Creative Cloud-datorprogram får felet ”Installationen misslyckades” på macOS || Scout CC och Lightroom 5

Så här åtgärdar du felet ”installationen misslyckades” vid installation av Scout CC eller Lightroom 5.

Installationsfel i Scout CC eller Lightroom 5

När du installerar Scout CC eller Lightroom 5 med Creative Cloud-datorprogram på en Mac uppstår följande fel:

”Installationen misslyckades – Läs mer”

Installationen misslyckades.

Om du klickar på ”Läs mer” visas en dialogruta som ser ut så här:

Dialogrutan installationen misslyckades.

Om du klickar på "Mer information" visas följande:

Avslutningskod: 7
Se specifika felmeddelanden nedan när du felsöker. Till exempel FEL: DW003, DW006 ...

-------------------------------------- Sammanfattning --------------------------------------
– 0 allvarligt fel, 2 fel

----------- Payload: [Product Name] [Product Installation File] -----------
FEL: DW006: Apple-paketet kunde inte installeras.
FEL: DW003: Payloadinstallation utförd av tredje part [Product Installaiton File] misslyckades med avslutningskod: 1
-------------------------------------------------------------------------------------

Ett säkerhetscertifikat i vissa versioner av Adobe-programvaran har upphört att gälla

Felet uppstår när du installerar följande program från datorprogrammet Creative Cloud:

• Adobe Scout CC
  • Lightroom 5

Följ dessa riktlinjer för att undvika det här felet när du installerar från datorprogrammet Creative Cloud:

1. Installera den senaste versionen av Adobe-programvaran. Om du till exempel installerar Lightroom 6/CC i stället för Lightroom 5 uppstår inte det här felet.
  2. Om du vill installera Scout använder du de tillgängliga enskilda installationsprogrammen här: Installera Adobe Scout CC

Om du har försökt installera ett paket som innehåller de uppräknade objekten och har råkat ut för det här felet, startar du om datorn innan du försöker köra ett annat installationspaket.