Allmän information

Vilka plattformar och enheter stöder Adobe-mobilappar?

Det här är de allmänna systemkraven för Adobe-mobilappar:

iOS

Adobe-mobilappar stöder iOS 9 och senare versioner på iPad Pro, iPad 2 och senare, iPhone 4s, 5, 5s, 5c, 6, 6S, 6 Plus, 6S Plus, 7, 7 Plus och iPod Touch 5th Generation.

Android

Adobe-mobilappar stöder telefoner med Android 4.1.x och senare versioner.

Se till att Android-telefonen som du vill installera Adobe-mobilappar på uppfyller följande systemkrav:

Lägsta systemkrav

• Processor: Quad Core CPU med 1,5 GHz frekvens och ARMv7-arkitektur
  • RAM: 1 GB
  • Intern lagring: 8 GB
  • Android OS-version: 4.1.x och senare

Rekommenderade systemkrav

• Processor: Quad Core CPU med 2,2 GHz frekvens eller högre, ARMv7-arkitektur
  • RAM: 2 GB
  • Intern lagring: 8 GB eller mer
  • Android OS-version: 4.1.x och senare

Undantag

Vissa Adobe-mobilappar stöder något annorlunda enheter och plattformar än vad som anges i standardkraven ovan:

Adobe-mobilapp Kompatibilitet med Android OS
Photoshop Fix

Kräver att telefonen har Android OS-version 5.1.x eller senare.

Surfplattor med Android OS stöds inte.

Premiere Clip

Surfplattor med Android OS stöds inte

Vad är Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du smidigt förflytta dig mellan olika appar på din mobila enhet i ett sammanhängande arbetsflöde. Här är ett exempel:

Du arbetar med att skapa en layout med Adobe Comp CC. Du har monterat en bild i din layout men bilden måste förbättras – kanske vill du ta bort bakgrunden från bilden. Om du trycker på fotot startas Adobe Photoshop Mix automatiskt på din enhet och bilden är förinläst. (Om du inte har installerat Mix uppmanas du att göra det.) Du kan ta bort bakgrunden och förfina bilden tills du är nöjd med den. Därefter kan du stänga Mix. Tack vare CreativeSync har den nya versionen av bilden automatiskt monterats i din layout i Comp.

När jag använde en funktion i en mobilapp fick jag meddelandet: ”Detta är en betalfunktion. Kostnadsfritt under en begränsad tid.” Vad betyder det?

Funktionen du använder är kostnadsfri under en introduktionsperiod, men så småningom kan en avgift eller ett betalt medlemskap i Adobe Creative Cloud komma att krävas. Tänk på att allt arbete som sparats när funktionerna använts under den kostnadsfria perioden finns tillgängligt även när betalerbjudandet startats. Inget arbete går förlorat.

Varför får jag det här meddelandet i mobilappar som inte kommer från Adobe?

Adobe använder Adobe Creative SDK för att göra många av de nya funktionerna i Adobes mobilappar tillgängliga i utvalda appar från andra företag. För användning i appen av vissa av dessa funktioner kan så småningom en avgift eller en betald Adobe Creative Cloud-medlemsplan komma att krävas.

Priser och tillgänglighet

Hur skaffar jag Adobes mobilappar?

Besök Apples App Store eller Google Play för ditt land för att kontrollera tillgängligheten.

På vilka språk finns Adobes mobilappar?

Besök Apples App Store för ditt land eller Google Play för att kontrollera språktillgängligheten.

Kostar det något att använda Creative Cloud med Adobes mobilappar?

Anslutning mellan Adobes mobilappar och Creative Cloud (för att synkronisera, lagra och dela filer) kräver ett Creative Cloud-medlemskap, antingen kostnadsfritt eller betalt. Om du inte redan är medlem kan du registrera dig för ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap. Adobes mobilappar måste hämtas separat.

Adobe Capture CC

Hur skaffar jag Adobe Capture CC?

Adobe Capture CC för iOS och Android kan hämtas kostnadsfritt på iTunes App Store och Google Play.

Adobe Capture är för tillfället tillgängligt på följande språk: engelska, norska, tjeckiska, danska, nederländska, finska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, polska, portugisiska, ryska, spanska, svenska, kinesiska (traditionell) och turkiska.

Information om de senaste systemkraven finns på Adobe Capture CC-sidan i iTunes App Store och Google Play.

Behövs ett Creative Cloud-konto för att använda Capture?

Du behöver antingen ett kostnadsfritt eller ett betalt Creative Cloud-medlemskap. Om du inte redan är medlem kan du registrera dig för ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap. Om du använder en Google Chromebook skapar du ett Adobe ID om du inte redan har ett och loggar sedan in.

Var finns mer information om Capture?

På dessa webbsidor finns mer information om Capture:

Var kan jag få hjälp och support med Capture?

Ta del av en självstudiekurs för att komma igång, eller gå till Adobe Capture-forumen.

Adobe Comp CC

Hur skaffar jag Adobe Comp CC?

Comp för iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter och Chromebook finns tillgängligt som en kostnadsfri nedladdning från iTunes App Store och Google Play.

Comp CC finns tillgängligt på engelska, franska, tyska, japanska, italienska, spanska, ryska, koreanska, portugisiska (Brasilien), polska, traditionell kinesiska, svenska, turkiska, danska, nederländska, finska, norska och tjeckiska.

De senaste systemkraven finns på Adobe Comp-sidan på iTunes App Store eller Google Play.

Behövs ett Creative Cloud-konto för att använda Comp?

Du behöver antingen ett kostnadsfritt eller ett betalt Creative Cloud-medlemskap. Om du inte redan är medlem kan du registrera dig för ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap. Om du använder en Google Chromebook skapar du ett Adobe ID om du inte redan har ett och loggar sedan in.

Var finns mer information om Comp?

Du kan läsa mer om Comp på de här webbsidorna:

• Gå till produktsidan för Adobe Comp.

• Gå till informationssidan för Adobe Comp.

• Gå till iTunes-sidan för Adobe Comp.

Var kan jag få hjälp och support för Comp?

Adobe Illustrator Draw

Hur skaffar jag Adobe Illustrator Draw?

Draw för mobiltelefoner, surfplattor och Chromebook finns tillgängligt som en kostnadsfri nedladdning via iTunes App Store och Google Play.

Draw är för närvarande tillgängligt på engelska, franska, tyska, japanska, italienska, spanska, ryska, koreanska, brasilianska, portugisiska, polska, tjeckiska, svenska, danska, nederländska, finska, kinesiska (traditionell), norska och turkiska.

Besök Adobe Illustrator Draw-sidan i iTunes App Store eller Google Play för de senaste systemkraven.

Behövs Adobe Ink och Slide för att använda Draw?

Nej. Draw har designats för att fungera ihop med Ink och Slide, men denna maskinvara behövs inte för att använda Draw. I Draw kan du använda fingret, en styluspenna eller den inbyggda digitala linjalen.

Har Draw stöd för andra tryckkänsliga pennor?

Ja. Draw har stöd för följande tryckkänsliga pennor: Adonit Jot Touch 4, Adonit Jot Touch med Pixel Point, Wacom Intuos Creative Styluses, Pencil av FiftyThree och Apple Pencil.

Observera att Apple Pencil endast stöds på iPad Pro.

Draw har också stöd för Adonit Jot Scripts palm rejection-funktion.

Behövs ett Creative Cloud-konto för att använda Draw?

Du behöver antingen ett kostnadsfritt eller ett betalt Creative Cloud-medlemskap. Om du inte redan är medlem kan du registrera dig för ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap. Om du använder en Google Chromebook skapar du ett Adobe ID om du inte redan har ett och loggar sedan in.

Var finns mer information om Draw?

På dessa webbsidor finns mer information om Draw:

Var kan jag få hjälp och support med Draw?

Adobe Photoshop Fix

Vad är Adobe Photoshop Fix?

Photoshop Fix är en ny mobilapp för retuschering från Adobe för iPhone, iPad och Android-enheter som skapats med Adobe Creative SDK. Appen är ett utmärkt verktyg för både proffs och amatörfotografer. Med Fix kan funktioner som tidigare bara fanns i Photoshop användas på mobila enheter. Fix är lätt att använda och fungerar tillsammans med andra bildredigeringsverktyg från Adobe. Fix kan användas med Photoshop Mix, den nya Adobe-mobilappen du kan använda för att klippa ut och kombinera foton. I båda apparna kan du skicka filer till Photoshop och spara bilder i dina Lightroom-samlingar.

Hur skaffar jag Photoshop Fix?

iPhone- och iPad-användare kan hämta Photoshop Fix kostnadsfritt via iTunes App Store. Android-användare kan hämta den kostnadsfria appen på Google Play Store.

Information om de senaste systemkraven finns på iTunes App Store och Google Play Store.

Obs!

• Photoshop Fix är tillgängligt för iOS på följande språk: engelska, franska, tyska och japanska.
  • För Android är Photoshop Fix-appen för närvarande inte tillgänglig för Android-surfplattor och Chromebooks.

Hur använder Photoshop Fix funktionerna i Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du smidigt flytta mellan olika appar på din mobila enhet i ett sammanhängande arbetsflöde.

Du kan enkelt flytta till och från: Photoshop Mix, Lightroom på mobilen och Photoshop Express till Fix och tillbaka. Fix är även kompatibelt med Adobe Photoshop CC, Adobe Spark Video och Adobe Spark Page.

Var kan jag få hjälp och support med Photoshop Fix?

Se en självstudiekurs för att komma igång eller besök supportforumet.

Adobe Photoshop Mix

Hur fungerar Adobe Photoshop Touch jämfört med Photoshop Mix?

Adobe Photoshop Touch skapades från början för att erbjuda delar av Photoshop-verktygen i en fristående men begränsad app. Photoshop Mix är enbart avsett för kombinering av bilder. Funktionerna kan utökas med molntjänsterna i Adobe Creative SDK genom integreringen med program som Photoshop CC och Lightroom CC.

Mix har skapats med nya Creative SDK och levererar funktioner och funktionalitet för mobila enheter som tidigare bara fanns i våra professionella datorprodukter. Nu finns de i en lättanvänd app där uppkoppling är lika viktigt som redigering.

Hur skaffar jag Photoshop Mix?

Photoshop Mix för iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter och Chromebook finns tillgängligt som en kostnadsfri nedladdning från iTunes och Google Play.

Photoshop Mix för iOS finns för närvarande tillgängligt på engelska, franska, tyska, japanska, italienska, spanska, portugisiska (Brasilien), polska, ryska, koreanska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, svenska, turkiska, danska, nederländska, finska, norska och tjeckiska.

Appen för Android finns för närvarande tillgänglig på: engelska, franska, tyska och japanska.

Information om de senaste systemkraven finns på Photoshop Mix-sidan i iTunes App Store eller Google Play.

Hur använder Photoshop Mix funktionerna i Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du smidigt flytta mellan olika appar på din mobila enhet i ett sammanhängande arbetsflöde.

I Photoshop Mix kan du smidigt flytta arbeten till och från: den nya Photoshop Fix-appen, Lightroom for mobile, Comp och Sketch. Mix är även kompatibelt med Adobe Spark Video och Adobe Spark Page.

Var finns mer information om Photoshop Mix?

Du kan hitta mer information om Photoshop Mix på produktsidan för Adobe Photoshop Mix.

Var kan jag få hjälp och support med Photoshop Mix?

Se en självstudiekurs för att komma igång eller besök supportforumet.

Var kan jag läsa mer om Photoshop Mix?

Se den utförliga självstudiekursen Komma igång med Photoshop Mix.

Adobe Photoshop Sketch

Hur skaffar jag Adobe Photoshop Sketch?

Sketch för iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter och Chromebook finns tillgängligt som en kostnadsfri nedladdning från iTunes App Store och Google Play.

Sketch finns i nuläget på engelska, franska, tyska, japanska, italienska, spanska, ryska, koreanska, portugisiska (Brasilien) och polska.

Information om de senaste systemkraven finns på Sketch-sidan i iTunes App Store eller Google Play.

Behövs Adobe Ink och Slide för att använda Sketch?

Nej. Sketch är utformat för att fungera ihop med Adobe Ink och Slide, men denna maskinvara behövs inte för att använda Sketch. I Sketch kan du rita med fingret, en styluspenna eller med den inbyggda digitala linjalen.

Har Sketch stöd för andra tryckkänsliga pennor?

Ja. Förutom Ink stöder Sketch även de senaste tryckkänsliga pennorna från Wacom, Pencil av FiftyThree och Apple Pencil.

Apple Pencil är den enda penna som Sketch stöder på iPad Pro.

Behövs ett Creative Cloud-konto för att använda Sketch?

Du behöver antingen ett kostnadsfritt eller ett betalt Creative Cloud-medlemskap. Om du inte redan är medlem kan du registrera dig för ett kostnadsfritt Creative Cloud-medlemskap. Om du använder en Google Chromebook skapar du ett Adobe ID om du inte redan har ett och loggar sedan in.

Var finns mer information om Sketch?

Här kan du lära dig mer om Sketch: