Finn ut hvordan du holder faktureringsinformasjonen din og betalingsmetoden oppdatert.

Før du begynner: Hvilken kontoside ser du?

icon

Vi har hatt det travelt!

Vi jobber hardt for å forbedre opplevelsen din. Vi går over til en oppdatert kontoside. For at vi kan henvise deg til riktig innhold må du først se hvilken kontoside du har.

1. Logg på Adobe-kontoen din (bruk e-postadressen du oppgav da du konfigurerte kontoen din).

2. Klikk på siden nedenfor som samsvarer med kontosiden din, og du finner de riktige instruksjonene.

Oppdatere kredittkortet eller betalingsinformasjonen din

Oppdatere kredittkortet

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. Avhengig av hvor du bor, kan du velge ett av følgende alternativer under Planer og produkter:

• Rediger betalingsinformasjon
    • Administrer plan Rediger betalingsinformasjon
    • Legg til betalingsinformasjon
    edit_payment_details3

Ser du ikke noe alternativ for å redigere betalingsinformasjonen din? Det kan være et problem med kontoen din. Hvis du vil redigere betalingsinformasjonen din, kan du kontakte oss.

3. Oppdater kredittkortinformasjonen i vinduet som åpnes, og klikk på Lagre.

Merk:

Hvis det samme kredittkortet er knyttet til flere abonnementer, oppdateres alle abonnementene når du endrer kredittkortinformasjonen for ett av dem.

Oppdatere PayPal-informasjon

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. Under Planer og produkter klikker du på Rediger betalingsinformasjon

Paypal-edit-payment-details
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil redigere betalingsinformasjon for din nåværende PayPal-konto, klikker du på Rediger betalingsinformasjon lagret i PayPal.
    • Hvis du vil bytte til en annen PayPal-konto, klikker du på Bytt PayPal-kontoer.
    edit-PayPal-payment-details

Du sendes til PayPal-nettstedet.

Merk:

Betaling ved hjelp av PayPal støttes ikke i Japan.

4. Gjør de aktuelle endringene på PayPal-nettstedet. Når du lagrer endringene, blir du sendt tilbake til Adobe-kontosiden din.

5. Hvis du vil lagre endringene du nettopp gjorde, klikker du på Lagre

save_paypal_changes

Bytte mellom kredittkort og PayPal

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. Under Planer og produkter velger du Rediger betalingsinformasjon.

Paypal-edit-payment-details

Finner du ikke koblingen Rediger betalingsinformasjon? Kontakt oss for å bytte betalingsmåte. I land som håndteres av Digital River, Adobes partner innen netthandel, er det ikke mulig å gjøre endringer på nett.

Ser du ikke noe alternativ for å redigere betalingsinformasjonen din? Det kan være et problem med kontoen din. Hvis du vil redigere betalingsinformasjonen din, kan du kontakte oss.

3. I vinduet som åpnes, velger du betalingsmetode, enten kredittkort eller PayPal, og gjør deretter ett av følgende:

• PayPal til kredittkort: Hvis du bytter fra PayPal til kredittkort, må du oppgi kredittkortopplysningene dine.
    • Kredittkort til PayPal: Hvis du bytter fra kredittkort til PayPal, klikker du på Logg på PayPal og følger instruksjonene på PayPal-nettstedet. Du blir deretter sendt tilbake til Adobe-nettstedet.

PayPal til kredittkort

Bytte mellom PayPal og kredittkort
    Bytte mellom PayPal og kredittkort

Kredittkort til PayPal

Bytte mellom kredittkort og PayPal
    Bytte mellom kredittkort og PayPal

4. Klikk på Lagre for å lagre endringene.

Merk:

Hvis det samme kredittkortet er knyttet til flere abonnementer, oppdateres alle abonnementene når du endrer kredittkortinformasjonen for ett av dem.

Oppdatere betalingsinformasjon for Creative Cloud for enterprise eller teams

Administrere en enterprise-konto

Logg på Admin Console for å oppdatere faktureringsinformasjonen for Creative Cloud for enterprise.

Administrere en arbeidsgruppekonto

Kontakt oss hvis du trenger å endre betalingsopplysningene dine for Creative Cloud for teams.

Endre faktureringsadressen

Endre postadressen i et land

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID og passord.

2. Avhengig av hvor du bor, kan du velge ett av følgende alternativer under Planer og produkter:

• Rediger betalingsinformasjon
    • Administrer plan Rediger betalingsinformasjon
    • Legg til betalingsinformasjon
    edit_payment_details3

Ser du ikke noe alternativ om å redigere faktureringsadressen? Det kan være et problem med kontoen din. Hvis du vil endre faktureringsadressen din, kan du kontakte oss.

3. Oppdater faktureringsadressen din i vinduet som åpnes, og klikk på Lagre.

Endre adresse til et nytt land

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du kontakte oss for å oppdatere adressen din til et nytt land.

Vanlige spørsmål

Jeg har flere abonnementer knyttet til samme kredittkort. Må jeg oppdatere betalingsinformasjonen separat for hvert enkelt abonnement?

Nei. Hvis det samme kredittkortet er knyttet til flere abonnementer, oppdateres alle abonnementene når du endrer kredittkortinformasjonen for ett av dem.

Hvordan endrer jeg MVA-nummeret mitt eller andre avgiftsrelaterte opplysninger?

For å endre MVA-nummer for land i EU, se Oppdater MVA-nummer | Land i EU.

For å oppdatere avgiftsrelatert informasjon for andre land kan du kontakte oss.

Hvorfor ser jeg ikke noe alternativ for å redigere betalingsinformasjonen min?

Det kan være et problem med kontoen din. Hvis du vil redigere betalingsinformasjonen din, kan du kontakte oss.