Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Creative Cloud?

Du kan laste ned ethvert Creative Cloud-program fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor installeres ikke Creative Cloud-appen?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Creative Cloud?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Creative Cloud på en annen datamaskin?

Du kan installere Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere en Creative Cloud-app på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-planen. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du kansellerer medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Skytjenester

Hva er Creative Cloud-skrivebordsprogrammet?

Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er din sentrale plassering for å administrerer alle appene og tjenestene som følger med i ditt Creative Cloud-medlemskap. Finn ut hvordan du laster ned apper, deler filer, finner bilder og mer.

Hvordan lagrer jeg filer i skyen?

Creative Cloud-kontoen inkluderer nettbasert lagringsplass, slik at du får tilgang til filene på alle enheter og datamaskiner. Se denne lærevideoen for å finne ut hvordan du lagrer og deler innhold. For å se hvor mye lagringsplass du har, se Bla, synkroniser og administrer aktiva.

Hva er Creative Cloud-bibliotek?

Creative Cloud-bibliotek gjør at du får tilgang til og kan organisere og dele kreative ressurser. Finn ut hvordan i denne korte lærevideoen, Administrer aktiva med Creative Cloud-bibliotek. Du finner flere detaljer i Creative Cloud-bibliotek.

Hvordan legger jeg til skrifttyper fra Typekit?

Finn ut hvordan du blar, legger til og synkroniserer Typekit-skrifttyper , slik at de er tilgjengelige i alle dine Creative Cloud-programmer.

Er Creative Cloud Market-aktiva gratis?

Creative Cloud-medlemmer (unntatt kunder med Photography-abonnement) kan laste ned opptil 500 gratis aktiva hver måned. Du kan velge blant et utvalg av royalty-fri vektorgrafikk, ikoner, mønstre, grensesnittsett og mer. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Creative Cloud Market.

Utdanning, team og enterprise

Hvorfor fikk jeg en invitasjon til Creative Cloud?

Du kan kun få tilgang til et medlemskap for Creative Cloud for arbeidsgrupper eller bedrifter ved å bli invitert av IT-administratoren din. Følg koblingen i e-postinvitasjonen for å opprette en Adobe ID og passord og logg på. For mer informasjon, se Aksepter en invitasjon til Creative Cloud.

Hvordan bruker jeg innløsningskoden min for Creative Cloud for utdanning?

Gå til Løs inn ditt Creative Cloud-medlemskap og følg instruksjonene for å logge på (eller opprette) din Adobe-konto og løse inn kjøpet. For mer informasjon, se Serienumre og innløsnings- og produktkoder | Student- og lærerutgavene.

Jeg kjøpte akkurat en studentutgave av Creative Cloud. Hvordan kommer jeg i gang?

Prøv noen av disse hurtigveiledningene, laget bare for studenter for å for en kjapp start på læringen.

Hvor kan jeg få hjelp med Creative Cloud for foretak?

Se siden til Enterprise opplæring og støtte for dokumentasjon, verktøy, oppdateringer, støtte og mer.

Hvor kan jeg få mer informasjon om å bruke Creative Cloud for arbeidsgrupper?

Se Creative Cloud for arbeidsgrupper (sluttbrukere) for å finne ut hvordan du laster ned og installerer den første appen din, bruker Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og mer. For hjelp med å administrere Creative Cloud for arbeidsgrupper, se Creative Cloud for arbeidsgrupper (administratorer).

Vanlige problemer

Hvordan løser jeg en begrenset tilgang-feil?

Bruk Adobes reparasjonsverktøy for begrenset tilgang hvis du får feilmeldingen, "Du har begrenset tilgang til Adobe-apper eller tjenester."

Hvorfor får jeg en feil som sier at jeg mangler Windows-oppdateringer fra Microsoft?

Med 2016-utgivelsen bruker Creative Cloud-programmer nå Visual C++ 2015-kjøretider fra Microsoft. Denne endringen kan bety at du må installere oppgraderinger i Windows-operativsystemet.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke Creative Cloud-appen?

Du må logge på med kontoen din periodisk for bekreftelse av lisensiering–hver 30 dag for månedsmedlemmer og hver 99 dag for årsmedlemmer. Pålogging kreves også når du laster ned eller oppdaterer Creative Cloud-programmer. Du finner mer informasjon i Logge på og logge av for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Hvorfor åpnes ikke Creative Cloud-appen?

Hvis appen din viser en rokk eller en tom, hvit skjerm, prøv løsningene i denne artikkelen for å løse problemet.