Finn ut hvordan du holder faktureringsinformasjonen din og betalingsmetoden oppdatert.

Oppdatere kredittkortet eller betalingsinformasjonen din

Oppdatere kredittkortet

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.
  3. Klikk på Administrer plan.

4. Klikk på Administrer betaling.

Et av vinduene Rediger betalingsmåten eller Planinformasjon vises, avhengig av landet du bor i. Du må kanskje logge på med Adobe ID før du får se Planinformasjon-vinduet.

Rediger betalingsmåten-vinduet
    Rediger betalingsmåten-vinduet
    Planinformasjon-vinduet
    Planinformasjon-vinduet

Hvis vinduet Rediger betalingsmåten vises (skjermbildet til venstre ovenfor)

Skriv inn betalingsinformasjonen din i vinduet som åpnes, og klikk deretter på Lagre.

Hvis Planinformasjon-vinduet vises (skjermbildet til høyre ovenfor)

Klikk på Rediger betalingsinformasjon (mot bunnen av skjermen). Oppdater betalingsopplysningene dine i Min betalingsinformasjon-vinduet, og klikk på Send inn

Hvis kjøpet ditt ble gjennomført med en innløsningskode

Hvis kjøpet ditt ble gjennomført med en innløsningskode, og du ikke har lagt til betalingsinformasjonen din ennå, klikker du på Legg til betalingsinformasjon. Angi deretter betalingsinformasjonen din.

Merk:

Hvis det samme kredittkortet er knyttet til flere abonnementer, oppdateres alle abonnementene når du endrer kredittkortinformasjonen for ett av dem.

Oppdatere PayPal-informasjon

Merk:

Betaling ved hjelp av PayPal støttes ikke i Japan.

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.
  3. Klikk på Administrer plan.

4. Klikk på Administrer betaling.

5. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil redigere betalingsinformasjon for din nåværende PayPal-konto, klikker du på Rediger betalingsinformasjon lagret i PayPal.
    • Hvis du vil bytte til en annen PayPal-konto, klikker du på Bytt PayPal-kontoer.
    Rediger betalingsmåten

Du sendes til PayPal-nettstedet.

6. Gjør de aktuelle endringene på PayPal-nettstedet. Når du lagrer endringene, blir du sendt tilbake til Adobe-kontosiden din.

7. Klikk på Lagre for å lagre endringene du nettopp gjorde.

Lagre betalingsmåten

Bytte mellom kredittkort og PayPal

Merk:

Betaling ved hjelp av PayPal støttes ikke i Japan.

Oppdatere betalingsinformasjon for Creative Cloud for enterprise eller teams

Administrere en enterprise-konto

Kontakt oss for å oppdatere faktureringsinformasjonen din for Creative Cloud for enterprise.

Administrere en arbeidsgruppekonto

Logg på Admin Console for å endre betalingsinformasjonen din for Creative Cloud for teams. Du finner mer informasjon under Administrere teams-kontoen.

Endre faktureringsadressen

Endre postadressen i et land

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.

I navigasjonsfeltet øverst klikker du på Planer.
  3. Klikk på Administrer plan.

4. Klikk på Administrer betaling.

Popup-vinduet Rediger betalingsmåten vises.

Rediger betalingsmåten

Oppdater faktureringsinformasjonen din i popup-vinduet som åpnes, og klikk på Lagre.

Ser du ikke vinduet Rediger betalingsmåten?

Hvis vinduet Rediger betalingsmåten ikke vises, og du i stedet ser skjermen Planinformasjon, klikker du på Rediger betalingsinformasjon. Rediger deretter fakturainformasjonen din.

Hvis kjøpet ditt ble gjennomført med en innløsningskode, og du ikke har lagt til betalingsinformasjonen din ennå, klikker du på Legg til betaling. Angi deretter fakturainformasjonen din.

Merk:

Hvis popup-vinduet Rediger betalingsmåten ikke vises, og du i stedet ser skjermen Planinformasjon, klikker du på Rediger betalingsinformasjon. Rediger deretter fakturainformasjonen din.

Hvis kjøpet ditt ble gjennomført med en innløsningskode, og du ikke har lagt til betalingsinformasjonen din ennå, klikker du på Legg til betaling. Angi deretter fakturainformasjonen din.

Endre adresse til et nytt land

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du kontakte oss for å oppdatere adressen din til et nytt land.

Vanlige spørsmål

Jeg har flere abonnementer knyttet til samme kredittkort. Må jeg oppdatere betalingsinformasjonen separat for hvert enkelt abonnement?

Nei. Hvis det samme kredittkortet er knyttet til flere abonnementer, oppdateres alle abonnementene når du endrer kredittkortinformasjonen for ett av dem.

Hvordan endrer jeg MVA-nummeret mitt eller andre avgiftsrelaterte opplysninger?

For å endre MVA-nummer for land i EU, se Oppdatere MVA-nummer | Land i EU.

For å oppdatere avgiftsrelatert informasjon for andre land kan du kontakte oss.

Hvorfor ser jeg ikke noe alternativ for å redigere betalingsinformasjonen min?

Det kan være et problem med kontoen din. Hvis du vil redigere betalingsinformasjonen din, kan du kontakte oss.