Adobe har upptäckt problemen med kompatibilitet, som visas på listan nedan, vid körning av Bridge CC med Mac OS 10.11 (El Capitan).

Vi rekommenderar att kunder gör ett eget test på en partition som inte är i drift för att säkerställa att det nya operativsystemet fungerar med aktuell maskinvara och drivrutiner.

Om du upptäcker problem som inte har dokumenterats ännu, får du gärna rapportera dem på vår webbplats för feedback.

Kända problem

Vårt teknikteam samarbetar med företagets partner för att undersöka frågan och erbjuda en felkorrigering i framtiden.

Photo Downloader kan inte identifiera vissa anslutna enheter

På Mac OS 10.11 kan Bridge CC inte identifiera följande enhetstyper:

• iOS-baserade mobila enheter
  • Enheter (som digitala kameror eller Android-baserade enheter) som är anslutna i PTP- (Picture Transfer Protocol) eller MTP-läge (Media Transfer Protocol)
Lösning

Enheter som är anslutna i PTP- eller MTP-läge (som en digital kamera eller Android-baserade enheter)
  • Byt enhetsläge från PTP/MTP till USB-läge/Masslagring och anslut sedan enheten till datorn. Obs! Anvisningar om hur du byter läge finns i dokumentationen från enhetstillverkaren.
För iOS-baserade mobila enheter
  1. Anslut iOS-enheten (iPhone eller iPad) till datorn.
  2. Starta appen Image Capture (Program > Image Capture).
  3. Markera de media du vill importera och klicka på Importera/Importera alla.De valda mediafilerna importeras till mappen /Användare/Bilder/[iPad/användare]
  4. Gå till Bridge Photo Downloader och välj mappen som anges i steg 3 eller mediafilerna i den mapp som du vill importera
  • Anslut iDevice till din dator. I följande exempel används en iPad med namnet labuser i illustrationssyfte.

• Starta appen Image Capture ( > Program > Image Capture). Appen känner automatiskt igen iPad-enheten.

• Markera de media du vill importera och klicka på Importera/Importera alla

• Anslut iDevice till din dator. I följande exempel används en iPad med namnet labuser i illustrationssyfte.

• Starta appen Image Capture ( > Program > Image Capture). Appen känner automatiskt igen iPad-enheten.

• Markera de media du vill importera och klicka på Importera/Importera alla

• Det kan hända att Bridge CC kraschar när programmet försöker skapa ett lokalt cache av ett stort antal filer som finns på nätverket

Lösning

Flytta filerna som du tänker bearbeta till en lokal enhet.