Last ned og installer ikke-Creative Cloud-prøveversjoner

Finn ut hvordan du laster ned og installerer prøveversjoner av Adobe-programvare som ikke er en del av Adobe Creative Cloud.

Adobe tilbyr gratis prøveversjoner av programmene sine. For informasjon om Creative Cloud-applikasjoner, se Last ned og installer Creative Cloud-applikasjoner.

For informasjon om prøveversjonene fra andre Adobe-apper, velg fra emnene nedenfor:

Før du begynner

Før du begynner å laste ned prøveversjoner av Adobe-applikasjoner, må du sørge for at du

• har administratorrettigheter for kontoen du bruker
  • bruker den nyeste versjonen av Internet Explorer (Windows OS), Firefox (Windows eller macOS), Chrome (Windows eller macOS), eller Safari (macOS)
  • har en gyldig Adobe ID
  • har deaktivert popup-blokkeringer i nettleseren (se fremgangsmåten i dokumentasjonen for nettleseren din)
  • har deaktivert brannmurer, antivirusprogramvare og tredjeparts sikkerhetsprogramvare

Slik laster du ned en prøveversjon

1. Gå til Nedlastinger-siden på Adobe-nettstedet, og velg Vis alle gratis prøveversjoner under Gratis prøveversjoner-delen.

2. I listen finner du applikasjonen du vil ha, og velger den.

3. Følg deretter instruksjonene for applikasjonen på skjermen.

Slik laster du ned en prøveversjon for en bestemt applikasjon

Du finner nedlastings- og installasjonsinstruksjoner for bestemte applikasjoner ved å velge produktnavnet nedenfor.

Slik laster du ned og installerer prøveversjonen for Elements

Finn ut hvordan du laster ned prøveversjonen for Adobe Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements. Velg operativsystem og følg instruksjonene:

1. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe).

Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID.

2. På nedlastingssiden som åpnes, velger du språk fra rullegardinmenyen, og klikker på knappen Last ned. Da åpner Akamai Download Installer Manager.

Akamai Download Manager Installer åpner og starter nedlasting og installasjon av Adobe Photoshop Elements.

Installeringsprogram for Akamai Download Manager

3. Velg en bane for å lagre prøveversjonens installasjonsfiler. Programvaren installeres etter at nedlastingen er fullført.

Velg mål

4. Dobbeltklikk på prøveversjonen av programvaren for å starte installasjone. Velg I Agree (Jeg godtar) i Akamai-lisensavtalen og følg beskjedene installasjonsprogrammet gir for å installere programvaren.

Velg Jeg er enig

5. Din prøveversjon er installert og klar for bruk. Du finner den ved å gå til Start > Alle Programmer og bla, eller søke, i Startmenyen.

1. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe). Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID for å registrere deg.

2. Velg språket for det ønskede produktet og klikk på Nedlastings-knappen.

3. Velg en destinasjon for å lagre nedlastingen og klikk på Åpne. Du installerer programvaren når nedlastingen er fullført.

4. Vent på at prøveversjonen lastes ned.

5. Når programvareinstallasjonsfilen starter, velg Prøv fra menyen.

6. Logg på med Adobe ID-en din.

Logg på med Adobe ID-en din

7. Vent på at prøveversjonen din blir installert.

8. Klikk på Start nå for å begynne å bruke prøveversjonen din.

Slik laster du ned prøveversjonen for Adobe Captivate og Adobe Technical Communications Suite

Velg operativsystem og følg instruksjonene:

1. Gå til nedlastingssiden for prøveversjonen av Adobe Captivate eller nedlastingssiden for prøveversjonen av Adobe Technical Communication Suite.

2. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe). Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID for å registrere deg.

Logg på med Adobe ID-en din

3. Fyll ut skjemaet og klikk på Last ned.

Fyll ut skjemaet og klikk påLast ned

4. Velg en lagringsdestinasjon. Akamai Download Manager installer laster ned produktet til plasseringen som vises her.

Velg et mål for lagring

5. Klikk på Installer nå-knappen for å begynne å installere programvaren din.

Klikk på Installer nå

6. Velg en lagringsbane for prøveversjonen din.

Velg et mål der du vil pakke ut filene

7. Klikk på Prøv-knappen for å starte installasjonen av prøveversjonen din.

Klikk på knappen Prøv

8. Følg alle instruksjoner fra installasjonsfilen.

Klikk på Godta og følg eventuelle oppfordringer

9. Din prøveversjon er installert og klar for bruk. Du finner den på Start > Alle programmer.

1. Gå til nedlastingssiden for prøveversjonen av Adobe Captivate eller nedlastingssiden for prøveversjonen av Adobe Technical Communication Suite.

2. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe). Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID for å registrere deg.

Logg på med Adobe ID-en din

3. Fyll ut skjemaet og klikk på Last ned.

4. Finn den nedlastede filen. Hvis du ikke er sikker på hvor nedlastingen ble av, sjekker du siden Finne nedlastede filer. Dobbelklikk Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet.

5. Følg instruksjonene fra Akamai Download Manager-installasjonsfilen.

6. Når Akamai Download Manager er installert, kan du starte nedlastingen av prøveversjonen din.

7. Velg en destinasjon, og Lagre prøveversjonen din.

8. Når nedlastingen er fullført, klikker du på Installer nå-knappen.

9. Dobbelklikk på programvare-ikonet.

10. Opprett en Adobe-ID hvis du ikke allerede har gjort det, eller logg på. Fortsett gjennom installasjonsfilen, følg instruksjonene.

11. Din prøveversjon er klar for bruk. Du finner den i Program-mappen din.

Slik løser du vanlige nedlastings- og installasjonsproblemer

Finn ut hvordan du løser de vanligste nedlastingsproblemene. Hvis ingen av disse løsningene løser problemet ditt, kan du se feilsøkingssidene som er tilknyttet produktet ditt:

Acrobat DC

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Får ikke til å laste ned prøveversjon | Akamai Download Manager

Adobe Captivate 8

Adobe Technical Communication Suite

Feilsøke Akamai Download Manager 3 | Prøveversjoner