Finn ut hvordan du holder faktureringsinformasjonen og betalingsbetalingsmåten oppdatert hvis du har et Creative Cloud for individuals-medlemskap.

Oppdatere kredittkortet eller betalingsmåten din

Oppdatere kredittkortet

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. Avhengig av hvor du bor, kan du endre kredittkortopplysningene på én av følgende måter:

• Planer og produkter > Rediger betalingsinformasjon
    • Planer og produkter > Administrer plan > Rediger betalingsinformasjon
    Redigere betalingsinformasjon
    Redigere betalingsinformasjon

Ser du ikke Rediger betalingsinformasjon?

Hvis du ikke har lagt til betalingsinformasjon i et medlemskap som er kjøpt med en innløsingskode, kan du se Legg til betalingsinformasjon i stedet for Rediger betalingsinformasjon.

3. Oppdater kredittkortinformasjonen i vinduet som åpnes, og klikk på Lagre.

Bytte mellom kredittkort og PayPal

Dette kan for øyeblikket ikke gjøres på nettet. Hvis du vil endre betalingsmåten din fra kredittkort til PayPal eller fra PayPal til et kredittkort, må du kontakte oss.

Oppdatere betalingsinformasjon for Creative Cloud for enterprise eller teams

Administrere en enterprise-konto

Logg på Admin Console for å oppdatere faktureringsinformasjonen for Creative Cloud for enterprise.

Administrere en arbeidsgruppekonto

Kontakt oss hvis du trenger å endre betalingsopplysningene dine for Creative Cloud for teams.

Endre fakturaadressen

Endre postadressen i et land

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. I navigasjonsfeltet øverst på Administrer konto-siden klikker du på E-post.

3. Hvis du vil endre telefonnummer eller adresse, klikker du på Rediger.

Rediger telefonnummer og adresse
  4. Når du har gjort endringene, klikker du på Lagre i hurtigvinduet.

Endre adresse til et nytt land

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du kontakte oss for å oppdatere adressen din til et nytt land.