Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer Muse?

Du kan laste ned Muse fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å fullføre nedlastingen. For mer informasjon, blant annet om hvordan du installerer eldre versjoner eller søker etter oppdateringer, kan du lese Laste ned og installere Creative Cloud-programmer.

Hvorfor lar ikke Muse seg installere?

For løsninger på feilen «installering mislyktes», se Feil: «Installering mislyktes» av Creative Cloud-programmet. For å løse andre nedlastings-, installerings- og oppdateringsfeil, se denne feilsøkingsguiden for nedlasting og installering.

Kan jeg laste ned en prøveversjon av Muse?

Ja! Du kan laste ned prøveversjoner av alle Creative Cloud-apper, blant andre Muse, fra katalogen over Creative Cloud-apper. Du må logge på med Adobe-ID og passord for å laste ned en prøveversjon. Les Last ned og installer en Creative Cloud-prøveversjon for mer detaljerte instruksjoner.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere Muse på en annen datamaskin?

Du kan installere Muse og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Kontoadministrering

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord.Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Hvordan oppdaterer jeg kredittkortinformasjonen min?

Hvordan oppgraderer eller endrer jeg medlemskapet?

Det er enkelt å bytte Creative Cloud-plan. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere eller endre planen.

Prøveversjonen min utløper snart. Hvordan konverterer jeg den?

Det er enkelt å konvertere prøveperioden til et betalt medlemskap. Følg disse trinnvise instruksjonene for å oppgradere og starte medlemskapet.

Hvordan kansellerer jeg, og hva skjer med filene mine?

Hvis du stopper medlemskapet, beholder du likevel gratisfordelene for Creative Cloud-medlemmer og alle filer som er lagret på enheten. Du mister tilgangen til appene og de fleste tjenestene, og skylagringen blir redusert til 2 GB. Lær hvordan du kansellerer forskjellige Creative Cloud-medlemskap og tolker abonnementsvilkårene til Adobe.

Design som gir respons

Hvordan lager jeg en responsiv nettside i Muse?

Følg denne omfattende innføringen for å lære hvordan du lager en responsiv nettside fra grunnen av. Hvis du vil ha en kortere innføring i hvordan du designer en responsiv nettside, kan du se denne videoinnføringen.

Hvordan legger jeg til et overgangspunkt?

Hva er de ideelle overgangspunktene for skrivebords- og mobile enheter?

Layouten og innholdet på nettsidene bestemmer hvor og hvordan du legger til overgangspunkter. Les Komme i gang med responsiv design i Adobe Muse for å lære mer om hvordan du legger til overgangspunkter på en responsiv side.

Hvordan legger jeg til bla-effekter på en responsiv nettside?

Hvordan designer jeg en nettside for mobilenheter?

Du kan bruke designfunksjonene for responsive nettsider i Muse for å lage nettsider som vises riktig på alle enheter. Du kan også lage en alternativ layout til sider kun for mobilenheter.

Legge til elementer

Hvordan lager jeg et kontaktskjema?

Bruk Kontaktskjema-widgeten for enkelt å legge til et kontaktskjema på nettstedet.

Hvor er Composition-widgets, og hvordan bruker jeg dem?

En Composition-widget lar brukeren samhandle med en del av siden for å endre innholdet som vises på en annen del. Lær mer i denne artikkelen om hvordan du legger til Composition-widgets.

Hvordan legger jeg til bla-effekter?

Hvordan bygger jeg inn videoer?

Lær hvordan du bruker iframe-merkelapper for å bygge inn video på en nettside.

Hvordan legger jeg til forankringslenker?

Følg disse enkle instruksjonene for å lære hvordan du legger til forankringslenker på en side.

Konfigurere og publisere en nettside

Hvordan setter jeg opp en ny side?

Se denne enkle videoinnføringen for å forstå hvilke ting du må tenke på når du planlegger en ny nettside i Muse. Følg så disse trinnvise instruksjonene for å lage det første nettstedet.

Hvordan laster jeg opp nettstedet til en tredjepartsleverandør av webhotell-tjenester?

Lær hvordan du bruker FTP (File Transfer Protocol) for å publisere et Muse-nettsted til en tredjepartsleverandør av webhotell-tjenester.

Hvordan publiserer jeg nettstedet med Catalyst?

Lær hvordan du bruker arbeidsflyten for publisering for å hoste det ferdige nettstedet med Adobe Business Catalyst.