Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Du kan laste ned appen din fra Creative Cloud-nettstedet. Logg på Adobe-kontoen hvis du blir bedt om det, og klikk deretter enten på Last ned eller Installer for appen. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Laste ned Creative Cloud-apper.

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra Creative Cloud-nettstedet. Du må logge på med Adobe ID-en og passordet for å laste ned en prøveversjon. Lær å laste ned og installere en Creative Cloud-prøveversjon.

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Du kan installere Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere en Creative Cloud-app på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Glemt passordet? Lær hvordan du tilbakestiller og endrer det.

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-planen. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kan Avslutte Creative Cloud-medlemskapet og bli kjent med Adobes abonnementsvilkår.

Skytjenester

Creative Cloud-skrivebordsappen er din sentrale plassering for å administrerer alle appene og tjenestene som følger med i ditt Creative Cloud-medlemskap. Finn ut hvordan du laster ned apper, deler filer, finner bilder og mer.

Creative Cloud-kontoen inkluderer nettbasert lagringsplass, slik at du får tilgang til filene på alle enheter og datamaskiner. Se denne lærevideoen for å finne ut hvordan du lagrer og deler innhold. Hvis du vil se hvor mye lagringsplass du har, ser du Finne ut hvor mye skylagring du har.

Creative Cloud-bibliotek gjør at du får tilgang til og kan organisere og dele kreative ressurser. Finn ut hvordan i denne korte lærevideoen, Administrer aktiva med Creative Cloud-bibliotek. Du finner flere detaljer i Creative Cloud-bibliotek.

Lær hvordan du kan legge til skrifter fra tjenesten Adobe-skrifter slik at de er tilgjengelige i alle Creative Cloud-appene dine.

Adobe Asset Link effektiviserer samarbeidet mellom kreative brukere og markedsførere i prosessen med å utvikle innhold. Denne utvidelsen kobler Adobe Experience Manager Assets (AEM Assets) sammen med Creative Cloud-skrivebordsappene InDesign, Photoshop og Illustrator. Fra panelet Adobe Asset Link får kreative brukere tilgang til og kan endre innhold som er lagret i AEM Assets, uten å forlate de kreative appene de er mest kjent med. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Adobe Asset Link.

Utdanning, team og enterprise

Gå til Løs inn ditt Creative Cloud-medlemskap og følg instruksjonene for å logge på (eller opprette) din Adobe-konto og løse inn kjøpet. For mer informasjon, se Serienumre og innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgavene.

Prøv noen av disse hurtigveiledningene, laget bare for studenter for å for en kjapp start på læringen.

Se siden til Enterprise opplæring og brukerstøtte for dokumentasjon, verktøy, oppdateringer, støtte og mer.

Se Creative Cloud for arbeidsgrupper (sluttbrukere) for å finne ut hvordan du laster ned og installerer den første appen din, bruker Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og mer. For hjelp med å administrere Creative Cloud for arbeidsgrupper, se Creative Cloud for arbeidsgrupper (administratorer).

Vanlige problemer

Bruk Adobes reparasjonsverktøy for begrenset tilgang hvis du får feilmeldingen, "Du har begrenset tilgang til Adobe-apper eller tjenester."

Med 2016-utgivelsen bruker Creative Cloud-programmer nå Visual C++ 2015-kjøretider fra Microsoft. Denne endringen kan bety at du må installere oppgraderinger i Windows-operativsystemet.

Du må logge på med kontoen din periodisk for bekreftelse av lisensiering–hver 30 dag for månedsmedlemmer og hver 99 dag for årsmedlemmer. Pålogging kreves også når du laster ned eller oppdaterer Creative Cloud-programmer. Du finner mer informasjon under Aktivere og deaktivere Adobe Creative Cloud-apper.

Hvis appen din viser en rokk eller en tom, hvit skjerm, prøv løsningene i denne artikkelen for å løse problemet.

Hvis du avinstallerer Creative Cloud-skrivebordsappen og installerer den på nytt som en del av en feilsøking, er det mulig at Bibliotek-panelet i en Creative Cloud-app slutter å fungere. Prøv løsningen i denne artikkelen for å prøve å løse problemet.