kostnadsfritt her

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Premiere Rush og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Logg på Adobe-kontoen. Under delen Passord, velger du Endre for Gjeldende passord, og følger så instruksene på skjermen.

Glemt passordet? Finn ut mer om hvordan du kan tilbakestille det.

Har du kjøpt Premiere Rush på iOS? Se Administrer Adobe Premiere Rush-abonnementer på iOS.

Har du kjøpt Premiere Rush på Google Play Store? Se Administrer Adobe Premiere Rush-abonnementer på Android.

Hvis du vil ha mer informasjon om støttede operativsystemer, ser du Systemkrav.

Hvis du vil vite hvordan du administrerer skylageret eller oppgraderer det, se Fillagringskrav og oppgraderinger for Adobe Premiere Rush.

Du kan noen ganger se en grønn og rosa dis mens du redigerer videoen i Premiere Rush eller i det eksporterte prosjektet. Dette problemet kan oppstå på grunn av problemer med driverkompatibilitet, og du må kanskje oppgradere driveren.

For mer informasjon om hvordan du løser dette problemet, se Grønn og rosa video i Premiere Pro eller Premiere Rush.

Alle endringer du gjør i Premiere Rush på din iOS-enhet synkroniseres automatisk med Premiere Rush på skrivebordet. Eventuelle endringer som gjøres på skrivebordet synkroniseres også med mobilen, slik at du alltid har tilgang til de nyeste endringene dine hvor som helst.

Hvis du ikke kan se de siste endringene i en annen enhet, bruker du feilsøkingstipsene som er oppført i Feilsøke synkroniseringsproblemer.

For informasjon om kjente problemer i den nyeste versjonen av Premiere Rush, se Kjente problemer.

I noen scenarier har du kanskje ikke tilgang til noen tjenester - for eksempel muligheten til å opprette et prosjekt eller synkronisere prosjekter mellom enheter. Dette problemet kan oppstå på grunn av midlertidige serverbrudd eller Internett-forstyrrelser. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Hvorfor fungerer ikke enkelte tjenester i Creative Cloud-appen?

Fellesskap

Populære, relaterte fora