Finn ut hvordan du holder faktureringsinformasjonen og betalingsmåten din oppdatert.

Slik endrer du kredittkortopplysningene

Hvis du bruker det samme kortet for flere planer i kontoen din, oppdateres betalingsinformasjonen for alle planene.

1.  til Adobe-kontoen din.

2. Klikk på Administrer plan.

Administrere plan

Ser du ikke alternativet Administrer plan? Kontakt oss.

3. Klikk på Administrer betaling eller Legg til betalingsinformasjon. (Du må kanskje logge på med Adobe ID.)

4. Følg disse trinnene, avhengig av hvilket skjermbilde som vises for ditt område.

Rediger betalingsmåten-vinduet
    Rediger betalingsmåten-vinduet
    1. Rediger betalingsdetaljene dine.
    2. Klikk på Lagre.
    Planinformasjon-vinduet
    Planinformasjon-vinduet
    1. Klikk på Rediger betalingsinformasjon.
    2. Oppdater betalingsopplysningene dine i Min betalingsinformasjon-vinduet.
    3. Klikk på Send

Får du ikke oppdatert kredittkortet? Se Hvorfor kan jeg ikke oppdatere kredittkortopplysningene mine?

Vil du endre adresse til et nytt land? Hvis du har et aktivt abonnement, må du kontakte oss for å oppdatere adressen din til et nytt land.

Slik endrer du betalingsopplysninger for en plan for arbeidsgrupper

Logg på Admin Console for å endre betalingsinformasjonen for en plan for arbeidsgrupper. Du finner mer informasjon under Administrere teams-kontoen.