Feilsøking og hjelp

Vanlige problemer

Hvis Adobe ColdFusion eies av ditt selskap eller din organisasjon, vil du ikke se det oppført under din Adobe-ID. Chat med Adobe kundestøtte.

Last ned og installer

Få hjelp med å installere ColdFusion. Last ned produktet fra siden ColdFusion-nedlastinger.

ColdFusion Express er et nytt distribusjonsalternativ for ColdFusion (2018-utgaven). Det gjør det mulig å raskt konfigurere en utsendelsesinstans av ColdFusion uten å kjøre et fullstendig installasjonsprogram. Se Installere ColdFusion Express.

Når den 30-dagers prøveversjonen er over, vil prøveutgaven av ColdFusion automatisk bli Utvikler-utgaven, en gratis server med alle funksjoner kun for utviklingsbruk. Hvis du vil bygge og sende ut applikasjoner, kjøper du enten ColdFusion Standard- eller Enterprise-utgave. Finn ut mer om de forskjellige utgavene av ColdFusion og kjøpsalternativene.

Komme i gang

Finn noen grunnleggende feilsøkingstester for å hjelpe deg med å løse problemer.

Finn ut hvordan du bruker ColdFusion Administrator for å justere innstillinger og tjenester, endre passord og andre administrative oppgaver.

Få informasjon om administrasjon av datakilder.

Utviklingsapplikasjoner

ColdFusion Builder er en IDE som gjør det mulig å utvikle og sende ut mobile applikasjoner. Finn ut mer i ofte stilte spørsmål om ColdFusion Builder.

CFML

Få hjelp med CFML-tagger, funksjoner, reserverte variabler og mer i brukerguiden for CFML. Du finner også informasjon i denne programmeringsguiden for CFML.

Få en fullstendig liste over CFML-tagger og -funksjoner.

Få informasjon om parametrene og bruk av funksjonene serializeJSON og deserializeJSON.

Oppdateringer

Finn de nyeste oppdateringene av ColdFusion (2016-utgaven), i tillegg til informasjon om hva hver av oppdateringene inkluderer og utgivelsesdatoen. For andre oppdateringer, se siden ColdFusion-oppdateringer.

Finn ut hvordan du avinstallerer den siste oppdateringen hvis du møter på problemer.