Oppdatere kredittkort og faktureringsadresse

Hold faktureringsinformasjonen og betalingsmetoden din oppdatert for kreditt- eller debetkort. Finn ut hvordan du endrer kortnummeret eller utløpsdatoen, bruker et annet kort eller bytter adresse.

Slik endrer eller oppdaterer du kredittkort og faktureringsadresse.

Hvis du bruker det samme kreditt- eller debetkortet for flere planer i kontoen din, oppdateres betalingsinformasjonen for alle planene. (I noen regioner kan debetkort pådra seg et gebyr fra banken din.)

1. Hvilke av følgende skjermer ser du? Følg trinnene i henhold til skjermen du ser.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

Hvis du ser denne skjermen, velg Rediger faktura og betaling.

Velg Administrer plan

Hvis du ser denne skjermen:

a) Velg Administrer plan.

b) På neste skjerm, velg Administrer betaling.

2. Velg enten Legg til ny eller Rediger.

Rediger faktura og betalingsdetaljer

3. Legg inn kredittkortdetaljer, og velg Lagre.

Rediger betalingsmåten

Hvis du blir bedt om å gå til Adobe Store i trinn 3

I noen regioner blir du invitert til å besøke Adobe Store når du velger Rediger faktura og betaling eller Administrer betaling.

Administrer betaling

1. Velg Adobe Store.

2. Velg Rediger betalingsinformasjon.

Rediger betalingsinformasjon

3. Oppdater betalingsopplysningene dine i Min betalingsinformasjon-vinduet.

4. Klikk på Send.