Feilsøking og hjelp

Ditt betalte Creative Cloud Express-medlemskap inkluderer tilgang til premiumfunksjonene til følgende applikasjoner:

• Creative Cloud Express: Erstatter Spark på nettet og Spark Post på mobilen. Lag enestående sosial grafikk, flygeblader, logoer og mer på nett og mobil raskt og enkelt. Powered by Adobe.
  • Premiere Rush: Gå dypere inn i video - film, rediger og del mens du er på farten.
  • Photoshop Express: Gjør mer med bildene dine – rediger og retusjer bilder, sett sammen montasjer og kombiner bilder.
  • Adobe Spark Video: Lag overbevisende videohistorier på få minutter.
  • Adobe Spark Page: Gjør ord og bilder om til vakre nettsider.
  • Creative Cloud Services: Adobe Stock-bilder, Adobe Fonts, Creative Cloud Libraries, 100 GB lagringsplass med mer

Creative Cloud Express er en webapp du får tilgang til fra en hvilken som helst nettleser, uten å måtte laste ned eller installere en app på den stasjonære PC-en. Gå til express.adobe.com for å komme i gang, og logg på Adobe-kontoen din. Deretter åpner du appen.

Ja.

Creative Cloud Express er tilgjengelig på en rekke iOS og Android-enheter.

• iOS: Last ned fra App Store
  • Android: Last ned fra Google Play Butikk og Samsung Galaxy-butikken.

Hvis du vil se en liste over støttede enheter, ser du Systemkrav.

Ja! Alle kan få Creative Cloud Express helt kostnadsfritt. Klikk her for å få mer informasjon og starte den kostnadsfrie prøveversjonen.

Logg på Adobe-kontoen. Deretter går du til delen Gjeldende passord, velger Endre og følger instruksene på skjermen.

Glemt passordet? Finn ut mer om hvordan du kan tilbakestille det.

Lag sosial grafikk, flygeblader, logoer, merker, videoer, plakater og mer ved hjelp av Creative Cloud Express. Hvis du vil vite mer om de ulike mulighetene, ser du Lag det med Adobe Creative Cloud Express.

Creative Cloud Express kommer med titusenvis av ressurser du kan bruke for å komme i gang. Start fra maler, og deretter tilpasse for å gjøre det til ditt eget med Adobe Stock*-bilder, Adobe Fonts og tonnevis av andre designelementer, inkludert ikoner, illustrasjoner og mer.

*Medlemskap i Creative Cloud Express påkrevet. Adobe Stock-fotosamlingen inkluderer ikke Premium eller redaksjonelt innhold. Begrenset Adobe Stock-funksjonalitet tilgjengelig i nettside- og videofunksjoner.

Du kan raskt og enkelt opprette et merke i Creative Cloud Express. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Opprette og administrere merker. Når du har laget merket ditt, kan du dele det med teammedlemmene dine for å lage mer merkeinnhold.

Fellesskap

Populære, relaterte fora