Adobe tilbyr gratis prøveversjoner av programmene sine. Denne siden gir informasjon om nedlasting, installering og feilsøking. For å komme i gang velger du bare fra emnene under.

Merk:

For informasjon om Creative Cloud-prøveversjoner, se Last ned og installer Creative Cloud-prøveversjoner.

Jeg vil laste ned en prøveversjon.

For vellykket nedlasting må du prøve følgende før du starter.

At du har administratortilgang til kontoen du bruker. (Windows | Mac)

Bruk den siste versjonen av Internet Explorer (Windows OS), Firefox (Windows eller Mac OS), Chrome (Windows eller Mac OS), eller Safari (Mac OS).

At du har en gyldig Adobe-ID.

At du har deaktivert popup-blokkeringsprogrammer i nettleseren. Du finner instruksjoner i nettleserens dokumentasjon.

Slå av brannmurer, antivirusprogrammer og tredjeparts sikkerhetsprogrammer. (Windows | Mac)

Gå til siden Nedlastinger og klikk på det ønskede produktet, eller Prøv under ønsket produkt. Følg veiledningen på skjermen. For videre veiledning, se nedenfor.

Jeg trenger instruksjoner for nedlasting og installasjon av en prøve.

Du finner nedlastinger og installasjonsinstruksjoner for produktet, hvis du klikker på produktnavnet under.

Nedlasting og installering av prøveversjoner av Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements

Velg operativsystem fra fanene nedenfor.

Windows OS

1. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe).

Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID.

2. På nedlastingssiden som åpnes, velger du språk fra rullegardinmenyen, og klikker på knappen Last ned. Da åpner Akamai Download Installer Manager.

Akamai Download Manager Installer åpner og starter nedlasting og installasjon av Adobe Photoshop Elements.

3. Velg en bane for å lagre prøveversjonens installasjonsfiler. Programvaren installeres etter at nedlastingen er fullført.

4. Dobbeltklikk på prøveversjonen av programvaren for å starte installasjone. Velg I Agree (Jeg godtar) i Akamai-lisensavtalen og følg beskjedene installasjonsprogrammet gir for å installere programvaren.

5. Din prøveversjon er installert og klar for bruk. Du finner den ved å gå til Start > Alle Programmer og bla, eller søke, i Startmenyen.

Mac OS

1. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe). Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID for å registrere deg.

Logg på
  2. Velg språket for det ønskede produktet og klikk på Nedlastings-knappen.

Klikk på Last ned
  3. Velg en destinasjon for å lagre nedlastingen og klikk på Åpne. Du installerer programvaren når nedlastingen er fullført.

Velg mål og klikk på Åpne
  4. Vent på at prøveversjonen lastes ned.

5. Når programvareinstallasjonsfilen starter, velg Prøv fra menyen.

Velg Prøv
  6. Logg på med en Adobe ID.

Logg på
  7. Vent på at prøveversjonen din blir installert.

Fremdrift for installering
  8. Klikk på Start nå for å begynne å bruke prøveversjonen din.

Klikk på Start nå

Nedlasting og installering av prøveversjon, Captivate og Technical Communications Suite

Velg operativsystem fra fanene nedenfor.

Windows OS

1. Besøk nedlastingssiden for prøveversjonen av Captivate eller nedlastingssiden for prøveversjonen av Technical Communication Suite.

2. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe). Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID for å registrere deg.

Logg på
  3. Fyll ut skjemaet og klikk påLast ned.

Klikk på Last ned
  4. Velg en lagringsdestinasjon. Akamai Download Manager installer laster ned produktet til plasseringen som vises her.

Fremdrift for nedlasting
  5. Klikk på Installer nå-knappen for å begynne å installere programvaren din.

Klikk på Installer nå
  6. Velg en lagringsbane for prøveversjonen din.

Lagre mål
  7. Klikk på Prøv-knappen for å starte installasjonen av prøveversjonen din.

Klikk på Prøv
  8. Følg alle instruksjoner fra installasjonsfilen.

Klikk Godta
  9. Din prøveversjon er installert og klar for bruk. Du finner den på Start > Alle programmer.

Mac OS

1. Besøk nedlastingssiden for prøveversjonen av Captivate eller nedlastingssiden for prøveversjonen av Technical Communication Suite.

2. Logg på med Adobe ID (e-postadressen og passordet du registrerte hos Adobe). Hvis du ikke har registrert deg hos Adobe, klikker du på Få en Adobe ID for å registrere deg.

Logg på
  3. Fyll ut skjemaet og klikk påLast ned.

Klikk på Last ned
  4. Finn den nedlastede filen. Hvis du ikke er sikker på hvor nedlastingen ble av, sjekker du siden Finne nedlastede filer. Dobbelklikk Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet.

Dobbelklikk Akamai NetSession Interface.pkg-ikonet
  5. Følg insruksjonene fra Akamai Download Manager-installasjonsfilen.

Klikk Fortsett
  6. Når Akamai Download Manager er installert, kan du starte nedlastingen av prøveversjonen din.

Installering av Akamai Download Manager er fullført
  7. Velg en destinasjon, og Lagre prøveversjonen din.

8. Når nedlastingen er fullført, klikker du på Installer nå-knappen.

9. Dobbelklikk på programvare-ikonet.

10. Opprett en Adobe-ID hvis du ikke allerede har gjort det, eller logg på. Fortsett gjennom installasjonsfilen, følg instruksjonene.

11. Din prøveversjon er klar for bruk. Du finner den i Program-mappen din.

Jeg må feilsøke nedlastingen eller installeringen av prøveversjonen.

Prøv siden feilsøk nedlastingsproblemer for å løse de vanligste problemene.

Hvis en av disse ressursene løser problemet ditt, se feilsøkingssidene som er tilknyttet produktet ditt:

Acrobat DC

Photoshop Elements 13

Adobe Premiere Elements 13

Får ikke til å laste ned prøveversjon | Akamai Download Manager

Captivate 8

Technical Communication Suite

Feilsøke Akamai Download Manager 3 | Prøveversjoner

Jeg trenger fortsatt hjelp

Prøv Adobe Community-støtte.

Søk iForumet Nedlasting og installering av prøveversjon, eller still et nytt spørsmål om problemet med prøveversjonen.

Teknisk støtte for prøveversjoner

Adobe tilbyr gratis støtte kun for installeringsproblemer. For hjelp, kontakt oss.

Når prøveperioden er avsluttet, kan ikke Adobe Support hjelpe deg med å forlenge prøveperioden din, selv om den er for tidlig avsluttet. Prøveperioder blir avsluttet for tidlig av forskjellige grunner. Endringer i kalenderinnstillingene til operativsystemet er ofte årsaken, eller endringer i installasjons- eller startfilene til produktet (dvs. endringer i tillatelser).