Öppna CS6-filer med Animate CC

Hemanth Sharma hur du använder äldre filer i Animate CC.
Hemanth Sharma

Lösningar för övriga borttagna funktioner

Här är en lista över borttagna funktioner i Adobe Animate och ett antal möjliga lösningar.

Funktioner

Rationalisera för avskrivning

Möjliga lösningar

Framtidsplaner

Rörelseredigerare

Motion Editor var komplex, bestod av många fel och kunde inte prestera optimalt.

Hämta och använd detta verktyg från tredjepart för att kringgå problemet i Motion Editor.

Adobe söker efter en lämplig lösning för att ersätta Motion Editor-funktionen.

FXG-export

FXG-export används i ett 32-bitars bibliotek i Flash CS6 och kan därför inte användas med Animate CC som är ett 64-bitars program.

Du kan utöka Animate för att exportera vektorbilder till SVG med tillägg från tredje part, till exempel SVG.jsfl, som finns tillgängligt här.

Adobe utforskar öppna webbstandarder (som SVG) för att underlätta arbetsflöden mellan Animate CC och Illustrator CC

Projektorer

Adobe rekommenderar användning av AIR-publicering för skrivbords- och mobil-program där projektorer behövs.

Du kan använda SWF-till-program-konverterare från tredjepart som exempelvis SWF till EXE.