Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Du kan laste ned Premiere Rush fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe ID-en og passordet for å fullføre nedlastingen.

Hvis du vil ha mer informasjon, inkludert hvordan du søker etter oppdateringer, ser du Laste ned Creative Cloud-apper.

Ja.

Premiere Rush er tilgjengelig på en rekke iOS-enheter og Android-telefoner.

For en liste over støttede enheter, se Systemkrav.

Du finner løsninger på feil av typen «Kan ikke installere» under Feil: «Kan ikke installere» Creative Cloud-skrivebordsappen. Du finner informasjon om hvordan du løser andre problemer tilknyttet nedlasting, installasjon og oppdatering, i feilsøkingsguiden for nedlasting og installasjon.

Merk: Adobe Creative Cloud-tjenester støttes foreløpig ikke i -versjonen av Premiere Rush i Kina. Derfor er ikke Premiere Rush tilgjengelig i denne regionen.

Ja! Alle kan få Premiere Rush kostnadsfritt som en del av startabonnementet. Dette abonnementet gir deg kontinuerlig tilgang til alle Premiere Rush-funksjonene, bruk av skrivebordsapper og mobile apper, muligheten til å opprette et ubegrenset antall prosjekter og eksportere inntil 3 prosjekter. Hvis du vil ha ubegrensede eksportmuligheter, kan du oppgradere fra et startabonnement til et kostnadspliktig abonnement. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Oppgradere fra et startabonnement på Adobe Premiere Rush til et kostnadspliktig abonnement.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Premiere Rush og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Logg på til siden for Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Har du kjøpt Premiere Rush på iOS? Se Administrer Adobe Premiere Rush-abonnementer på iOS.

Har du kjøpt Premiere Rush på Google Play Store? Se Administrer Adobe Premiere Rush-abonnementer på Android.

Vanlige problemer

Hvis du vil ha mer informasjon om støttede operativsystemer, ser du Systemkrav.

Hvis du vil vite hvordan du administrerer skylageret eller oppgraderer det, se Fillagringskrav og oppgraderinger for Adobe Premiere Rush.

Du kan noen ganger se en grønn og rosa dis mens du redigerer videoen i Premiere Rush eller i det eksporterte prosjektet. Dette problemet kan oppstå på grunn av problemer med driverkompatibilitet, og du må kanskje oppgradere driveren.

For mer informasjon om hvordan du løser dette problemet, se Grønn og rosa video i Premiere Pro eller Premiere Rush.

Du kan finne ut hvilke bevegelsesgrafikkmaler i Stock som er kompatible med Premiere Rush, ved å se Stock-kompatibilitet for bevegelsesgrafikkmaler.

Alle endringer du gjør i Premiere Rush på din iOS-enhet synkroniseres automatisk med Premiere Rush på skrivebordet. Eventuelle endringer som gjøres på skrivebordet synkroniseres også med mobilen, slik at du alltid har tilgang til de nyeste endringene dine hvor som helst.

Hvis du ikke kan se de siste endringene i en annen enhet, bruker du feilsøkingstipsene som er oppført i Feilsøk synkroniseringsproblemer.

For informasjon om kjente problemer i den nyeste versjonen av Premiere Rush, se Kjente problemer.

Fellesskap

Populære, relaterte fora