Brukerveiledning Avbryt

Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse

1. Brukerhåndbok for Creative Cloud
  2. Innføring i Creative Cloud
    1. Vanlige spørsmål | Creative Cloud
    2. Systemkrav for Creative Cloud
  3. Laste ned, installere, konfigurere og oppdatere
    1. Laste ned Creative Cloud-applikasjoner
    2. Åpne Creative Cloud-applikasjoner
    3. Arbeidsområdet Start
    4. Oppdatere Creative Cloud-applikasjoner
    5. Endre språk for Creative Cloud-applikasjonene dine
    6. Avinstallere Creative Cloud-skrivebordsprogrammet
    7. Avinstallere eller fjerne Creative Cloud-applikasjoner
  4. Administrere kontoen
    1. Gjøre om en prøveversjon av Creative Cloud til et kostnadsbelagt medlemskap
    2. Tilbakestill Adobe-passordet
    3. Endre Adobe-plan
    4. Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse
    5. Se, laste ned eller sende Adobe-fakturaer på e-post
    6. Korrigere en mislykket eller manglende betaling
    7. Avbryte en Adobe-prøveversjon eller et abonnement
  5. Kreative tjenester
    1. Bruke Adobe Stock i Creative Cloud-applikasjoner
    2. Bruke Adobe Fonts i Creative Cloud-applikasjoner
    3. Creative Cloud Market er ikke lenger tilgjengelig
  6. Samarbeid og lagringstjenester
    1. Hva er nettsky-dokumenter?
    2. Nettsky-dokumenter | Vanlige spørsmål
    3. Opprette eller konvertere filer til nettsky-dokumenter
    4. Konfigurere nettsky-dokumenter som skal brukes frakoblet
    5. Gå tilbake til en tidligere versjon av et nettsky-dokument
    6. Dele arbeidet ditt for kommentering
    7. Hvorfor kan jeg ikke se nettsky-dokumentene mine når jeg er frakoblet?
    8. Creative Cloud Libraries
    9. Samarbeide om Creative Cloud Libraries og -mapper
    10. Vanlige spørsmål om samarbeid
    11. Synkroniser filene dine med skylagring
    12. Finn ut hvor mye skybasert lagringsplass du har
    13. Angi alternativer for synkronisering
  7. Creative Cloud-mobilapper
    1. Vanlige spørsmål | Mobilapplikasjoner
    2. Adobe Creative Cloud for mobil
  8. Enterprise og teams
    1. Opplæring og støtte for Enterprise
    2. Opplæring og støtte for Teams
    3. Hurtigstartveiledning for arbeidsgruppemedlemmer

Hold faktureringsinformasjonen og betalingsmåten din oppdatert. Finn ut hvordan du endrer kreditt- eller debetkortnummeret ditt, utløpsdatoen for kortet, eller adresse.

Slik oppdaterer du faktureringsinformasjonen

1. Velg Rediger betaling og fakturering.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

Blir du bedt om å gå til Google Play Store, Apple App Store eller Adobe Store i stedet?

2. Velg enten Legg til ny eller Rediger.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

3. Legg inn kredittkortdetaljer, og velg Lagre.

Rediger betalingsmåten

Video: Oppdater kredittkortinformasjon og faktureringsadresse

Hvis du i trinn to blir bedt om å gå til Google Play Store, Apple App Store eller Adobe Store

I noen regioner blir du bedt om å gå til Adobe Store i delen Fakturering og betaling.

1. Velg Gå til Adobe Store.

Administrer betalingsmåten

2. Velg Rediger betalingsinformasjon.

Rediger betalingsinformasjon

3. Oppdater betalingsopplysningene dine i Min betalingsinformasjon-vinduet.

4. Klikk på Send.

1. Velg Gå til Google Store eller Gå til App Store.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

Du blir bedt om å gå til brukerstøttesiden for Google eller Apple.

2. Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere opplysningene.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

ApplePayment

Vanlige spørsmål

Hvorfor kan jeg ikke oppdatere kredittkortinformasjonen min?

Hvis du ikke kan oppdatere kredittkortinformasjonen din, kan du gjøre deg kjent med de mulige årsakene og løsningene.

Kan jeg bruke samme kreditt- eller debetkort for flere planer?

Hvis du bruker det samme kreditt- eller debetkortet for flere planer i kontoen din, oppdateres betalingsinformasjonen for alle planene. (I noen regioner kan debetkort pådra seg et gebyr fra banken din.)

Den primære betalingsmåten min mislyktes. Hva skal jeg gjøre?

Hvis den primære betalingsmåten din mislykkes, eller hvis hele beløpet ikke blir belastet, kan Adobe belaste en hvilken som helst annen betalingsmåte på kontoen din for det skyldige betalingsbeløpet, inkludert delvise eller inkrementelle betalingsbeløp.